İnşallah diğer kadına gitmemiştir eve kağıt göndertmişsin diye sjjfjdjks ben olsam eşlik ederdim böyle hata mı olur ne değişik. Adres falan sizin adresse bi de isim yazıyorsa hiç şakaya vurmayın bence araştırınSiz neden eşlik etmediniz ki? Çocuk ondan olsa bile sana gittim der gitmez ''hallettim'' deyip geçiştirir ya hani.
Kızım hasta ben de hastayım evde çocuğa bakıyorum.Siz niye gitmediniz? Bundan daha önemli ne olabilir şu an hayatınızda?
ilk defa duyuyorum böyle bir sey. Ne diyim bilemedim ama yanlışlık payı bana da düşük geliyor.böyle Bir konuda şaka olacağını sanmıyorum. Ya isimler benzer adresler karıştı ya da eşinizin gerçekten başkasından çocuğu var. O bahsettiğiniz kağıdın üstünde anne adı filan yazmıyor mu Ya da başka bilgiler?
mybiglove gel kız
Eşiniz niye tek gidiyor, siz neden yanında gitmediniz. Birşey yokmuş yeeaa, yanlışlık yapmışlar dediğinde sizin açınızdan sorun yok yani. Gerçi doğru olsa da şakayı bırak tavrınız beni bende aldı.Doğum kağıdında baba adı yazmıyor. Yani sadece anne adı ve çocuk adı var. İşte doğum yeri saati tarihi falan. Familienkasseye gitti şimdi eşim.
Benim de aklima bu geldiAklıma istemsizce Gurbetçi Şaban filmi geldi. Hükümetten daha fazla çocuk parası alabilmek için köyündeki aynı soyadlı tüm çocukları nüfusuna geçiriyordu Şaban.
Sanki tüm Almanya kurallarını biliyormuşsun gibi seni etiketlememilk defa duyuyorum böyle bir sey. Ne diyim bilemedim ama yanlışlık payı bana da düşük geliyor.
Ayrica cocuk parasi niye esinizin üstünde?
Gerçeği söylemese bile eğer öyle bir durum varsa eve yine kağıt gelir ki. Ve zaten familienkasseden kağıt getirecek yani evrak alıp gelecek. Saklayamaz ki öyle bir şey varsa.yani umarım dönünce gerçeği söyler. kadının adını aklınızda tuttunuz mu?
Çok eskiden belki ama şimdi imkan dahilinde olduğunu düşünmüyorum.Benim de aklima bu geldi
Şakaya vurulacak bi konu değil bu. Familienkasse veya Magistrat arayıp eşinizin ismini verip sorgulatın, atıyorum ben Ali deseniz telefondaki kişi nasıl Alisiniz kadın sesi diyemez.. Evrak hala gelmedi nedeni nedir diye sorgulatın, yanlışlık varsa anlaşılır zaten.. Veya eşinizin üstüne gidin, inkar ederse birlikte Familienkasseye gidin..Merhaba,
Biz Almanya’da yaşıyoruz ve burada tüm resmi evraklar mektupla geliyor. Bugün eşim işten geldi 2 zarf gelmiş bize. Biri postbank diğeri familienkasse ( aile kasası). Familienkasse mektubunu açtım. Eşimin adına kindergeld (çocuk parası) belgesi var ekte orijinal doğum kağıdını size iade ediyoruz, evrakı elektronik olarak kaydettik diye. Ekte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var. Şok oldum. Evrakta yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Eşimin üstüne de gittim şakaya da vurdum ama bilmiyorum. Sizce gerçekten başkasından çocuk yapmış olabilir mi ya? Bunu sorarken bile saçmalama diyorum kendime ama. Ne bileyim.
yani zaten eşinizi az çok tanıyorsnuzdur düzgün birine de benziyorsunuz. zannetmiyorum böyle bir şey yapacağını yani az çok hissederdiniz. hadi yaptıysa da vicdanen itiraf eder bence. tabii siz tanıyorsunuz eşinizi. bence karışıklık oldu.Gerçeği söylemese bile eğer öyle bir durum varsa eve yine kağıt gelir ki. Ve zaten familienkasseden kağıt getirecek yani evrak alıp gelecek. Saklayamaz ki öyle bir şey varsa.
Çünkü eşim Bg vatandaşı kızım da Bg vatandaşı ben tc karışıklık olmasın diye öyle yaptık.ilk defa duyuyorum böyle bir sey. Ne diyim bilemedim ama yanlışlık payı bana da düşük geliyor.
Ayrica cocuk parasi niye esinizin üstünde?