Esimi sevmiyorum

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Esimi sevmiyorum. Ondan nefret ediyorum. Bunu onun yüzüne söyleyip boşanmak istiyorum. Ama dört yaşında da bir kızım var.

Eşinizi neden sevmiyorsunuz? İhanet ya da şiddet mi yaşadınız?
Ya da bir kavgadan dolayı mı şu an böyle düşünüyorsunuz?
Kızınızla kendinize yeni bir hayat kuracak maddi gücünüz ya da aile desteğiniz var mı?

Sürekli beni eleştirmesinden insanların icinde beni rencide etmesinden biktim. Sonra bunları yapan kendisi değilmiş gibi beni suçlamasından. Kendinden şüphe eder oldum artik. O eve gelince kendimi hiç rahat hissetmiyordum. Sürekli söyleniyor. Her şeye bisey buluyor. Ben cevap verince de sen başlattı oluyor.

Ev
İhanet dışında herşeyi yaşadım. Ama eşim sen beni dovdun sen yaptın dedi hep. Kendi hatalarını kabul etmedi hic

Onu la artık aynı yatağa girmek istemiyorum. Çalışıyorum maddi gücüm yerinde. Kızımın üzülmesini istemiyorum. Başlangıçta Sevmiştim ama 6 yılda tükendi sevgim.

Kısacası HUYSUZ.
Huysuz insanla ömür geçmez hanımefendi. Bulmuş hanımı, çocuğu daha ne istiyor? Elindekilerin değerini bilmeyen insandan bir b.k olmaz.

Onu la artık aynı yatağa girmek istemiyorum. Çalışıyorum maddi gücüm yerinde. Kızımın üzülmesini istemiyorum. Başlangıçta Sevmiştim ama 6 yılda tükendi sevgim.
Maddi gücünüz de varmış ne güzel. Bırakın gitsin. Siz gittiğinizde anlar değerinizi emin olun. Bir insandan vazgeçtiğiniz gün değerlisi olursunuz, bu hayat böyle.

Kiziniz bosanmaniz icin bir sebep bence. Bu sekilde devam ederseniz asil kiziniz sizi suclayacak. Hangi cocuk ister nefret ettigi biriyle senelerce evli kalmis bir anneyi.

Geçen sene ekim ayında boşanma dilekcemu verdim. Bu yalvardı yakardi bir şans daha ver dedi. Tamam dedim ama olmuyor yapmıyorum. Hetseyde hep kendini haklı görüyor. Olayların tek sebebi ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…