• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi surekli yakaliyorum:(

sweetangel35

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
60
2
6
İzmir
Merhaba bayanlar.. Oncelikle konuyu dogru yere actim sanirim. Moralim cok bozuk artik dayanamiyorum. Sizinle paylasmak istedim. Belki basina boyle bi olay gelen vardirda duzelmistir hersey. Esimle 1,5 yillik evliyiz. Evlendigimizde ilk 1 ya da 2 ay duzenli iliskimiz oldu. Hersey normaldi . Haftada 3 kere falan iliskiye giriyoduk. Sonra nolduysa oldu artik ayda 1 defa iliskiye giriyoruz buda en iyisi yani. Bazen 2 ayida buluyor. Ve simdide bilgisayar ve telefonundan internet gecmisine bakiyorum hep sapik sitelere girmis. Artik kendi kendine yapiyor yaklasik 9 aydir falan. Surekli bunun icin kavga ediyoruz ama artik gece yatarken yanimdan kalkip gidiyo ve biseyler yapiyor. Ben napicam simdide konusmuyoruz evin icinde. Doktor diyorum kabul etmio. Bosanmak bile aklima gelio. Cunku hep bunun icin kavga ediyoruz ve hicbisey yapmiyor hala devem edio. Cok bunaldim. Surekli agliorum ozguvenimi kaybetmeye basladim artik.

Sana herhangi bir aciklamada bulunmuyor tabii ki kabul etmedigi icin öyle degil mi?

canım sen niye özgüvenini kaybediyosun onun bu konuda eğilimi varsa senin şuçun ne? bence en yakın zamanda ayrılıp kurtulmaya bak, seninde bi hayatın var, çekilir dert değil, sana yazık değil mi?

Cocugun yoktur ins. Benim arkadasimin gencligi gitti bu konudan sebep, ayrildi sonunda. Duzelmiyor bu tipler... Hayatina yon vermeye bak canim....

canım sen niye özgüvenini kaybediyosun onun bu konuda eğilimi varsa senin şuçun ne? bence en yakın zamanda ayrılıp kurtulmaya bak, seninde bi hayatın var, çekilir dert değil, sana yazık değil mi?
hemen ayrılmak diye bişey olur mu ya?
işin çözülmesine bakılmalı. eşler arasında herşey açıklıkla konuşulmalı.
o ne öyle hemen ayrıl gitsin :20:

Evet hic bi aciklamasi yok. İlk basta neden izliosun evde bi kadin var ve surekli senden biseyler beklio demistim. Oda bana ya ben acab bende bi sorun varda olmuo die internetten izleyerek biseyler yaptim demisti. Ama bir yapar iki yapar. Cinsel iliskiye girmio ve onu yapio. Artik o kadar ozguvenim kirildiki kendimi pislik igrenc biri hissediyorum ve etkilenmio die dusunuyorum.her kavgamizda hic bi aciklama yapmio surekli bagirip cagirio ve bi kac gun konusmuoz sonra ozur dilerim tamam yapmicam dio. Ama hep ayni . Ve hic adam akilli aciklama yapmadan birbirimize kusuyoruz. Dun gece yakaladim bugun tartistik. İlk defa o kadar sinir oldumki esime . Esyalarimi toplayip gitmemek icin resmen kendimle savastim..

Yanından kalkıp gıdıcek kadar büyümüş mevzu,bence bı şekilde iikna etmelisin doktora.Hiç ağlayıpta üzme kendini,özgüvenınıde sakın kaybetme.Kendini daha çekici hale getirmeyı denedınmı hiç,gecelıkler farklı iç çamaşırlarıyla süslenerek ilgisini çekmeye çalış bı bence.Tabıkı bunlar olsada olur olmasada ama bunuda denedim dıyebılırsın enazından.

hemen ayrılmak diye bişey olur mu ya?
işin çözülmesine bakılmalı. eşler arasında herşey açıklıkla konuşulmalı.
o ne öyle hemen ayrıl gitsin :20:

Yani size katiliyorum.
Sonucta ortada bir problem var.
Fakat cözüm yolu direk (böyle bir konuda) ayrilik olmamali.

Konu sahibi arkadasim bence biraz sabirli olup sebebini ögrenmeye calis.
Neden böyle bir sey yapiyor ki acaba?

Olmadi direk söyle 'benimde duygularim var ve isteklerim var.. yasadiklarini benimle birlikte yasarsan daha da mutlu olursun..' vs gibi seyler söylesen?? :44:

Daha cocuk yok . Duzelmessende olmaz die kendisinede soyledim. Ama ayrilmak istemiyorumda 9 ay oldu kizlar. Ben hic yeni evli heycanini yasamadim. 2 ay kadar surdu sonra hersey bozuldu. Ben hayatimin sonuna kadar boylemi gecircem. Evde benimle degil kendi kendine biseyler yapan biri var. E ben napicam peki. Surekli duzelcek die beklicekmiyim. Ya duzelmesse. Yada duzeltmek icin neden en ufak bi capa gostermezki bi insan.

siz severek mi evlendiniz peki?
yani evlenmeden önce nişanlıyken filan ilgisi var mıydı size bu konularda?

Daha cocuk yok . Duzelmessende olmaz die kendisinede soyledim. Ama ayrilmak istemiyorumda 9 ay oldu kizlar. Ben hic yeni evli heycanini yasamadim. 2 ay kadar surdu sonra hersey bozuldu. Ben hayatimin sonuna kadar boylemi gecircem. Evde benimle degil kendi kendine biseyler yapan biri var. E ben napicam peki. Surekli duzelcek die beklicekmiyim. Ya duzelmesse. Yada duzeltmek icin neden en ufak bi capa gostermezki bi insan.

Bunun cevabini gercekten merak ediyorum..

Evet esler arasinda hersey konusmali ama biz nasil evliyiz anlamiyorum ki. Ne cinsel hayatimiz var ne herseye karismayan bi ailesi var nede oturup konusabiliyoruz. Hep oturup konusalim dedigimde kavga cikio. Bugun ona dedimki benimde bi sabir noktam var aylardim sabrediyorum ama seni hep bisey izlerken yakaliyorum. Kendini benim yerime koy artik sen istesen ben hayir desem ve beni hep yakalasan dedim. Okadar anlamsiz cevaplar verioki. Soyledigi sey ven asla dedektiflik yapmam senin gibi dio. Bak bu olaydan evliligimiz cok kotu yerlere gidio dedim. Soyledigi sey e sende sigara icme bende onu istemiom dio. Ya ne alakasi var ben ne diom o nedio. Sonra kapiyi carpti gitti. Konusamiyorumki hic dinlemio konuyu saptirio. Bunaldim artik ya bi adam var evde ama kimdir nedir anlam veremiyorum.

Evet severek evlendik 2 yil falan beraberdik. Ozmanlar hersey cok guzeldi ve sonunda evlenmeliyiz kesinlikle dedik. Evlenmeden once cok istekliydi bambaska bi insandi resmen. Evlendik nolduysa 2 ay gecti bambaska biri oldu.

Evet severek evlendik 2 yil falan beraberdik. Ozmanlar hersey cok guzeldi ve sonunda evlenmeliyiz kesinlikle dedik. Evlenmeden once cok istekliydi bambaska bi insandi resmen. Evlendik nolduysa 2 ay gecti bambaska biri oldu.
o zaman sana olan ilgisini azaltacak bişey mi oldu geçti aranızda? bi anda değişmesi çok ilginç hemde yeni kavuşmuşken :26:

erkekler oturup sorun çözmeye meyilli bir yapıda değiller ki.. son derece şuçlu oldugu için sigara gibi konularla karşı atağa geçmiş sonra baş edememiş kapıyı çarpmış gitmiş.. ahh cnm ya sen ne kadar yıpranıyorsundur bu durumdan:(( Allah yardımcn olsun. ama senn tek başına çözebiileceğin birşey değil uzman yadımı şart. acaba sen aynı durumda olsaydın eşin sana bu kadar sabırlı davranabilir miydi? önemli olan şu an burda senn kendini kötü hissetmemen kendine güvenin düşmesin belliki onun meyili.. yetrsizim diye üzülme.. benm aklıma ilk gelen şey şu oldu açıkcası çok tabusu var, belki eşiyle bunları yaşamaktn bile utanıyr bu yzden kendi başına hallediyr

korktum şimdi:30: bi arkadaş başka bi topikte bekarlık alışkanlıklarını bırakamıyolar demişti :26:

Genelde erkekler çok istekli olur,bayanlar bir müddet sonra yok yoruldum bugün olmasın yarın olsun der.
Burda sorunun temelinde yatan şey çok önemli.

Neolduda iki ay sonra büyük bir değişim oldu?

Bir evlilik asla böyle gitmez,bu bir evcilik oyunu değilki size umursamayın diyelim.
Bence karşınıza alın konuşun,iki ayda ne değişmiş?

Evlenmeden once iliskiye giriyoduk. Hatta evlenmemisken daha cok iliskiye giriyoduk. Suan benim zorlamamla oluo. Daha bi kere yanima gelipte ben istiyorum demedi. Hep benim moralim bozuk oluo agliyip zirliorum oyle biseyler yasioz. Bide olursa tabi artik yapmaya calissakta olmamaya basladi. Cunku sanirim kendi yaptigi seye alisti. Bi tane yazi okumustum.bi kadin vardi ayse armanin yazisinda okumustum. Kadinin esi surekli kendi kendine yaparmis ve daha sonra kadin seytana uyup kocasini aldatmis. Bunu kocasina soylemis ve kocasi affetmis. En boyle bisey tabiki yapmam Allah korusun.. Ama bi laf demis o moralimi bozdu. Seviosam bu sekilde katlaniorum. Omrumuzun sonuna kadar bu sekilde yasamaya karar verdik die. Boyle mutluyuz falan demis. Ya ne sacma bisey ben kabul edemem nie duzelmek icin bisey yapmioda en sonunda kadin pes edip kabul edio herseyi. Yani bende bu sekilde olmaktan korkuyorum. Herseye tamam diyip kabullenmelten korkuyorum.

Kabullenecek hıçbişey yok ortada,eğer çözüm yoluna gıtmıyorsa oturup konuşamıyorsa sen daha ne yapabılırsınkı.Zaten sabretmışın aylardır,nedir derdi bunun anlamadım yaa.Evlılığinin en güzel zamanları eşini istemen kadar doğal bişey yok nie bu kadar yıpranasın.Net ve açıkça konuş bidaha böyle gıtmez ben yokmuşum gıbı davranmana son ver yoksa çok şey değişecek de hayatımızda.Eğer bu bı hastalık derecesindeyse vazgeçemiyosan destek alalım aşamıyacağımız bişey yok filan de gayret ciddi.

Back