- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
canim buna bu saatten sonra sevgi demiyoruz alışkanlık diyoruz , kendimden biliyorum , benden vasıfsız , benden düşük , ve hayat görmemiş eşimi o kadar çok seviyordum ki bu özelliklerini bile bile onu yuceltiyordum kendimden hep ödün verdim .Ben 3yıllık evliyim severek evlendim 5aylık kızım var evliliğim ilk senesınde cok guzeldı hersey sonradan eşim le kavgalarımız başladı sebebleri ise onun bekar gıbı takılmak istemesi benimde onay vermemem. İyi kötü genede sabrettim hep affeden ben oldum aldatma asla olmadı fakat eşim sorumsuz kendi evimizdeydik ikimizde çalısyorduk ben hamıle kalınca gene calısmaya devam ettim ıkıncı ayımda agrılarım oluyordu. Mecbur işi bıraktım.işim ayakta çalısmaktı bu arada bır guzellık şirketinde çalıstım cok zordu sartları. Eşim ben işden cıkınca eve bakamıycagını söledı ve annesıgıle tasınmamızı ıstedı bı surelıgıne dedı sadece bende onu anlayarak kabul ettım. Ama keske etmez olaydım. Bu eve geldıgımden berı hep huzursuzum rahat degilim eşimin genç erkek kardeşi var anne ve babasıda var. Beraber yaşayan arkadaşlar bilir. Geçende tartışma yaşadım. Annesıyle benım ne annemı ne akrabamın gelmesını ıstemıyor biri gelmek istiyor kavga cıkıyor evde. Eşime söylediğimdede annem bilir diyor beğenyorsan böyle diyor yoksa git dıyor. Çok bunalımdayım kızımı ve eşimi seviyorum ama eşim bu eve geldıgımzden beri ilgiyi kesti kardeşiyle bekar gıbı gezıyor bana hesap vermiyor aileside kendiside hep küfürlü konusan ınsanlar. Ne aılesı ne esım bana saygı duymuyor. Sabrediyorum ama bırgun canıma tak edecek biliyorum ve daha bır suru sey yasadım ama en onemlisi eşimin bana ilgisizliği kendisine lux yerlerden kıyafet alır bana sadece az para verır zorlarsam oda yetmez zaten. Yanı kısaca ne maddı ne manewı yanımda olmuyor, iyi yönleride var tabi ama %85 i hep uzak bana....
Onsuz olmaz diyordum aslında onsuz olurdu alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyordum ne zaman ki babam çeyizlerimi alırken evimden"eşinle ayrılır ayrılmaz sana bu hayattan daha güzelini kuracam "dedi ben o zaman bir sevindim bir sevindim .
Anladim ki ben bu adamdan ayrılıyorum diye degil bir daha boyle bir hayatım olmayacak diye üzülüyordum .