Diyorum hemde kaç kere gelmeseydin diyo mal gibi yasiyosun diyo biyere cikmiyon bisey yapmiyon kimsen yok diyo beni sürekli baskalariyla kıyasliyorBuralara peşine takildim geldim oisman etme beni de.
Buraya geldimse beni ezmeye hakkin yok de. Seni kaybedecegini bilmesi gerek.
Ailene acikla durumu. Bana oyle denilen yerde durmam ben. Hele cocuk yoksa en bastan bozulmasi daha iyi. Cocuk olursa daha cok üzülürsun. Cocuguda vermezler sanaDiyorum hemde kaç kere gelmeseydin diyo mal gibi yasiyosun diyo biyere cikmiyon bisey yapmiyon kimsen yok diyo beni sürekli baskalariyla kıyasliyor
Anlamiyorum sıkılıyorum orda yinede gündüz den gidip geceye kadar kaliyorum ama yaranamiyorum o halde kayinvalidem ve kayinpederim cok dedikodu ediyolar kendi seylerini gormuyolar surekli baskalarinin kusurlarini konusuyolar bende sıkılıyorum 1 buçuk senedir ayni seyi dinliyorum hepNapacakmıssın ya sürekli ailesine gidip
Nasıl bir kafası var eşinin
Allah kolaylık versin inş bir çözüm bulursunuzAnlamiyorum sıkılıyorum orda yinede gündüz den gidip geceye kadar kaliyorum ama yaranamiyorum o halde kayinvalidem ve kayinpederim cok dedikodu ediyolar kendi seylerini gormuyolar surekli baskalarinin kusurlarini konusuyolar bende sıkılıyorum 1 buçuk senedir ayni seyi dinliyorum hep
Annemi üzmek istemiyorum annem gecen sene yanima geldi istek yaptik annemin ilk geldigi gün kavga cikardilar hepsi ve kavga sebebi de gorumcem ile esim konusurken onlara kötü bakmisim kayinpederim annemin yaninda birden cikisti kötü bakti onlara diye kiskanmisim onlari falan filan derken bütün sorunlari döktü ortaya daha annemin ilk geldigi gün kadin kahroldu hic saygilari yok ben butun bu olanlara rağmen hala anne baba deyip saygimi koruyorum gidip geliyorumAilene acikla durumu. Bana oyle denilen yerde durmam ben. Hele cocuk yoksa en bastan bozulmasi daha iyi. Cocuk olursa daha cok üzülürsun. Cocuguda vermezler sana
inşallah canimAllah kolaylık versin inş bir çözüm bulursunuz
Kocan malın önde gideni olduğu için herkesi kendi gb mal sanıyor sanırım! Terbiyesiz dangozDiyorum hemde kaç kere gelmeseydin diyo mal gibi yasiyosun diyo biyere cikmiyon bisey yapmiyon kimsen yok diyo beni sürekli baskalariyla kıyasliyor
Yuh yani. Bu durumdan somra hala ordamisin? Annen seni.oyle gorupte simdi senin icin hergun uzulmuyor mu saniyorsun? Senin neler cektigini gormus. Bosuna annemlere dersem üzülür diye kendini kandirma. Annen zaten uzulecegi kadar olay yasamis. Kac kurtu cocuk olursa hic kurtulamazsinAnnemi üzmek istemiyorum annem gecen sene yanima geldi istek yaptik annemin ilk geldigi gün kavga cikardilar hepsi ve kavga sebebi de gorumcem ile esim konusurken onlara kötü bakmisim kayinpederim annemin yaninda birden cikisti kötü bakti onlara diye kiskanmisim onlari falan filan derken bütün sorunlari döktü ortaya daha annemin ilk geldigi gün kadin kahroldu hic saygilari yok ben butun bu olanlara rağmen hala anne baba deyip saygimi koruyorum gidip geliyorum
Hmmm madalya taktılar mı peki? Daha kötü oldu değil mi!Annemi üzmek istemiyorum annem gecen sene yanima geldi istek yaptik annemin ilk geldigi gün kavga cikardilar hepsi ve kavga sebebi de gorumcem ile esim konusurken onlara kötü bakmisim kayinpederim annemin yaninda birden cikisti kötü bakti onlara diye kiskanmisim onlari falan filan derken bütün sorunlari döktü ortaya daha annemin ilk geldigi gün kadin kahroldu hic saygilari yok ben butun bu olanlara rağmen hala anne baba deyip saygimi koruyorum gidip geliyorum
Gerçekten öyle bilmiyorum ne yapmam gerekiyo böyle yapıyo hep sonra 3 gun sonra geliyo hic bisey olmamis gibi konusmaya basliyo sakalasiyo özür bile dilemiyo senin yüzünden böyleyim diyo hala daha suçu bana bulmaya calisiyo sonra da sinirden dedim onlari diyo ama biktim 1 2 defa tamam sinirden ama her seferinde de yeter benimde sabrim biyere kadarKocan malın önde gideni olduğu için herkesi kendi gb mal sanıyor sanırım! Terbiyesiz dangoz
Annemin de akli hep bende aradigimda ilk lafi nasılsın mutlu musun diye soruyo gerçekten esimi seviyorum onunla aramizda bisey yokken cok mutluyum ama iste kavga ettigimizde benim yaptiklarimin hic degerini bilmeden laflari saymasi zoruma gidiyo sonradan sinirden dedim diyo ama icimden cikmiyoHmmm madalya taktılar mı peki? Daha kötü oldu değil mi!
Seni yalnızsın diye ezikliyorlar. Arkanda dağ gb ailen olduğunu bildireceksin! Annen şimdi mutlu mudur sence? Senin orda aptal saptal insanlar tarafından hor görüldüğüne şahit olmuş mutlu mudur bi daha düşün!
Evet var gidiyorum sohbetler oluyo ama yüzüme karsi demeseler bile farkindayim esimin ailesi guzel karsilamiyo onlar istiyoki surekli onlarla kaliyim onlar nereye giderse gidiyim yani hep onlarla bisey yapmami istiyolarO zaman sende kendine bir sosyal hayat edin. İllaki Turk kadin gruplar vardir. Dil bilmiyorsaniz kursa falan gidin?
Dil kursu?Evet var gidiyorum sohbetler oluyo ama yüzüme karsi demeseler bile farkindayim esimin ailesi guzel karsilamiyo onlar istiyoki surekli onlarla kaliyim onlar nereye giderse gidiyim yani hep onlarla bisey yapmami istiyolar
3 ay gittim dil biliyorum tam herseyi degil ama yinede gelistirdimDil kursu?