- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
İnşallah tez vakitte olur saglikli sıhhatli, bütün içten dileklerimle diliyorumDoğru diyorsun. Bende de bir tane bacağıma yapışan çocuk olsa fena olmazdı :) evde yalnızlıktan birbirimize sardık sanırım.
Bu yönden sadece siz bakmışsınız, doğru belki de bebek konusunu içine dert ettiği için yapıyor olabilir. Durumu ilk öğrendik, ilk tüp bebek tutmayınca istersen ayrılalım falan da dedi. Boşver dedim, sakın kendine dert etme sağlığımız yerinde olsun da bu çok büyük dert değil en azından maddi olarak rahatız, para konusu bizi bunaltmaz başka tedaviler deneriz demiştim. Bebek konusunu söylediğime pişman oldum ama
Önceden bizde de ben biraz harçlık alıp parayı ona verirdim, o hesabı yönetirdi. Şimdi bana sormadan da bir isteği varsa almak istiyormuş ya da ailesine vermek istiyormuş. Tabi benim için de aynı şekilde. Ortak bir hesap açtık, bir miktarı da beraber biriktirelim dedik.
Aynen oyle.. erkek bi masturbasyon yapip bosalirken.. cogu zaman.. kadin onca hormon igneleri yeyip yaslaniyo..Ben sadece sürekli bana sanki onun parası ile keyif yaşıyormuşum gibi hissettirmesinden bıktım, bebek için tedavi süreçleri çok meşakkatli ve tüm meşekkate katlanan sadece kadın. Çok üzüldüğüm çok ağladığım zamanlar oldu ama ona bir kere bile senin yüzünden demedim.
Annem babam beni kendi ayaklarım üzerinde durayım diye okuttu, meslek sahibi etti. Şimdi eşim gelip babamın yanında böyle dedi, üstelik daha önce uyardığım halde. Hoş bir şey mi ?Esin yüzünden cocuk olmuo sende bunu mu ona söyledin eğer doğru anladıysam esinin yerinde olsam Bnde sana trip atardım hatta boyut atlar kan kustururdum bütçe ayrı isterse 10 bin alsın umrumda olmaz şaka yapar yapar durur onun fazla harcama yapcağını düşünüp kıskanıyor olabilirmisin acaba
Hayır sadece biz eşitiz, onu anlattım.adam 3k diye söyledi durdu diye çocuk meselesini mi söylediniz ne bileyim ben sizin verdiğiniz karşılığı çok alçakça buldum
Tüp bebek masraflarına da katılıyorum bu arada 1x maaşımla.Aynen oyle.. erkek bi masturbasyon yapip bosalirken.. cogu zaman.. kadin onca hormon igneleri yeyip yaslaniyo..
Ee madem uc kati kazaniyor, tedavi parasini sana odetmeyip asil orda ezsin seni madem.Tüp bebek masraflarına da katılıyorum bu arada 1x maaşımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?