Esimi sevmiyorum

Eğer eminseniz alın kızınızı ailenizin yanına gidin sonra dava açın. Hırgür içinde büyümektense ayrıda olsa huzurlu mutlu bir anne babayla büyümesi daha sağlıklı.

Alıp kızımı gidersen sonra ben suçlu olmazmiyim. En azından dilekçe vermem gerekmez mi. Ben bu işin içinden en az zararla nasıl çıkarım. Yardım edin lütfen.

Hissst yavas gel!!!!

bıtmıs
Esimi sevmiyorum. Ondan nefret ediyorum. Bunu onun yüzüne söyleyip boşanmak istiyorum. Ama dört yaşında da bir kızım var.
bence bunu daha güzel bir dille anlatmalısınız evliligi bıtırmenın bıle tatlı bır yolu olmalı esınız her ne yaptıysa bılmıyorum ama siz yınede gecen yılların hatırına naif bir sekılde bıtırmelısınız evlılıgınızı hakkınızda hayırlısı olsun

Çocuk nasıl yaptın diyrn arkadaşlar çocuk 4 yaşında
Kız 4 aylık hamile değil yani oruç devrelerimi yaktı nedir

Alıp kızımı gidersen sonra ben suçlu olmazmiyim. En azından dilekçe vermem gerekmez mi. Ben bu işin içinden en az zararla nasıl çıkarım. Yardım edin lütfen.
siz neden suçlu olasınız nefretin geri dönüşü yoktur ki bi kere vermiş geri çekmişsiniz dilekçeyi o zaten bi şanstı bi şeyler düzelmediyse olay şiddet görecek derecedeyse suçlu siz değilsiniz

Hic bir evlilik baska evlilige benzemez ama kendi evliligimde psikolojik baski yasamis biriyim, 4,5 yil evli kaldik, su an bosanmak üzereyiz. Önce insanlarin icinde rencide etme vardi, assagilama, kendini hakli görme vs. Evlilikten soguttu beni, isten eve gitmek istemiyordum. Zamanla düzelir dedim ama hic bir düzelme olmadi, aksine o kadar kötüye gitti ki evliligimiz, aileme hakaret ettigi noktaya getirdi. Tabi bunun yani sira baska problemlerimizde vardi, mesela tembelligi (sürekli is yerinde problem cikarip isten ayrilma), evin icinde ufak seylerden sorun cikarmasi gibi. Sizde birde dayak varmis. Esinizin psikolojik problemleri oldugunu düsünüyorum, benim esimde de var cünkü bu hal ve hareketler hic normal degil. Mutlu evlilikleri gözlemledim bir süre, bizim evliligimiz yanindan bile gecmiyor dedim.
Yasiniz kac bilmiyorum ama 25'den sonra bir insanin degismesi cok zor.

Ben bosanma karari alirken esimin iyi ve kötü taraflarini tarttim, kötü taraflari agir basti malesef. Böyle olmasini istemezdim, hic kimse istemez ama deger bilmeyen bilmiyor.

Esinizin iyi yönleri var mi? Sorumluluk konusunda nasil? Akli basinda aile büyüklerinize actiniz mi derdinizi? Istisare iyidir, bazen disaridan objektif yorumlar gelmesi insanin bazi seyleri daha net görmesine sebep oluyor, bence ailede söyle dengeli, iyi ve akli basinda bir insana danisin.

Allah askina cocugum yuzunden bosanamiyorum demeyin. Maddi gucunuzde varmis cocugunuzla cokta guzel bir duzen kurabilirsiniz. Kavfa gurultu gecimsizlik olan aile ortamindan cocuklar nefret ediyor inanin.

esiniz en tehlikeli insan grubuna giriyor kanimca.psikolojik siddet yoluyla karsisindaki insani sindiren ve yaptigi her seyin hakliligina inandirabilen kisilerden biri anlattiginiz kadariyla.askeri personel olmasi da isin tuzu biberi olmus.meslegi de bu tutumunu tetiklemis olabilir.

size tavsiyem bir an önce ayrilin.kendiniz ve cocugunuzun sagligi icin.orada kalacaginiz her gün ayrilmanizi güclestirmekten baska bir seye yaramayacaktir.

Çocuklar için bi evliliğe katlanmayın ne olur. O çocuklarında yuvalarında mutlu ve huzurlu olmaya hakları var. O çocuklar sizin kavga gürültünüZe katlanmak zorunda değil. Hayattan soğumuş, mutsuz bireyler yetiştirmeyin lütfen. Ayrılın.

yine boşanmak için çocuğunu bahane edip çocuğunun hayatını boşanmayarak zindan edecek bir anne.
mutsuzsanız boşanın, kavga gürültü mutsuz evlerde çocuk büyütmeyin. bu çocuğa iyilik değil kötülük.

Geçen sene ekim ayında boşanma dilekcemu verdim. Bu yalvardı yakardi bir şans daha ver dedi. Tamam dedim ama olmuyor yapmıyorum. Hetseyde hep kendini haklı görüyor. Olayların tek sebebi ben.
Benim eşimde böyle ona göre hep o haklı sırf bu yüzden bende boşanmak istiyorum başka sepeplerde var tabi

Çocuğunu kaçırmasından vs korkuyorsan durum vahim.
Ailenin yanına gidiyor gibi çık bir daha da dönme o zaman.
Davanı aç.

Herkes kendince görüşünü öne sürüyor. Kimseyi yargılamak değil maksat.

Genellemek gibi olmasın ama askeriyeden çok aile görmüş biri olarak ; askeri personele ayda bir psikolojik destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Çoğu agresif ve tuhaf davranış sergiliyor.
Mutlu bir aile yaşantısı asker eşle çok zor.Iyiler mutlaka vardır ama bana hep kötü örnekler denk geldi sanırım.
Sana gelince arkadaşım boşan ve kurtul....

sevmıyorsan boşan ozaman.
çocugun var allah bagıslasın ama, sevmedıgın insan gözüne batar ve o evde hep kavga cıkar
çocuk kavgalı yerde yetısecegıne
anne baba ayrı yetıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…