Bak o laf ancak ne zaman makul olur biliyormusun? Sen hastasındır sürekli dr a gidersiniz o da derki hastalıklısın bıktım senin hastane işlerinden der sende söylersin. Bu konuda ancak kendini haklıyken haksız futuma düşürmüşsün, inş düşünüp düşünüp kurmazO kısımı kötü niyetle, ezici cümlelerle söylemedim kızlar, burda da hep böyle konuları eleştiririm. Benim tek başına, ezilecek oranda kötü bir maaşım yokki sadece artık 3 katı muhabbetine çok üzülüyorum. Bütçeyi ayırınca da tamam artık söylemez demiştim, halen devam ediyor.
Benim evlilikten beklentim böyle değil. Biz heryere beraber gideriz, her şeyi beraber yaparız, elektirik prizi bozulsa onu bile beraber yaparız. Ama konu toplumda kadının yapması uygun işlere gelince istemiyor. Ben işten yorgun geliyorum, yemeği yapıyorum, 2 tabağı da o toplasın çok bir şey değilki.Bana is yaptirma gerekirse parasini veririm yardimci tur.demis
Eee niye kendini uzuyorsun?
Tut bir yardimci sen de sadece yemek yap.
Cocuk yok zaten fazla is.cikmaz ev.
Adami niye bunaltiyorsun is is diye?
Diger konuda haklisin
Neyse ozur dilemis
O konuda da ona kırığım. En son yumurta toplama işlemi yapıldığı gün anestezi almışım, ağrım var, yatıyorum, hafif şeyler yemem lazımdı, yine yemeği benim yapmamı bekledi. Bir çorba yapmadı bana. Tüp bebeği de gizlemiştik, annem falan da yoktu. Benim istediğim birbirimizi ezmek değil tabiki, birbirimizin yanında olmak.Bak o laf ancak ne zaman makul olur biliyormusun? Sen hastasındır sürekli dr a gidersiniz o da derki hastalıklısın bıktım senin hastane işlerinden der sende söylersin. Bu konuda ancak kendini haklıyken haksız futuma düşürmüşsün, inş düşünüp düşünüp kurmaz
Tam olarak ayırmadık aslında o kendi maaşına göre bir miktar kendi hesabında bırakıp kalanı ortağa atacak, ben de aynı şekilde. Bir de garip ama seviyoruz birbirimizi.Bütçeyi ayirmak ne demek ya. Ayirip bi de seni ezikliyor. Niye evlendiniz ki o zaman. Cocuk falan da olmuo zaten?
Bencede etmez ama bebek konusu açtığıma pişman oldumBu tepkinizin üzerine artık lafını etmez bence.
Kesinlikle katılıyorum. Çok haklısınız.Yaptığı yanlış eşler arasında boyle seylerin soz konusu olması cirkin ama onu “cocugun olmuyor”gibi hassas bir konuyla vurmaya calısmak cok acımasızca bence.
Bazen eşime diyorum bir gün işsiz kalırsam yandım ben, hiç dilinden kurtulamam diye. O zaman benden sonsuz kat fazla maaş alıyormuş :/Çalışmıyorum.Eşim bir sefer bile bunu ima etse çok bozulurum ki siz çalışıyorsunuz.Şaka da olsa abartmış bence.
Eşim işte çalışıyorsa bende kat be kat fazlasıyla evde çalışıyorum.Resmen evin ceo suyum.Ona diyorum bazen sen en azından maaş alıyorsun bak ben onu da almıyorum diye.İki çocuk annesiyim ve eşimin çocuklarımın herşeyiyle ilgileniyorum.Bana ağzını açmaya hakkı yokki.Bazen eşime diyorum bir gün işsiz kalırsam yandım ben, hiç dilinden kurtulamam diye. O zaman benden sonsuz kat fazla maaş alıyormuş :/
Eşim bu konuya sadece bilimsel açıdan bakıyor. Mühendis kafası, çözüm için şu an bilimin yeteri kadar ilerlemediğini düşünüyor. Tüp bebek merkezindeki doktor teknik konuşmadı işi inşallaha falan bıraktıysa o merkezden soğuyor. O yüzden de bunu bir hastalık olarak düşünmedim ben de.Cocuk konusunu dile getirmeniz ne aci. Esinizin yerinde olsam cok tepki verirdim.
Esinizin yaptiginin kat kat agiri olmus.
Cocuk sahibi olamayan esiniz degil. Allah ne dilerse o olur. Şimdi onda bir sorun varmis gibi gorunur ama bir bakarsiniz ki bebeginiz olmus.
Cok kirici olmus...
Ben hem işte çalışıyorum, hem evde çalışıyorum, yine de eşim söyleniyor. Bebek olunca altını değiştirmem diyor, yer yapıyor şimdiden.Eşim işte çalışıyorsa bende kat be kat fazlasıyla evde çalışıyorum.Resmen evin ceo suyum.Ona diyorum bazen sen en azından maaş alıyorsun bak ben onu da almıyorum diye.İki çocuk annesiyim ve eşimin çocuklarımın herşeyiyle ilgileniyorum.Bana ağzını açmaya hakkı yokki.
Cümlem çok kırıcı değildi ama söylemeseydim keşkeEşiniz saçmalamış ; her seferinde parayı gözünüze sokar gibi .... ben olsam ben de çok bozulurdum .... ama keşke bebek konusunu dile getirmeseydiniz içime oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?