Eşimin 3x maaşı

Eşiniz kendini övebileceği bir konu bulmuş orayı da bırakmak istememiş bana kalırsa. Yani sizi ezmeye çalışmak değil de hem kendini övmek hem de tembelliğine savunma yapabilmek için 3 katı deyip durmuş. Elbette hoş değil ama kötü niyetli olduğunu düşünmedim. Ayrıca emin olun sizden daha az maaş alsaydı da ev işlerinde yardımcı olmayacaktı başka bahaneler sunacaktı bu sefer de. Çünkü yardımcı olan eşler bunu içinden gelerek yapıyor zorlamayla değil. Zorlamayla olunca sizdeki duruma benzer tablolar çıkıyor ortaya.

Benim maaşımda eşimin maaşının epeyce altında. Arada bizde de şaka konusu olur. Ama hiç alınmadım. Devamlı söyleyip durması hoş değil, birde iş yapmamak için bunu bahane etmesi lüzumsuzluk. Onun dışında çok alınılacak birşey değil bence.

Fazla alingan gordum sizi..cocukla ilgili yaptiginiz fedakarligi soylemeniz hic hos degil ve esinizin icinde yara yapmistir kesin

Normalde kendisiyle, işiyle veya eğitim seviyesiyle ilgili bir sıkıntı yüzünden karısına hayatı zindan edip ezmeye çalışan, kendisini böyle rahatlatan adamlardan nefret ederim. Ama eşinizin hassas bir durumda olabileceğini düşündüm. Belki bunu takıyordur, belki de sırf ev işlerinden kurtulmak için maaş konusunu açıyordur bilemiyorum.
Ama siz bebek konusunu açmadan çözmeye çalışın kendi sıkıntınızı. Yaptığı şeyin ne evliliğe ne de kendisine yakışmadığını, sizi üzdüğünü ve hayal kırıklığına uğrattığını söyleyin. Trip atarak değil de sakince konuşursanız hatasını anlar umarım.

Eşinizin art niyetle söyleyip söylemediğini en iyi siz bilirsiniz.
Herkesin espiri anlayışı farklıdır.
Kimine göre bu patavatsızlıktır kimine göre hakaret gibi kimine göre sıradan espiri...
Umarım bir daha böyle espiri yapmaz.
Espiri karşısındakini üzüyorsa espiri olmaktan çıkar.
Eşiniz de bunu anlamıştır umarım.

Bütçe ayrılması başta hata,tabi sen ben konusuna döner. Gelen para ikimizin, borçlar ödenip 2 ye bölünecek denmesi bence normal. Biz öyle yaptık ama yine ekstra harcarken o ya da ben farketmiyor kimin eli cüzdan yakınsa o ödüyor. Hiç bölünmeyedebilir. Ortak bi hesapta durur ve ihtiyacı olan kullanır.

Tabi ki de Haklısın.
Görgüsüzce bir davranış eşe karsı sürekli ben seni paramla döverim der gibi.
Neyse ki konuşunca anlamış hatasını umarım daha tekrarlamaz.

Esin yüzünden cocuk olmuo sende bunu mu ona söyledin eğer doğru anladıysam esinin yerinde olsam Bnde sana trip atardım hatta boyut atlar kan kustururdum bütçe ayrı isterse 10 bin alsın umrumda olmaz şaka yapar yapar durur onun fazla harcama yapcağını düşünüp kıskanıyor olabilirmisin acaba

adam 3k diye söyledi durdu diye çocuk meselesini mi söylediniz ne bileyim ben sizin verdiğiniz karşılığı çok alçakça buldum

Madem geliri boyle kasila kasila ovunecek kadar iyi evin hicbir giderine karismayin birde esinizinkinden kendinize harcayin

Eve tam zamanli yardimci alabilirsiniz hergun gelip temizligi yemegi camasiri utuyu derleme toplamayi halledecek birini

Hem araniz bozulmaz hem siz eve gelince dinlenirsiniz

Bunu soyleyin ve onumuzdeki ay maasinizdan tek kurus harcamayin 3kati maas aliyosun benimki nedir devede kulak sen halledersin canim diyip cekilin kenara

Yoo sinir olduğunuzu anlamış söylüyor işte bunda abartılacak birşey yok ki ! Hem gelip özür dilemeyi gönül almayı da biliyor
Yüksek maaş aldığın için gurur duyuyorum der Güler geçerdim

esinizin maasini biraz kiskanmissiniz sanki..ama ozur dilemis sonucta..cocuk olayi cok zor sakin vazgecmeyin tedavinizi olun..sizi cok iyi anliyorum anne olamamak nedir biliyorum.erkekler kadinlar gibi deyildir dumduzlerdir..ince dusunemezler bunalmissiniz belli insallah saglikli bir bebeginiz olur..

bence asil kirici davranan siz olmussunuz
ben seni cocuk konusnda ezmedim diyerek.ve esin olgunlukla karsilik vermis ama eminim cok cok uzulmustur icine atmistir ciddn esin icin uzuldumutfen bu konuda gonlunu al.
ayni seyi esin sana soylese maas konusundam daha cok uzulurdun emin ol.Allah in taktiri sonucta adamin ne sucu var.ezmiceksin tabi ki.
ve maas konusunda esin kendini bence cocuk konusunda eksik hissettigi icin maasinin yuksekligiyle ovunuyo.birak ovunsun bence cok dert edilcek bisey degil.sonucta senin de maasin var memursun.pekala ihtiyaclarini hatta daha fazlasini karsilayabiliyosun.
ama ev hanimi olsaydim ve esim surekli maasinjn yuksekliginden dem vursaydi ben de bozulurdum.ama memur olsaydim istedigi kadsr ovunsun cok da tın yani.hele gidip aglamaya gerek bile yok bence.
kisacasi abartiyosun ve asil yanlisi sen yapmissin.birak adam ovunsun maasiyla nolmus yani.
ve insallah tez zmnda saglikli hayirli bi bebeginiz olur.ve tüm gonulden isteyenlere de nasip etsin Rabbim

Kocan bildigin ezik.. sadece para kazanma ozelligi var galiba.. maasini elinden alsalar lak diye ortada kalacak.. cunku baska bi ozelligi yok demekki.

Hamile kaldigin bebegi tasima suresini 4 e bolup.. 1/4 te sen tasi diger zamanlar o tasisin.. ayni sekilde emzirme icinde gecerli geceleri kalkma konusundada..

evlilik bu mu? Evlilik cok seyin ortak yapilmasi degil mi? Gelip gidip seni paramnan ezerim diyen bi ezige ben katlamazdim sanirim.. heleki ekonomik ozgurlugum var ve cocugum yoksa.. git paranla kendine baska bi kadin bul derdim. Ya da oyle bi haddini bildirirdimki, nerden geldigini sasirirdi. Ne demek senin ailenin yaninda bunun lafini ederek hava basip seni ezmeye calismak? Terbiyesiz

Aynen oyle.. erkek bi masturbasyon yapip bosalirken.. cogu zaman.. kadin onca hormon igneleri yeyip yaslaniyo..

Annem babam beni kendi ayaklarım üzerinde durayım diye okuttu, meslek sahibi etti. Şimdi eşim gelip babamın yanında böyle dedi, üstelik daha önce uyardığım halde. Hoş bir şey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…