Esimi sevmiyorum

Gecen sene boşanma davası açmadan önce eşinden sağlam bir dayak yedim. Ama o beni dövdugunu kabul etmeyip sen beni dovdun diyo.

Adli tatil bekar arkadasim :d

Vallahi bekarlığımın dibindeyim:KK53: Düzeltmeniz için teşekkür ederim :eek:

O zaman değiştireyim, adliye açılır açılmaz boşanın ve bir daha bu adama katlanmayın sayın konu sahibi. Kendinizi bu adamdan daha fazla zarar göremeden kurtarın tez zamanda
.

Gecen sene boşanma davası açmadan önce eşinden sağlam bir dayak yedim. Ama o beni dövdugunu kabul etmeyip sen beni dovdun diyo.
Allah'ın manyağı ya. Şu ezan vakti Rabbim hesabını sorsun. Kendinize neden hala hayatı dar ediyorsunuz? Boşanmak için daha ne bekliyorsunuz? Adli tatilmiş, bitene kadar evinizi ayırın ailenizin yanına gidin ya da bir otel bulun güvenilir ya da ya sen git ya ben diyin. Sinirim kalkıyor okudukca ya!

Saka mi bu..
Siddete maruz kalan siz, ama dayagi siz atmissiniz oyle mi?
Kendini aklamak icin sen kasindin diyenini gordum de,
dayak attigi halde sen beni dovdun diyenini ilk kez goruyorum...

Diger anlasmazliklar icin bi sey diyemem cunku bi konunu okudum o tartismada sen haksizdin mesela. Ama siddet ise girdi mi renk degisir siddetin bahanesi olmaz

niye taksitle anlatiyorsunuz Allah askina... bosanmaya gelene kadar neler yasandi, severek mi evlendiniz, madem sevmiyrdunuz neden cocuk yaptiniz leylekler getirmedi herhalde... ve esiniz neden bosanmak istemiyor???? boyle bol reklamli anlatirsaniz yardim edeneyiz ki ama.kendinden zayif bi insana el kaldiran erkek degil insan sifatini bile alamaz nezlimde lakin o raddeye gelene kadar neler yasandi ben orada kaldim?

Çok bilinmeyenli denklem tadında konu açmak zevk mi veriyor anlamıyorum. Sora sora öğrenin mi diyorsunuz içinizden?
Konuyu açtığınız mesaja istinaden yazıyorum,boşanın,böyle konuya böyle yorum.

Bn boşan demek yerine biraz daha yapıcı olmaya çalışcam.. Cddi anlamda oturup konuş derim. Bni anlamak dinlemek istemiyosun de. Böyle dewam ederse btcek de. Eğer konuşmak yerine yine seni suçlarsa o zmn hç gecikmeden boşan..
Aranızda sewgisizlik değilde iletişim problemi var gbi geldi bna

Sen beni dövdün ne demek yahu? Karate filan mı biliyosunuz,bir erkeği bir kadın nasıl dövebilir teknik bilmiyorsa? Kızın siz ayrılmayınca mutsuz bir çiftle daha mı mutlu zannediyorsun?

Evlenir evlenmez hamile kaldım.Başlangıçta böyle değildi eşim. Zaman içerisinde ona olan sevgim bitti. Nefrete dönüştü. Artık tahammül edemez oldum. Askeri personel bu arada eşim.

Neden bu kadar nefret ediyosunuz? Ve nefret ettiginiz halde nasil bi cocuk yaptiniz??
Yaa bu klasik , nasil cocuk yaptiniz sorusundan sikilmadi mi bu kk hanimlari..cocuk gelmis 4 yasina, bir seneye yakin da hamilelik, 5 sene..5 sene evvel yapilmis bu cocuk ..suan nefret etmesini imkansiz mi kiliyor 5 sene once hamile kalmis olmasi !! Ayrica hamile kalmak icin aşık olmak şart degil..evlisin ve ister istemez sex yasanabiliyor ve bazen istemeden de hamile kalinabiliyor..hamile kalan herkes , kocasiyla aşk böcüğü mü yani !!

Ya arkadaşlar kimse boşanmak için evlenmez zaten. İşin içinde psikolojik şiddet had safhada. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yaşadığım yerde eşimin akrabaları var ben burada yalnızım. Onlarin cocuvuma birşey yapmalarından kacirmalarindan korkuyorum. Ama bu böyle de olmaz ki. Bilmiyorum çok kötüyüm.

Onu la artık aynı yatağa girmek istemiyorum. Çalışıyorum maddi gücüm yerinde. Kızımın üzülmesini istemiyorum. Başlangıçta Sevmiştim ama 6 yılda tükendi sevgim.
'Neden nefret ediyorsun?' sorusu için çok geç. Sebepleriniz haksız bile olsa (ki yazdığınız kadarıyla değil) nefret gelmişse gitmez. Bu evliliğe mecbur değilseniz bitirin. Kızınız sizin babasına duyduğunuz nefretle (mümkün değil saklayamazsınız, çocuklar hisseder) büyüyüp erkeklere düşman olmasın.

Adam hatalarını kabul edip çözüm yoluna gitse yok yanı. Herşeyin sorumlusu olarak beni görüyor. Bende kendimden şüphe etmeye başladım artık. Gerçekten hata bende mi diye.

X