Eşimin adına çocuk doğum kağıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haha ya ben sizin mesajlarınızı okuyunca biraz güldüm. Siz bu gamsızlıkla 100 yıl yaşarsınız. Evinize eşinizin başka kadından çocuğu olduğuna dair evrak geliyor sizin umrunuzda bile değil. Eşinize şaka yollu sormak dışında gerçeği öğrenmek için bir çabanız bile yok. Eğer çocuk varsa bir daha belge gelir zaten falan diyosunuz.

Yalnız ben bu tarz konularda hemen geçmiş konulara bakarım adamın başka vukuatı var mı diye. Zaten daha önce de aldatmaya yönelik vukuatı olmuş. Hatta sizden yıllarca saklamış, arkadaşınız söyleyince öğrenmişsiniz böyle bir konunuz var. Yani adam zaten sabıkalı.
O kişi benim eski sevgilimdi 😂 konuları karıştırıyorsunuz

Ne diye doneceksiniz ulkeye, gayet yalniz basiniza da yasayabilirsiniz Almanyada. Devlet her daim yaninizda olur, her seyinizi de öder, mutlu mesut yasarsiniz.
Ne kadardir burdasiniz?
1 senedir buradayım aile birleşimi ile geldim.

O kişi benim eski sevgilimdi 😂 konuları karıştırıyorsunuz
Yok karıştırmıyorum konuyu eşim yazmışsınız. Bakın:

Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor 😔 5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.

Kocanızı kaybetmekten bu kadar korkmayın ya. Gerçek yada değil adamın adına çocuk kağıdı gelmiş şaka yollu soruyorsunuz. Ortada bir yanlışlık varsa siz istediğiniz kadar yükselin adam zaten size hak verir. Çözmek için de beraber götürür ki aklınızda bir pürüz kalmasın.

1 senedir buradayım aile birleşimi ile geldim.
Tmm iste ne güzel, dil kurslarina falan da yazılın, ya da yazildiniz mi?
Dili iyice öğrenmeye bakin, sonra meslek yaparsınız falan, esiniz olsun olmasin, gitmeyi dusunmeyin bence.

Varsa alsın çocuğunun hayrını görsün ben dönerim ülkeme kızımla. Ayrıca burada herkes rahatsın vs diyor ama ben tekrar söylüyorum varsa bir şey ortaya zaten çıkacak. Yanlışlık yapıldıysa da çıkacak. Şu an ihtimal vermediğim için eşimin evrakı getirmesini bekliyorum. Çocuk hasta ben hastayım bu halde familienkasseye falan götüremezdim çocuğu.
Ben de donmeyin is guc tutunup orada kalin diyecektim bir arkadas da demis
Ayrılabilirsiniz bu sizin tercihiniz tabii simdi biraz da şoktasinizdir cocuk da hasta o yuzden rahatmis gibi yansiyor ama ben sizi anladim.su an ne oldugunu anlamaya çalışıyorsunuz netlesmeden de aksiyon almak istemiyorsunuz gayet mantıklı düşünmeye çalışıyorsunuz

Tmm iste ne güzel, dil kurslarina falan da yazılın, ya da yazildiniz mi?
Dili iyice öğrenmeye bakin, sonra meslek yaparsınız falan, esiniz olsun olmasin, gitmeyi dusunmeyin bence.
Dil kursuna gidiyorum 3 ay oldu başlayalı. 5 senelik oturumum var.

Kocanızı kaybetmekten bu kadar korkmayın ya. Gerçek yada değil adamın adına çocuk kağıdı gelmiş şaka yollu soruyorsunuz. Ortada bir yanlışlık varsa siz istediğiniz kadar yükselin adam zaten size hak verir. Çözmek için de beraber götürür ki aklınızda bir pürüz kalmasın.
Konuyu okursanız aslında ilk üzerine yürüdüm o noluyor falan deyince konuştuk şaka yollu takıldım. Sonra da o familienkasseye gitti başıma evrak işi açıldı diye. Kocamı kaybetmekten gram korkmuyorum açıkçası.

Bir de şundan suphelendim ben, esiniz hemen gidip sorayim demis ya? Bu mumkun değil ki, randevusuz gidemezsiniz burada hicbir yere, ve asla ayni gune randevu verilmez?
Yok biz magdeburgdayız burada familienkasseye terminsiz gidiliyor. Sıra numarası alınıp görüşülebiliyır. Hatta bana saatlerine bi baksana gideyim dedi. 13.00-17.00 açık bugün dedim öyle gitti.

Bir de şundan suphelendim ben, esiniz hemen gidip sorayim demis ya? Bu mumkun değil ki, randevusuz gidemezsiniz burada hicbir yere, ve asla ayni gune randevu verilmez?
Yani oyle bir sey sorup geleceğim gibisine hicbir yere gidemezsiniz burada.
Kız bırak kadının öğrenesi yok sende anlatıyorsun

Yok biz magdeburgdayız burada familienkasseye terminsiz gidiliyor. Sıra numarası alınıp görüşülebiliyır. Hatta bana saatlerine bi baksana gideyim dedi. 13.00-17.00 açık bugün dedim öyle gitti.
Almanyanin her eyaleti farklıdir tabiki ama disiplin geneldir. Bilemiyorum bana imkansiz geldi bu.
Burada da dogmus büyümüş biriyim, su yasima kadar randevusuz hicbisi yapamadim alelacele.

Kadının adı soyadı varsa kadına ulaşın bir yerden bence. Eşinize de güvenmeyin. Böyle bi rahatlık yok yalnız, bizim eve böyle bisi gelse mahalle ayağa kalkardı heralde 😂

Cunku oyle bir sey varsa da aslinda bilmek istemiyor, normal düzenlerine devam etmek istiyor. Aksi halde kimsenin bu durumu şakaya vurup, eşiyle gitmeyecek rahatlikta olacagini dusunmuyorum ben.
Ne yapar eder kendim gorup duymadan inanmazdim ben ki eşime cok güvenirim 9 senede bir defa bile kiskanclik nedenli en ufak tartişma yaşamis degiliz, bir tane yalanini görmüş degilim.

Konuyu okursanız aslında ilk üzerine yürüdüm o noluyor falan deyince konuştuk şaka yollu takıldım. Sonra da o familienkasseye gitti başıma evrak işi açıldı diye. Kocamı kaybetmekten gram korkmuyorum açıkçası.

O zaman şiddet görmekten korktunuz. Üzerine yürüdükten sonra size oluyor demez masum adam, elinizden tutar resmi daireye götürür. Bak böyle böyle bir şeyin olması mümkün değil der.

Bence siz eşinizin sizi aldatabileceğini biliyorsunuz. E aldatmaların sonucunda yanlışlıkla da olsa çocuk olabilir. Bunu kabullenmişe benziyor üslubunuz.

Yooo nişanlanmıştık o zaman eşim diye bahsediyordum. Eski sevgilim
Bakın başka konunuza daha baktım eşinizle 2019da evlendiğinizi yazmışsınız geçen seneki bir konuda. Benim attığım aldatılma konusu da 2020. Yani bariz bir şekilde o konudaki kişi şu anki eşiniz.

Ancak konu bu değil zaten saptırmaya gerek yok. Affetmiş de olabilirsiniz beni ilgilendirmiyor. Sadece adamın aldatmaya meyilli bir insan olduğunu anlatmak için söyledim. Konunuzu saptırmak için söylemedim. Uzatmamıza gerek yok.

Merhaba,

Eşimle 2015 Ekim ayında sevgili olduk aynı fakültedeydik ben üni. 2. sınıftaydım o 3. sınıftaydı. neyse biz tanıştığımızdan 4 ay sonra eşim ailesi ile tanıştırdı beni. 2018de nişanlandık. O dönem eşimin ailesi beni istemeye gelecekler ya eşim zor ikna etti. hatta ilk önce bir geldi ailesi ailemle tanıştı isteme falan olmadı. sonra bayram nedeniyle oğullarının yanına geldiler aileme de ziyarete geldiler 3. gelişlerinde beni artık bir zahmet istediler. 2019 eylülde evlendik. bakın 2016da tanıştık o zamandan beri hep saygılı davrandım. Hiç bir zaman ters bir hareket yapmamaya çalıştım. bana çok saçma gelen şeyleri bile kırılmasınlar diye onların istediği gibi yaptım. Neyse. evlendiğimizde kiraya çıktık. 1300 tl'ye 2 sene sonra evin kirası 1800 oldu. babam biz evlendiğimizde kiracısını dava yoluyla evden çıkarmaya uğraştı zaten kira ödemiyordu adam. bizim kira 1800 oldu 3 ay sonra biz babamın evine taşındık. taşındıktan 3 ay sonra da ben hamile kaldım. Hamileliğimin başından itibaren kayınvalidem aşırı baskı yaptı. onu ye bunu yeme onu giy bunu giyme şöyle yap böyle yapma vs. hastaneye gidiyorum devlete git diye tutturuyor vs. kayınpederim daha tuhaf süt önemli süt olsun emzir de emzir vs. bir de adam anladığım kadarıyla üslup hatası yapıyor sürekli meme ver meme önemli vs diyor hani bir erkek olarak bu lafı kurmasına da gıcık oldum neyse. hamileliğimin 2. ayı falandı. bunlar kalktılar istanbuldan antalyaya geldiler. tatile. ben zaten sürekli uyku modundayım onlarla ilgilenmedim alıp gezdirmedim diye bozuldular kalkıp gittiler erkenden. Eşim beni suçladı. benimle 6 ay konuşmadılar. tek hatam da çok uyumam onlarla ilgilenmemem. Sonra doğuma geldiler. sabah 04.00 da geldiler ben sabah 8de hastanede olmam gerek. kalktım karşıladım. kadın 3 saat boyunca bana eşya yerleştirdi. Onu nereye koyalım bunu napalım diye. zaten 1de uyumuştum 3 saatlik uykuyla doğuma girdim. doğum oldu ertesi gün hastaneden çıkacağız sarılık sebebi ile çıkamadık 1 gün daha kaldık. eve geldik sürekli çocuğu sarıp sarmalıyor mumya gibi. Zaten antalyada yaşıyoruz 19 nisanda doğdu çocuk havale geçirecek. neyse her gün hastaneye gidiyoruz sarılık ölçülüyor hastanede Çocuk doktoru bana kızdı bu çocuğu böyle kat kat giydirmeyin diye. Emzirme danışmanı çağırdım problem oldu yediğim içtiğim giydiğim çocuğa yaptığım her şeye karıştılar. Öyle ki kayınpederim babama bu evin kapısı kötü değiştirin bunu falan dedi. babam ben daha napayım modunda iyice arada kaldım gerildim. neyse bunlar gittiler annem başladı bu sefer kayınvalidenler gitti evde birşey kalmamış yiyip içip gitmişler. Bi evi temizlememişler falan bana anlatıp duruyor. neyse kurban bayramında yine geldiler bu sefer hepten ortalık karıştı. Kadın sürekli bana torunu üzerinden laf sokuyor. mesela çocuğumun tortikolisi var yani anne karnındaki pozisyon sebebi ile boynu bir yana bakık vaziyette. kızım bu annen senin boynunu mu yamultmuş ha. sana kötü mü bakmış. vs diye yani ortamda ben de varım alooo diyesim geliyor. neyse bunlar ertesi gün bayramın 1. günü annem kahvaltıya çağırdı. oturduk khavaltı ettik çay falan içilirken kayınpederim kayınvalideme bağırıp duruyor ortam fena gerildi. babam da kayınpederime beyefendi hastalığınız sebebi ile mi bu kadar asabi oldunuz önceden daha yumuşak başlıydınız tarzı bir laf etti. kayınpederim beyin kanaması geçirdi de. 1 sene falan oluyor. bir hasar vs olmadı büyük bir olay değildi bildiğim kadarıyla. orda kayınpederim beyefendi bana karıma nasıl davranıcağımı öğrettiniz vs diye adam bir saçmaladı. ben de tutamadım kendimi kayınpederime sizi kaç kere uyardım baba yanımda kayınvalideme bağırmayın diye ama siz beni hiç bir zaman dikkate almadınız dedim. o gün o olay öyle kaldı konuşulmadı. geldi 4. gün denize gittik kayınvalidem ben eşim kızım. kayınvalidem denize girmemize izin vermedi dönelim dedi. orada da zorla onları deniz kenarında oturttum ve kayınvalideme ''bu çocuk benim çocuğum mu? eğer benim çocuğumsa denize girecek diyorsam girecek üstü örtülecekse ben örtücem açıcaksam ben açıcam hasta olacaksa benim yüzümden iyi olacaksa benim sayemde. annem de siz de karışamazsınız haa yok çocuk benim değilse alın siz büyütün'' dedim. ertesi gün gittiler. Şu an eşime kayınvadem benim adımı duymak istemediğini söylemiş. Çünkü onlar gittikten sonra kovid olduk tüm aile kızım dahil. kayınpederim arayıp geçmiş olsun bile demedi. hatta eşim 3-4 kere aradı açmadı. eşim en son aradığında kayınvalidem açtı telefonu baban seninle asla konuşmayacak bir daha dedi. ben de bunu duyunca kayınvalideme mesaj attım. sizi ve eşinizi bir daha görmek istemiyorum torununuza bir geçmiş olsun lafını çok gördünüz diye. kayınpederim ve kayınvalidemin eşime küsme sebebi de beni susturamamış eşim. Ne alakaysa?? baya uzun yazdım ama çok üzülüyorum tüm bu olaylarda kendi hatamı bulmaya çok uğraşıyorum ama cidden öyle elle tutulur bi hatam yok. onlar asıl bana saygısızlık yaptı.Özür dilesem gururuma dokunuyor. dilemesem eşim üzülüyor. ne halt edeceğimi şaşırdım. Sizce büyüğüm onlar desem özür dilesem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X