- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
-
- Konu Sahibi Nazlican333
Bu sene de Temmuz ayında verin, bir daha geri çekmeyin.Geçen sene ekim ayında boşanma dilekcemu verdim. Bu yalvardı yakardi bir şans daha ver dedi. Tamam dedim ama olmuyor yapmıyorum. Hetseyde hep kendini haklı görüyor. Olayların tek sebebi ben.
Ya dayak var mi yok mu beni sen dovdun diyomus adam ne icin diyoGeçen sene ekim ayında boşanma dilekcemu verdim. Bu yalvardı yakardi bir şans daha ver dedi. Tamam dedim ama olmuyor yapmıyorum. Hetseyde hep kendini haklı görüyor. Olayların tek sebebi ben.
Adli tatil bekar arkadasim :dBu sene de Temmuz ayında verin, bir daha geri çekmeyin.
Adli tatil bekar arkadasim :d
Allah'ın manyağı ya. Şu ezan vakti Rabbim hesabını sorsun. Kendinize neden hala hayatı dar ediyorsunuz? Boşanmak için daha ne bekliyorsunuz? Adli tatilmiş, bitene kadar evinizi ayırın ailenizin yanına gidin ya da bir otel bulun güvenilir ya da ya sen git ya ben diyin. Sinirim kalkıyor okudukca ya!Gecen sene boşanma davası açmadan önce eşinden sağlam bir dayak yedim. Ama o beni dövdugunu kabul etmeyip sen beni dovdun diyo.
Diger anlasmazliklar icin bi sey diyemem cunku bi konunu okudum o tartismada sen haksizdin mesela. Ama siddet ise girdi mi renk degisir siddetin bahanesi olmazGecen sene boşanma davası açmadan önce eşinden sağlam bir dayak yedim. Ama o beni dövdugunu kabul etmeyip sen beni dovdun diyo.
Gecen sene boşanma davası açmadan önce eşinden sağlam bir dayak yedim. Ama o beni dövdugunu kabul etmeyip sen beni dovdun diyo.
bu adam şizofren mi sen bunu boşa dövme dövmeGecen sene boşanma davası açmadan önce eşinden sağlam bir dayak yedim. Ama o beni dövdugunu kabul etmeyip sen beni dovdun diyo.
Yaa bu klasik , nasil cocuk yaptiniz sorusundan sikilmadi mi bu kk hanimlari..cocuk gelmis 4 yasina, bir seneye yakin da hamilelik, 5 sene..5 sene evvel yapilmis bu cocuk ..suan nefret etmesini imkansiz mi kiliyor 5 sene once hamile kalmis olmasi !! Ayrica hamile kalmak icin aşık olmak şart degil..evlisin ve ister istemez sex yasanabiliyor ve bazen istemeden de hamile kalinabiliyor..hamile kalan herkes , kocasiyla aşk böcüğü mü yani !!Neden bu kadar nefret ediyosunuz? Ve nefret ettiginiz halde nasil bi cocuk yaptiniz??
'Neden nefret ediyorsun?' sorusu için çok geç. Sebepleriniz haksız bile olsa (ki yazdığınız kadarıyla değil) nefret gelmişse gitmez. Bu evliliğe mecbur değilseniz bitirin. Kızınız sizin babasına duyduğunuz nefretle (mümkün değil saklayamazsınız, çocuklar hisseder) büyüyüp erkeklere düşman olmasın.Onu la artık aynı yatağa girmek istemiyorum. Çalışıyorum maddi gücüm yerinde. Kızımın üzülmesini istemiyorum. Başlangıçta Sevmiştim ama 6 yılda tükendi sevgim.