• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi seviyorum ama çok ilgisiz ve sorumsuz

Ben 3yıllık evliyim severek evlendim 5aylık kızım var evliliğim ilk senesınde cok guzeldı hersey sonradan eşim le kavgalarımız başladı sebebleri ise onun bekar gıbı takılmak istemesi benimde onay vermemem. İyi kötü genede sabrettim hep affeden ben oldum aldatma asla olmadı fakat eşim sorumsuz kendi evimizdeydik ikimizde çalısyorduk ben hamıle kalınca gene calısmaya devam ettim ıkıncı ayımda agrılarım oluyordu. Mecbur işi bıraktım.işim ayakta çalısmaktı bu arada bır guzellık şirketinde çalıstım cok zordu sartları. Eşim ben işden cıkınca eve bakamıycagını söledı ve annesıgıle tasınmamızı ıstedı bı surelıgıne dedı sadece bende onu anlayarak kabul ettım. Ama keske etmez olaydım. Bu eve geldıgımden berı hep huzursuzum rahat degilim eşimin genç erkek kardeşi var anne ve babasıda var. Beraber yaşayan arkadaşlar bilir. Geçende tartışma yaşadım. Annesıyle benım ne annemı ne akrabamın gelmesını ıstemıyor biri gelmek istiyor kavga cıkıyor evde. Eşime söylediğimdede annem bilir diyor beğenyorsan böyle diyor yoksa git dıyor. Çok bunalımdayım :KK43: kızımı ve eşimi seviyorum ama eşim bu eve geldıgımzden beri ilgiyi kesti kardeşiyle bekar gıbı gezıyor bana hesap vermiyor aileside kendiside hep küfürlü konusan ınsanlar. Ne aılesı ne esım bana saygı duymuyor. Sabrediyorum ama bırgun canıma tak edecek biliyorum ve daha bır suru sey yasadım ama en onemlisi eşimin bana ilgisizliği kendisine lux yerlerden kıyafet alır bana sadece az para verır zorlarsam oda yetmez zaten. Yanı kısaca ne maddı ne manewı yanımda olmuyor, :KK43: iyi yönleride var tabi ama %85 i hep uzak bana....
canim buna bu saatten sonra sevgi demiyoruz alışkanlık diyoruz , kendimden biliyorum , benden vasıfsız , benden düşük , ve hayat görmemiş eşimi o kadar çok seviyordum ki bu özelliklerini bile bile onu yuceltiyordum kendimden hep ödün verdim .
Onsuz olmaz diyordum aslında onsuz olurdu alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyordum ne zaman ki babam çeyizlerimi alırken evimden"eşinle ayrılır ayrılmaz sana bu hayattan daha güzelini kuracam "dedi ben o zaman bir sevindim bir sevindim .
Anladim ki ben bu adamdan ayrılıyorum diye degil bir daha boyle bir hayatım olmayacak diye üzülüyordum .

Ne sevmesinden bahsediyorsun adam çoktan seni bırakmış uzatma lar oynaniyor

Bence eşiniz günü gelince 'artık burda yaşayacağız kabul ediyorsan böyle' diyecektir.
Belli ki orda rahat.

İşi yok mu şu anda çalışmıyor mu ? Ayrı eve çıkmamız gerekiyor deyin gerekirse kavga edin peki şu an siz çalışıyor musunuz ?

Esiniz cok bencilmis. Ne 23 24 yaslariniz ne de kizinizin o guzel bebeklik zamanlari geri gelmeyecek ve siz bu guzel zamanlari esinizin sizi icine itip kenara cekildigi dusuncelerle, duygusal olarak zayif ve yalniz sekilde geciriyorsunuz, yazik. Bir ise girin, para kazanin ve esinizi ikna edip ayri eve cikin bence, yoksa isin ucu kacmak uzere gibi. O artik annesinin bekar oglu degil :sinirli:

24 yaşındaki bir erkekten ne kadar olgunluk beklenir kesinlikle tartışılır. Gençliğine ve çocuğuna yazık etme. Bir ailen vardır eminim onlardan destek al

Kesinlikle ailenizden destek alin. Aileniz yardim ederse cocuk bakimi ile ilgili isinize de donersiniz mis gibi ayaklarinizin ustunde de durursunuz. Su erkeklerin kendini tek care olarak gormesine izin vermeyin.

Eşim kuaför babasının dukkanında calısıyor. Kendı yerımız yanı. Ben calısamıyorum kızım yanımdan bır dakika ayrılmıyor ne eşimin ne benm annemde bıraktıgım cıktıgım gunler daha bır saat olmadan aradılar. Kısaca sanırım onu alıstırana kadar calısamam. Bilmiyorum ki zor bir dönemden geçtim düzelceğini sanmıyorum çevremdekiler Ne kadar sabret daha evlilik oturmaz deselerde benım umudum tukenmek uzere.... Sogudum herseyden. Alışkanlık olabılır ailem bana destek fakat aılesıde boyle mesela kaynbabam da eşini kaynanamı calıstırmıs bakıyorum mesela hep kendne alır eşini düşünmez.. Aıleden gelen bıse.. Belkıde zamanı gelmıstır gıtmemın deger gormedıgım yerde kalmak banada aptallık gıbı gelıyor...

Bence eşiniz günü gelince 'artık burda yaşayacağız kabul ediyorsan böyle' diyecektir.
Belli ki orda rahat.
Raat olmazmı kendısı bana calsyorm ayakları yapıp kardesıyle gezıyor bende annesıyle otryom hep izin gununde bile zorla kavgayla dısarı cıkartıyorum oda basbasa degıl aılesıyle pıknıge falan. Eşim in huyu boyle elınden telefon düşmez ınsan ıcınde oturmak ıstemez kendı aılesını de çekemez mesela ama bana çektiryor. Saygımdan sevgımden hep dayandım. Ama erkek kardesıyle de cok kavgalarımız oluyor sebebı de onun evımıze kız getırmek ıstemesı yani bana evden cık gıt arkadaş gelcek dedı gelcekse gelsın oturalım beraber dedım hayır gıdecen dıyor bende bura benımde evım gıdemem dedım elımde kucuk cocuk havada sıcaktı. Sonra ben evden cıkmadm dıe bı ton kavga ettık benım kolumu tuttu ıkı yas kucuk benden ve cok serefsızdır bu olaydada benı sucladılar ıster getrr ıster getırmez falan... Ah ah daha nelerrrr yazsam roman olur kızlar...

Raat olmazmı kendısı bana calsyorm ayakları yapıp kardesıyle gezıyor bende annesıyle otryom hep izin gununde bile zorla kavgayla dısarı cıkartıyorum oda basbasa degıl aılesıyle pıknıge falan. Eşim in huyu boyle elınden telefon düşmez ınsan ıcınde oturmak ıstemez kendı aılesını de çekemez mesela ama bana çektiryor. Saygımdan sevgımden hep dayandım. Ama erkek kardesıyle de cok kavgalarımız oluyor sebebı de onun evımıze kız getırmek ıstemesı yani bana evden cık gıt arkadaş gelcek dedı gelcekse gelsın oturalım beraber dedım hayır gıdecen dıyor bende bura benımde evım gıdemem dedım elımde kucuk cocuk havada sıcaktı. Sonra ben evden cıkmadm dıe bı ton kavga ettık benım kolumu tuttu ıkı yas kucuk benden ve cok serefsızdır bu olaydada benı sucladılar ıster getrr ıster getırmez falan... Ah ah daha nelerrrr yazsam roman olur kızlar...
Neyi bekliyorsun o zaman tekmeyi basmamak için? Hayır sevilecek bir tarafını göster kal deyim ama..

Ben 3yıllık evliyim severek evlendim 5aylık kızım var evliliğim ilk senesınde cok guzeldı hersey sonradan eşim le kavgalarımız başladı sebebleri ise onun bekar gıbı takılmak istemesi benimde onay vermemem. İyi kötü genede sabrettim hep affeden ben oldum aldatma asla olmadı fakat eşim sorumsuz kendi evimizdeydik ikimizde çalısyorduk ben hamıle kalınca gene calısmaya devam ettim ıkıncı ayımda agrılarım oluyordu. Mecbur işi bıraktım.işim ayakta çalısmaktı bu arada bır guzellık şirketinde çalıstım cok zordu sartları. Eşim ben işden cıkınca eve bakamıycagını söledı ve annesıgıle tasınmamızı ıstedı bı surelıgıne dedı sadece bende onu anlayarak kabul ettım. Ama keske etmez olaydım. Bu eve geldıgımden berı hep huzursuzum rahat degilim eşimin genç erkek kardeşi var anne ve babasıda var. Beraber yaşayan arkadaşlar bilir. Geçende tartışma yaşadım. Annesıyle benım ne annemı ne akrabamın gelmesını ıstemıyor biri gelmek istiyor kavga cıkıyor evde. Eşime söylediğimdede annem bilir diyor beğenyorsan böyle diyor yoksa git dıyor. Çok bunalımdayım :KK43: kızımı ve eşimi seviyorum ama eşim bu eve geldıgımzden beri ilgiyi kesti kardeşiyle bekar gıbı gezıyor bana hesap vermiyor aileside kendiside hep küfürlü konusan ınsanlar. Ne aılesı ne esım bana saygı duymuyor. Sabrediyorum ama bırgun canıma tak edecek biliyorum ve daha bır suru sey yasadım ama en onemlisi eşimin bana ilgisizliği kendisine lux yerlerden kıyafet alır bana sadece az para verır zorlarsam oda yetmez zaten. Yanı kısaca ne maddı ne manewı yanımda olmuyor, :KK43: iyi yönleride var tabi ama %85 i hep uzak bana....
Nesini seviyosun bu adamin?

Back