Esimin aile sorunu

Ne saygısından bahsediyorsun onlar sana saygılı mı ki? Feriştahı gelse götüremez beni istemediğim yere. Bir laf var adını deliye vermiş g.tünü çalıya vermiş. Her şeye kavga çıkar deli ayağına yat bir bakalım niye alttan alıyorsun ki.

Yine aile konusu
Valla esim olacak sahsin ailesinden bu site yuzunden nefret ettim
Birde yabanci yerde nasil yanliz hissediyorsundur kim bilir.Ne bu erkeklerin anne baba meraki anlamadim ki
Yahu ben kayinvalide olsam bu kadar gelseler sıkılırım bu ne
Esin sana cok ayip ediyor üslup sorununu bi sekilde duzeltmeli

Bu ağzına geleni söyleme meselesi ne yapsanız da düzelmez. Bu kişilikle alakalı bişey bazı insanlar sinirlenince ağzına geleni söyler bazısının dili tutulur saydıramaz. Konuşsanız tamam der ama yine aynısını yapar yani.
Eşinizin ailesine önyargılı olmamaya sevmeye çalışın. Oralarda bişey olsa size destek olacak olan insanlar onlar sonuçta. İnşallah sorunlarınız hallolur.

Şu adamları neden bu kadar alttan alıp kafanıza çıkartırsınız anlamam !!
ne kadar alttan alırsan o kadar kafana çıkar

Canim al esini karsina guzelce konus sakin bi sekilde kizip hakarete baslayinca sakinlestir konusuyoruz hayatim de tum sorununu anlat yiprandigini anlat ama kizip bagirarak degil,ailesini sevmedigini belli ederek degil onlara cephe alarak degil ikinizi konusun.Hatta aileni cok seviyorum ama Canim sikiliyorum benide anla diyerek duzgunce sakince kendini acindirarak bi konus.Ayni tavirlari kiriciligi devam ederse sende yumusama hep ciddi mesafeli takil sana bu sekikde davranmamasi gerektigini anlamali.Gayet mesafeli ol yuz verme kavgada etme ona kendini degersiz hissettir kavga edecek kadar bile onemsemedigini hisettir hemen gevseme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…