- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
- Konu Sahibi Caglaaslan
-
20 yaşında çok insan tanıyıp eşinizin doğru insan hatta hayran kalınacak biri olduğuna karar verdiniz? Himm o zaman neyi tartışıyoruz... Su insanları çözdüm ben toplum mühendisi oldum algilarimiz olmasa aslındaEvet bu tarz tiplemeleri çok fazla.Ama bizimkisi değil.O kadarda küçük değilim çok insan tanıdım güzeli çirkini ben en merhametli beni gerçekten sevecek kalbime dokunabilecek birini istedim.
Öyle zaten yani son yazdıklarından başlıyorum cevaplamaya.Bir 10 yıl daha yaşamazlar mı diyor çok üzülüyor.Burda zaten sorunum bu olamaz insanlık dışı yani şu düşünceye olumsuz davranmak.Ama ben ilişkimi hayatımı onlara göre düzenleyemem ki hastalar diye anlatabiliyormuyum.Biz çocuğu hemen yaptık görsünler diyeymis annesinin adını koyduk sevinsinler diye.Bütün sayfaları okumadım o yüzden soruyorum belki yazmışsındır falan ama
Eşinle hiç oturup konuştunmu benimle ilgilenmiyorsun falan diye kesinlikle mızmızlanma çünkü cidden iki arada kalıyorlar onlara da üzülüyorum hastalık bu eğer ki hastalık değil de saçma sıradan sebeplerden ihmal etmiş olsaydı koy postanı derdim ama hastalık var işin içinde belki ölmelerinden korkuyordur düşünüyordur sürekli anlayabiliyorum onu
Çok iyi anlıyorum seni kızmıyorum zaten ilgi istiyorsun yeni evlisin 23 yaşındasın gençsin ama işte erkekler bizler gibi ince düşünemiyor o yüzden oturup düzgünce tatlı tatlı konuşman lazım ama sırf bu konuyu konuşmak için alma karşına güzel bir ortam yap sohbet muhabbet derken aç konuyu aşkım canım vs. Ben seni özlüyorum gibi gir konuya birden konu açarsan gerilirÖyle zaten yani son yazdıklarından başlıyorum cevaplamaya.Bir 10 yıl daha yaşamazlar mı diyor çok üzülüyor.Burda zaten sorunum bu olamaz insanlık dışı yani şu düşünceye olumsuz davranmak.Ama ben ilişkimi hayatımı onlara göre düzenleyemem ki hastalar diye anlatabiliyormuyum.Biz çocuğu hemen yaptık görsünler diyeymis annesinin adını koyduk sevinsinler diye.
Hanımefendi ben eşimin ilgisizliğini kaldıramıyorum diye anlatmışım yazıda konudan okumayın o zaman.20 yaşında çok insan tanıyıp eşinizin doğru insan hatta hayran kalınacak biri olduğuna karar verdiniz? Himm o zaman neyi tartışıyoruz... Su insanları çözdüm ben toplum mühendisi oldum algilarimiz olmasa aslında
Yazılmıs okuyoruz işte. Seçilim yapılmıyor. Basliginiz bile çoğu şeyi anlatıyor ama hala büyük savunma içindesiniz. Ne diyelim ilgili olması için şunu mu yapın diyelim daha iki senelik evlilikte...Hanımefendi ben eşimin ilgisizliğini kaldıramıyorum diye anlatmışım yazıda konudan okumayın o zaman.
Sanırım bunu söylüyorsunuz 2dir,şimdi ayrıntılı yazınca daha iyi anladim.Tabiki makul denicem teşekkür ederimÇok iyi anlıyorum seni kızmıyorum zaten ilgi istiyorsun yeni evlisin 23 yaşındasın gençsin ama işte erkekler bizler gibi ince düşünemiyor o yüzden oturup düzgünce tatlı tatlı konuşman lazım ama sırf bu konuyu konuşmak için alma karşına güzel bir ortam yap sohbet muhabbet derken aç konuyu aşkım canım vs. Ben seni özlüyorum gibi gir konuya birden konu açarsan gerilir
Daha iki senelik işte siz yazıyorsunuz zaten yazdığımızı anlayalım.Yazılmıs okuyoruz işte. Seçilim yapılmıyor. Basliginiz bile çoğu şeyi anlatıyor ama hala büyük savunma içindesiniz. Ne diyelim ilgili olması için şunu mu yapın diyelim daha iki senelik evlilikte...
Rica ederim canım dediğim gibi gerilme ve germe yoksa daha kötü olabilirSanırım bunu söylüyorsunuz 2dir,şimdi ayrıntılı yazınca daha iyi anladim.Tabiki makul denicem teşekkür ederim
İşte iki senede ilgisizlikle karısını mutsuzluğa sürükleyen bir eş... Çocuk yapmanın zamanından tut, çocuğun adına karar veren bir eş... Ben okuyorum siz tam okumiyorsunuz sanırım. Dedigime çıkıyor genelde ama siz insanları cozmussuniz küçük yaşta... Pek de sorun yok yani... Ben olanı söyledim yine de savunmaya geçtiniz diyecek pek bir şey yok.Daha iki senelik işte siz yazıyorsunuz zaten yazdığımızı anlayalım.
Savunacak bir şey yok fikirlerinizi deneyimlerinizi tecrübe ve nasihatiniza sonsuz ihtiyacım var.Tesekkur ederimİşte iki senede ilgisizlikle karısını mutsuzluğa sürükleyen bir eş... Çocuk yapmanın zamanından tut, çocuğun adına karar veren bir eş... Ben okuyorum siz tam okumiyorsunuz sanırım. Dedigime çıkıyor genelde ama siz insanları cozmussuniz küçük yaşta... Pek de sorun yok yani... Ben olanı söyledim yine de savunmaya geçtiniz diyecek pek bir şey yok.
Daha olmadı Allah korusun beni de onu daValla evlenmeden hayranlık duyuyorsun evlenince de hayranlık duydüğün insan ölüyor bir şeytan.
Kabullenmek zor iste benim icin,nasıl kabullendiniz ?Düzelmiyorlar canım maalesef böyle devam ediyor bu döngü. 5 senedir ben de böyle bir ailesine yapışık adamla yaşıyorum, evlilik sürdürmeye çalışıyorum. Ne yaparsan yap aynı kalıyorlar. Bunu kabullenip onu ciddiye almadan yaşamaya çalışmak yada boşanmaktan başka bir çözüm yolu yok maalesef.
Evet birde 'nankörsün' lafi... Inşallah canım benim olumlu düşünücez aksi takdirde kafayı yedirirlerBenim esimde oyle beni ailesi degl ailesi olarak anne baba kardes goruyo sanki ben onn sevgilisi gibiym cocuk istiyoruz bebegmz olsun istiorz ins ozaman anlar esim ve cocugum ailem demeyi. Yani tabiki ben esim ailesine uzak olsun istemiyorum ama en ufack biseyde hemen beni karaliyor ben haklı oluyorum haksz sensin sen annemi sevmiosn diyor bu durumdan cok bunalıyorum insallah cocugumz olunca degisir anlar
2 tane çocuğum var onlara adadım kendimi. Eşimin ailesiyle tüm bağlarımı kopardım . Ona da aile senin ailen git ne halin varsa gör beni rahat bırakın yoksa senden boşanırım dedim. Şimdi hiç kimseyi gözüm görmüyor kendi canım ne istiyorsa onu yapıyorum. Eşimi de çok takmıyorum kafama. Böyle devam ediyorum işte.Kabullenmek zor iste benim icin,nasıl kabullendiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?