Esimi sevmiyorum

benim düsundügumü aynen yazmissin canimm..:)

bence önemli olan mutluluktur bu hayatta. evladın da mutsuz bir ailede yaşamak istemeyecektir büyüdüğünde. mutsuzsan düzelmeyeceğine inanıyorsan gerçekten sevmediğine eminsen ayrıl

Buraya konu açacağına git avukata boşanma davası aç. Hem nefret ediyon, hem maddi durumun iyi. Aman kızın şimdi uzulse buyuyunce anlar babasının ne mal oldugunu.

Konu sahibi arkadaş seninle aynı durumdaym huysz aksi herseye söylenen koca nasl zor bişey dir iyi bilirm benmde kzm war.esimi sewmiyorm we ne yapacagmi bilemyorm.yillardr mutszm..Allah yar we yardmcmz olsn.

burada bir çok kişi aynı durumda müzdarip yazmıyor paylaşmıyor hatta kendi yakınlarına bile fırsat vermemek adına iyi görünenler var
sana bi çok kişi saldırıp suçlayacaktır ama mantığını dinle kendin için doğru olanı yap bu hayat senin ve sen yaşıyorsun o kapı kapandığında yada yastığa başını koyduğunda yanında kimsen olmuyor düzenini bozma diyenler senin hayatını yaşamıyor karar senindir tabii ki

Bu nasıl bisey bilmiyorum. Önceden bir pro lem olduğunda düzelmesi için elimden geleni yapmaya çalışan ne olursa olsun yatağını ayırmayan ben şimdi esinle aynı yatağa girmekten onun bana dokunmasi ndan çok rahatsız oluyorum. Uç gundur ayrı yatıyorum bana neden yerine yatmiyorsun diyor cevap veremiyorum. 6 yılda hiç bu kıvama geleceğim aklıma gelmezdi. Ne yapacam gerçekten bilmiyorum. İnsanları o kadar güzel boyayıp kandiriyorki ben hep haksız oluyorum onların gözünde haksızlığa dayanamayıp çabuk sinirlendigim için. Olsun bana kötü desinler ne yapayım.

O duyguyu cok iyi bilirim. Bende nefret edyorm cinsellikten.psikolojik baski siddet sürekli elestirilme gercekten bi insandan acaip sogutuyor.baskalarina sorsan dayak mi war(arasira birer kerelik wurmalar itip kakmalar sayilmiyo yalnz o insanlarn mantgna gore her gun agzini burnunu kanatmayi kastediyolar)aldatma mi war yok o zaman bosanmayi yanls göruyorlar.halbuki bazen bakiyormda kocasi aldatan kadn bile kocasni sewmeye dewm edebiliyo mutlaka o da cok cirkin igrenc bi durum ama demek istedgm psikolojk duygusal siddet hic de hafife alinacak bisey degil tabi bu sik sik her gun her gun tekrarlaniyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…