• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tekrar kendime çektim:)

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
geçenlerde konu açmıstım .”babanı arayıp kızını gönderme dicem “ ,diyen eşimle ilgili...eşim hatasını anladı hatta özür dilerim sert cıkıstım dedi ..istediğim tarihte evime gidicem hatta bi kaplıca tatili yapıcaz beraber ...ailesine de müsait bir zamanda gidicem...yani nasıl oldu bilmiyorum adam birden uysallaştı bu durumu devam ettirmek için napabilirim yani aramız hep iyi olsun düşüncelerime önem versin diye napabilirim ..şöyle ki onunla zıtlasmamak gerekiyor kibar kibar konusmak lazım...ailesine zerre laf etmemem lazım ...sizde biraz taktik verirmisiniz devran hep böyle güzel sürsün :):):)

Son düzenleme:
Her dediginiz yapma ama çok da münakaşaya girme. Sessiz kal, düşünmeye seni anlamaya fırsatı olsun. Ve geri adım atma. Malesef ilişkiler bu gibi taktikler le yürüyor çoğunlukla.
Allah huzurunuzu daim etsin.

Her dediginiz yapma ama çok da münakaşaya girme. Sessiz kal, düşünmeye seni anlamaya fırsatı olsun. Ve geri adım atma. Malesef ilişkiler bu gibi taktikler le yürüyor çoğunlukla.
Allah huzurunuzu daim etsin.
Yok yapmadım dediğini sakince nedenini de belirttim tamam dedi ..dediğiniz gibi kendiniz olunca cılkı cıkıyor bu işlerin erkeler kandırılmaya çok müsait anası kandıramadı ya oh olsun :) amin cok sağolun

Isteklerinizi tartışarak değil güzellikle konuşarak dile getirin
Tartışma ortamından uzak durmaya çalışın. Her söyleneni harfiyen uygulayın demiyorum karakterinizden ödün vermeyin elbette ama bunu sert bir şekilde yapmayın birbirinize sevecen yaklasirsaniz zaten bir problem olacağını sanmıyorum. Karşılıklı olarak anlayışlı olmaya ihtiyacınız var. Eşiniz özür diledi diye seviniyorsunuz mesela suan. Ama yeri geldiğinde sizde hataliysaniz özür dilemekten çekinmeyin

Isteklerinizi tartışarak değil güzellikle konuşarak dile getirin
Tartışma ortamından uzak durmaya çalışın. Her söyleneni harfiyen uygulayın demiyorum karakterinizden ödün vermeyin elbette ama bunu sert bir şekilde yapmayın birbirinize sevecen yaklasirsaniz zaten bir problem olacağını sanmıyorum. Karşılıklı olarak anlayışlı olmaya ihtiyacınız var. Eşiniz özür diledi diye seviniyorsunuz mesela suan. Ama yeri geldiğinde sizde hataliysaniz özür dilemekten çekinmeyin
Teşekkğr ederim canım benim sinir patlamalarım vardır kafasına cok bir sey fırlatmısımdır elimde değil artık daha sakin olmaya çalışacağım

Sende ailesine laf soleme insanlarin, senin ailene laf soleseler hosuna gider mi ?
Tamam.belki senin canini sıkmış olabilirler ama Allah'a havale et gec.
Kimseyi dunyaya leylekler getirmedi, cocuklarina bile kotuluk yapsalar, insanlarin anne ve babasi yani kimse silip gecemez kolay kolay, helede bir erkek bir kadin icin.
Diceksin ki ben onun karisiyim, o dicekki o benim.karim ama oda onun Anne ve Babasi bide ole dusun.

'Babanı arayıp kızını gönderme diyeceğim' yihuu biz barıştık nasıl daha tepeme çıkarabilirim mi Allah akıl fikir versin :KK66:
Özürler dileyip çicekler gönderdi her şeyi benim kararıma bıraktı sanki ben ona yaka paça yapısmısım gibi konusuyorsunuz ortada bir bebek var adam hatasını anlamıs napsaydım

Sende ailesine laf soleme insanlarin, senin ailene laf soleseler hosuna gider mi ?
Tamam.belki senin canini sıkmış olabilirler ama Allah'a havale et gec.
Kimseyi dunyaya leylekler getirmedi, cocuklarina bile kotuluk yapsalar, insanlarin anne ve babasi yani kimse silip gecemez kolay kolay, helede bir erkek bir kadin icin.
Diceksin ki ben onun karisiyim, o dicekki o benim.karim ama oda onun Anne ve Babasi bide ole dusun.
Yani emlati yapıyorum arada karsıdaki laf söyledikce daha cok kızar aileme bağlanırım o yüzden eşime üc maymunu oynayıp onlara had bildiricem caktırmadan :)

Önceki konunu bilmiyorum bu konuna dayanarak yazıyorum.
Aranız sakin devam etsin; eşin daha çok üzerine titresin, vs istiyorsan: Dırdır yapma canım, anlık sinirini öfkeni diyeceklerini bastır, emir kipi ile konuşmak yerine daha nazlı daha kibar konuş, ağzını sakın bozma, değiştiremeyeceğin şeyleri görmezden gel, çözüm odaklı düşün, o ters davransa bile sen ona uyup kavga çıkarma sabırlı ol..
Ailesine karşı ise kulaklarını tıka, hizmetini yap, hal hatır sor, gülümse. Rol yap gerekirse. Yoksa işin içinden çıkamazsın.
Aklıma gelenler bunlar.

Önceki konunu bilmiyorum bu konuna dayanarak yazıyorum.
Aranız sakin devam etsin; eşin daha çok üzerine titresin, vs istiyorsan: Dırdır yapma canım, anlık sinirini öfkeni diyeceklerini bastır, emir kipi ile konuşmak yerine daha nazlı daha kibar konuş, ağzını sakın bozma, değiştiremeyeceğin şeyleri görmezden gel, çözüm odaklı düşün, o ters davransa bile sen ona uyup kavga çıkarma sabırlı ol..
Ailesine karşı ise kulaklarını tıka, hizmetini yap, hal hatır sor, gülümse. Rol yap gerekirse. Yoksa işin içinden çıkamazsın.
Aklıma gelenler bunlar.
Çok güzel seyler yazmıssınız mesela benim durduramadıgım yerde nasıl davranmam gerekiyor mesela kv her şeyin icinde olmak isteyen oglunu kıskanan sacma sapan bi tip öyle ki aileme tatile gelceğimizde bile peşimize takılmak istiyor bunu nasıl durdurabilirim aramızı bozmadan tatlı şekilde nasıl hallolur bilmiyorım politik olayım derken sinir hastası olcam :):)

Çok güzel seyler yazmıssınız mesela benim durduramadıgım yerde nasıl davranmam gerekiyor mesela kv her şeyin icinde olmak isteyen oglunu kıskanan sacma sapan bi tip öyle ki aileme tatile gelceğimizde bile peşimize takılmak istiyor bunu nasıl durdurabilirim aramızı bozmadan tatlı şekilde nasıl hallolur bilmiyorım politik olayım derken sinir hastası olcam :):)
Takmayacaksın durdurmayacaksın zaten canım. Değiştiremeyeceğin durduramayacağın şeylerin üzerinde kafa yorma. Sen kem küm ettikçe; kavgasını ettikçe, gelme dedikçe, o daha çok gelmek ister. Bırak gelsin de karışsın da.. kabullen bunu. Bugün kavga çıkartıp gelme desen, yarın yine aynısı ve daha fazlası olur. Üzerine birde eşinle kötü olursun. Engelleyemezsin.
O yüzden kabullen. Emin ol o zaman daha az sinir olacaksın.
İşi biraz deliliğe vur. :)

Öyle yapıcaö ama mesela benim müdahale edemediğim eşime söylemem gereken durumlarda napmalıyım onu düşünüyorum
kavga etmeden ilimlı bir sekilde olabilir..yani diger konulariniz tam bilmiyorum ama aranizdaki sorunun kaynagi buysa asilmayacak birsey degil

Back