İyi günler 28 yaşın bir bayanım eşim ise 26 yaşında. 6 aylık evliyim. Nişanlilik döneminde de çok sorun yaşadım ama evliyim hala bitmek bilmeyen sorunlar var. Eşimin annesi babası ayri babası hasta ve özel bir kurumda azleymer hastası orda yaşıyor. Annesi ikinci evliliğini yapmış. Ve bir ablası var ayrıca abla demeye bin şahit ister aramayan sormayan ne halde bilmeyen gaddar bir abla. Ve biz düğünü 20 bin TL ye yaptık eşimi sevdim ne altın ne yüzük hiç birşey istemedim kendisi açıktan lise okuyor durumu ailevi sorunları yüzünden hep çalışmak zorunda kalmış ve 5 kurusu yok babasının 8 bin TL vermesiyle düğün yaptık o çalıştığıyla ev tuttu Nisan işlerini halletti bende çalıştım ve ufak tefek herşeyi aldım 15 bin TL civarında da eşya aldık borçla beyaz Asya borcunu annem ödedi ve ilerde elinizi toplayınca verirsiniz dedi annem ayrıca evim için elinden geleni yaptı herşeyimi aldı hazırladı ve 10 yıldır biriktirdiği altınları satıp bana düğünde takmak için bilezik aldı tam 6 bin TL lik. Annem babam kardeşlerim paramın olmadığı yerde abim arkadaşlarım kiz tarafindan herkes düğünde üzerine düşeni yaptı. Hala da yapıyorlar eşim bir süre işsiz di iş bulamadı. Faturalara kiraya sıkıştık annem ödedi. Ve eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı ne eşyada ne takıda ne başka birşey de annesi zaten eşi izin vermiyor eski eşinin köyünden düğüne gelen olur diye gelmedi sözde gelemedi ama düğünden sonra öğrendim ki kadının bir sürü bileziği varmış ve kardeşlerine vermiş ve ben delirdim elin günün içinde bir tane olsun oğlu için ayırmamis neyse dedim ablası düğüne gelmedi neymiş önceden davet etmemisiz haber vermemisiz 3 tane boyunca kızı var 10 saatlık yol bahaneyle gelmedi. Köyden 3-5 akrabası ne koyduysa kutuya o para 2 bin TL onuda ilk tasindigimizda kira aboneliklere verdık. Şimdi daha 1 aydır işte önceki 5 ayı hep biriken altınlarmiz ve paralarimizla geçirdik şimdi 1 aydır çalışıyor ablanı görmek istemiyorum anneni görmek istemiyorum dedikçe gülüyor ve bişey olmaz bişey olmaz diye
Espriye giriyor iyice bunaldım sevdiğim insan bunca olumsuzluğa rağmen ben onu hala seviyorken o beni zerrece düşünüp değer vermiyor bunu görebiliyorum. İyi günlerimizde oldu maddi açıdan sıkıntıdayiz onu anlıyorum ama hala beni o düğünde küçük düşüren ailesine karşı hala olumlu olması beni bitiriyor daha dün gibi aklımda koca düğünde bir ailesi yoktu ne ana ne baba ne kardeş yapayanlizdi o üzüldü ben daha çok üzüldüm ama herşeyi unuttu gelemeye kalksalar gelme demiyor. Ne kendimi gelin ne yeni evli gibi hissetmiyorum bütün ailesi beni bitirdi başta eşim bi sabır bi duam başka yapacak birşey yok öneri verenlerden Allah Razi olsun eşim hep böyle mi gidecek biter mi bu ?