Eşimi tanımakta güçlük çekiyorum.Akıl verin lütfen.

Neye agliyorsunuz ki?
Esinizde bikmis olmali aglama krizlerinizden..zira ortada hicbirsey yok

Konu Sahibi ne kadar şımarık ve bencilsiniz. Bilmiyorum farkında mısınız bu adam kocanız ,babanız gibi davranmayi bırakın. Babanız bile size bu kadar sabretmez bence .
Aglamismisda vajinismusmus neden göz yaşını silmemis .
Vajinismus da bir hastalıktır bir de Bilginize.

Eşim gibi olay büyümesin diye böyle yapıyorlar..bide devamli yaparsan artık rahat davranıyorlar haberin olsun. .Eski zamanlari unut artık evlisiniz..yine iyi sakin adam. .

Ohoo, 2011'in konusu, kim hortlattı yahu? Huy Meselesi konu çok mu eski yoksa bana mı öyle geliyor?

Ağlamanı umursamaması onunda kırıldığını gösteriyo o kadar ağlayacak bi şey yok biraz empati yap istersen vajinusmus olduğunu söylüyosun eşin sana destek oluyomuş ama demekki dayanamıyo artık bence böyle yaparak sadece eşini kendinden uzaklaştırıyosun bu yaptıklarını eşim bana yapsa şımarma derdim...

Şuan ne durumdasınız umarım düzelmissinizdir.

bu vajinismus konusunda dedavi oluyormusun

Esinizden beklediginiz erdemlerin %1ini bile sergilemiyorsunuz.
Esiniz bana kalirsa cok naif bi insan. Belki sizin yalniz kalmak isteyeceginizi dusundu? Ilgi sevgi icin boyle yollara basvurmamali. Ilgiyi ve sevgiyi cok guzel yerlerde arayin. Kaldi ki adama " git" dediginizde gittigi icin kiziyorsunuz. Ya ne yapsaydi?
Size esiniz git dese siz ne yapardiniz?
Evliliginize zarar vermekten vazgecin.

Adam hakli napsin. Oda sabir sabir nereye kadar.
Boyle ufak seyler sadece iliskiyi yipratir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…