- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 38
- Konu Sahibi cancangunes
Bir yıllık evliyim. 6 yıllık beraberliğimizin ardından evlendik. Eşim her zaman ılımlı , sıcak ,nazik ,istediğim şeyleri ikiletmeden yapan bir adamdı. Evliliğimize 6 ay kala agresif ve sinirli oldu sürekli tartışmaya başladık. Evlilik hazırlığının stresine yorduk o dönem ikimizde. Evlendik. Zaman zaman şiddetli tartışmalarımızda oldu. Çok mutlu olduğumuz günlerde. Dün beraber çıktığımız alışverişten ağlaya ağlaya geri döndüm. Bu hafta işimle ilgili önemli bir toplantıya katılacağım. Ayakkabı almak istediğimi söyledim. Sabah erken kalkmış hadi gel gidelim şu avm ye dedi. Bende hazırlandım çıktık. Zaten gittiğim avm outlet bir avmydi. Belirli markalara bakmaya başladım. Bi ayakkabıyı çok beğendim. Baktım pahalı, beğendim bile demedim. Diğer markalara bakmaya başladım. Orada saçma bir marka var. Oraya gidelim dedi. Annesi oradan ayakkabı almış. Ama kayınvalidem gerçekten en iyi markaların tüm sezon ürünlerini alır ek olarak böyle bi elbisenin altına o ucuz ayakkabı alır. Hatta aldığı ayakkabıları unutur giymez bana etiketiyle ayakkabı vermişliği bile vardır. Hiç giymedim diye. İşte o mağzada 39 TL ye ayakkabı varmış. Oraya bak istersen dedi. Bu arada her avm ye girdiğimizde orayı bana önerir. Magzanın ayakkabıları gerçekten çok kötü . Bende artık bana bidaha bu magazayı önerme dedim ve gerçekten çok alındım.Zaten ben çok bişey alan biri değilim. Kışlık bir ayakkabı almak istedim sadece. Bu arada kendisi asla o mağazadan ayakkabı almamıştır. Bi anda avm de bana bağırmaya başladı. Bana bi sürü şey söyledi. Her ne kadar kendisi inkar etse de ben duydum küfür de etti. Ben AVM nin ortasında kala kaldım. İlk kez başıma böyle bir şey geldi. Otoparka indik arabaya da böle arabaya vurdu bağırmaya başladı. Bende çok ağladım. Bütün sinirim boşaldı. Eve gidelim diyorum . Yok dio. Özür diledi. İnsanlar bize baktı otoparkta. O anı düşününce bile ağlamaya başlıyorum. Ben onu ilk kez böyle gördüm. Her tartışmamızda dozu arttırıyo. Ve ben artık korkuyorum. Napıcağımı bilmiyorum. Ya susucam , alttan alıcam. Yada yada bende ona bağırmaya başlıcağım . Peki sonra ne olacak.
Son düzenleyen: Moderatör: