- 25 Eylül 2011
- 7.431
- 11.149
- 498
Neye agliyorsunuz ki?Yorumların böyle olacağını kesinlikle tahmin etmiştim.Üzüldüğüm nokta şu;eşim üzüldüğümü görmezdden geliyor.Az öncede belirttim çok ağladığım zaman fenalaşıyorum insan bir kere gelir bakar sonra gider.Bunuda mı hak etmiyorum?
Eski eski :) eskiden hortlayan konulara mudahale ediliyordu. Ama artik edilmiyor.Ohoo, 2011'in konusu, kim hortlattı yahu?Huy Meselesi konu çok mu eski yoksa bana mı öyle geliyor?
Tuhaf. Site kurallarında ciddi değişiklikler oldu sanırım, siyaset bölümünde de hakaret falan serbestmiş.Eski eski :) eskiden hortlayan konulara mudahale ediliyordu. Ama artik edilmiyor.
Siyaset bolumunde oldu evet :)Tuhaf. Site kurallarında ciddi değişiklikler oldu sanırım, siyaset bölümünde de hakaret falan serbestmiş.
bu vajinismus konusunda dedavi oluyormusunYorumların böyle olacağını kesinlikle tahmin etmiştim.Üzüldüğüm nokta şu;eşim üzüldüğümü görmezdden geliyor.Az öncede belirttim çok ağladığım zaman fenalaşıyorum insan bir kere gelir bakar sonra gider.Bunuda mı hak etmiyorum?
Belki cocuklari olmustur ne dersin :)konu 2011de açılmış. artık olan olmuştur hanımlar: )
Ben hic farketmedim yahukonu 2011de açılmış. artık olan olmuştur hanımlar: )
Belki cocuklari olmustur ne dersin :)
inşallah olmuştur ya, merak ettim bakıyım konu sahibinin profiline : )Belki cocuklari olmustur ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?