Eşimin adına çocuk doğum kağıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve sizde saka yaptınız böyle bir konuda eşinizin üzerine cocuk var hanımefendi heyyyy kendinizdemisiniz

Almanyayı bilmiyorum ama Hollandada Digid var. Orda herşey görünüyor. (Türkiyedeki E-Devlet gibi)
Mutlaka Almanyadada vardır öyle bir sistem.

Ayrıca anne adı ve doğum tarihi yazıyorsa o kadınmış gibi arayabilirsin.
Veya erkek olarak güvendiğiniz biri varsa eşiniz gibi arayabilir.

Evrakta anne adı soyadı, doğum yeri tarihi saati felan varmı? Yada o gün eşiniz nerdeydi evdemiydi dışardamı?
Ben olsam eşime bahsetmeden araştırmaya çalışırdım. Gerçekten içinden çıkamadığım noktada sorardım.
Eşinizin telefonunu karıştırın uyandırmadan veya icloud yada android kayıtlı olduğu sistem mailini biliyorsanız şifresiyle pcde bakın.
O yazan anne adını araştırın sosyal medyada.
Doğduğu hastane neredeyse orayı araştırın.
Mutlaka bi noktada birşeylere rastlarsınız.
Ayrıca eşiniz çocuğu üzerine aldıysa bütün resmi evraklardada görünecektir bu.

Bunu bizim bilmemize imkan yok üzgünüm.
Elinizdeki evrakla araştırın illaki doğru sonuca ulaşırsınız.

Diyelim bir yanlışlık oldu. Bu durumda yüklü bir tazminat alınabilir mi acaba? mybiglove
Amerika mi burasi bacim, hicbisi alamaz yanlışlik olduysa, ama ben yine de yanlışlik oldugunu dusunmuyorum cunku almanya bu konularda manuel bir devlet, dijital ortamda belki yanlışlik olur derdim...

Karışıklık olmaz, vatandaslikla alakasi yok, cocuk parasi annenindir.
E bilmiyorduk ki. Eşim çocuk doğduktan sonra buraya geldi ben eşimden 4 ay sonra geldim. Karışıklık olur diye yaptık öyle.

Peki boyle bir durum varsa ne olacak sevgili konu sahibi? Ne düşünüyor, hissediyorsunuz? Ne yapacaksiniz?

Famillienkassaya gitsem bilgi vermez diyorsunuz, bende uzun süre Avusturya'da yaşadım babamızın kağıt kürek işlerini biz yaptık babamiz olmadan. Kiziyim dediğimizde versicherungnummer verince bakiyorlar. Yani almanya hakkinda bilgim yok ama orasida hemen hemen aynıdır. Eşinizin sigorta numarasıyla gidip sorsanız size söylerlerdi diye düşünüyorum.

Amerika mi burasi bacim, hicbisi alamaz yanlışlik olduysa, ama ben yine de yanlışlik oldugunu dusunmuyorum cunku almanya bu konularda manuel bir devlet, dijital ortamda belki yanlışlik olur derdim...
Bir an konu sahibi adına umutlandım sadece

Haha ya ben sizin mesajlarınızı okuyunca biraz güldüm. Siz bu gamsızlıkla 100 yıl yaşarsınız. Evinize eşinizin başka kadından çocuğu olduğuna dair evrak geliyor sizin umrunuzda bile değil. Eşinize şaka yollu sormak dışında gerçeği öğrenmek için bir çabanız bile yok. Eğer çocuk varsa bir daha belge gelir zaten falan diyosunuz.

Yalnız ben bu tarz konularda hemen geçmiş konulara bakarım adamın başka vukuatı var mı diye. Zaten daha önce de aldatmaya yönelik vukuatı olmuş. Hatta sizden yıllarca saklamış, arkadaşınız söyleyince öğrenmişsiniz böyle bir konunuz var. Yani adam zaten sabıkalı.

Peki boyle bir durum varsa ne olacak sevgili konu sahibi? Ne düşünüyor, hissediyorsunuz? Ne yapacaksiniz?
Varsa alsın çocuğunun hayrını görsün ben dönerim ülkeme kızımla. Ayrıca burada herkes rahatsın vs diyor ama ben tekrar söylüyorum varsa bir şey ortaya zaten çıkacak. Yanlışlık yapıldıysa da çıkacak. Şu an ihtimal vermediğim için eşimin evrakı getirmesini bekliyorum. Çocuk hasta ben hastayım bu halde familienkasseye falan götüremezdim çocuğu.

Ne diye doneceksiniz ulkeye, gayet yalniz basiniza da yasayabilirsiniz Almanyada. Devlet her daim yaninizda olur, her seyinizi de öder, mutlu mesut yasarsiniz.
Ne kadardir burdasiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…