- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
- Konu Sahibi Nazlican333
Eğer eminseniz alın kızınızı ailenizin yanına gidin sonra dava açın. Hırgür içinde büyümektense ayrıda olsa huzurlu mutlu bir anne babayla büyümesi daha sağlıklı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bu klasik , nasil cocuk yaptiniz sorusundan sikilmadi mi bu kk hanimlari..cocuk gelmis 4 yasina, bir seneye yakin da hamilelik, 5 sene..5 sene evvel yapilmis bu cocuk ..suan nefret etmesini imkansiz mi kiliyor 5 sene once hamile kalmis olmasi !! Ayrica hamile kalmak icin aşık olmak şart degil..evlisin ve ister istemez sex yasanabiliyor ve bazen istemeden de hamile kalinabiliyor..hamile kalan herkes , kocasiyla aşk böcüğü mü yani !!
bence bunu daha güzel bir dille anlatmalısınız evliligi bıtırmenın bıle tatlı bır yolu olmalı esınız her ne yaptıysa bılmıyorum ama siz yınede gecen yılların hatırına naif bir sekılde bıtırmelısınız evlılıgınızı hakkınızda hayırlısı olsunEsimi sevmiyorum. Ondan nefret ediyorum. Bunu onun yüzüne söyleyip boşanmak istiyorum. Ama dört yaşında da bir kızım var.
Yazdiklarima cevap bulamayinca boyle kendini bilmez bir yorum mu yazdiniz !! Mumkunse haddinizi bilin..Hissst yavas gel!!!!
siz neden suçlu olasınız nefretin geri dönüşü yoktur ki bi kere vermiş geri çekmişsiniz dilekçeyi o zaten bi şanstı bi şeyler düzelmediyse olay şiddet görecek derecedeyse suçlu siz değilsinizAlıp kızımı gidersen sonra ben suçlu olmazmiyim. En azından dilekçe vermem gerekmez mi. Ben bu işin içinden en az zararla nasıl çıkarım. Yardım edin lütfen.
Ya arkadaşlar kimse boşanmak için evlenmez zaten. İşin içinde psikolojik şiddet had safhada. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yaşadığım yerde eşimin akrabaları var ben burada yalnızım. Onlarin cocuvuma birşey yapmalarından kacirmalarindan korkuyorum. Ama bu böyle de olmaz ki. Bilmiyorum çok kötüyüm.
Adam hatalarını kabul edip çözüm yoluna gitse yok yanı. Herşeyin sorumlusu olarak beni görüyor. Bende kendimden şüphe etmeye başladım artık. Gerçekten hata bende mi diye.
Benim eşimde böyle ona göre hep o haklı sırf bu yüzden bende boşanmak istiyorum başka sepeplerde var tabiGeçen sene ekim ayında boşanma dilekcemu verdim. Bu yalvardı yakardi bir şans daha ver dedi. Tamam dedim ama olmuyor yapmıyorum. Hetseyde hep kendini haklı görüyor. Olayların tek sebebi ben.
Yaa bu klasik , nasil cocuk yaptiniz sorusundan sikilmadi mi bu kk hanimlari..cocuk gelmis 4 yasina, bir seneye yakin da hamilelik, 5 sene..5 sene evvel yapilmis bu cocuk ..suan nefret etmesini imkansiz mi kiliyor 5 sene once hamile kalmis olmasi !! Ayrica hamile kalmak icin aşık olmak şart degil..evlisin ve ister istemez sex yasanabiliyor ve bazen istemeden de hamile kalinabiliyor..hamile kalan herkes , kocasiyla aşk böcüğü mü yani !!