• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi seviyorum ama çok ilgisiz ve sorumsuz

evcilgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
13
0
1
Ben 3yıllık evliyim severek evlendim 5aylık kızım var evliliğim ilk senesınde cok guzeldı hersey sonradan eşim le kavgalarımız başladı sebebleri ise onun bekar gıbı takılmak istemesi benimde onay vermemem. İyi kötü genede sabrettim hep affeden ben oldum aldatma asla olmadı fakat eşim sorumsuz kendi evimizdeydik ikimizde çalısyorduk ben hamıle kalınca gene calısmaya devam ettim ıkıncı ayımda agrılarım oluyordu. Mecbur işi bıraktım.işim ayakta çalısmaktı bu arada bır guzellık şirketinde çalıstım cok zordu sartları. Eşim ben işden cıkınca eve bakamıycagını söledı ve annesıgıle tasınmamızı ıstedı bı surelıgıne dedı sadece bende onu anlayarak kabul ettım. Ama keske etmez olaydım. Bu eve geldıgımden berı hep huzursuzum rahat degilim eşimin genç erkek kardeşi var anne ve babasıda var. Beraber yaşayan arkadaşlar bilir. Geçende tartışma yaşadım. Annesıyle benım ne annemı ne akrabamın gelmesını ıstemıyor biri gelmek istiyor kavga cıkıyor evde. Eşime söylediğimdede annem bilir diyor beğenyorsan böyle diyor yoksa git dıyor. Çok bunalımdayım :( kızımı ve eşimi seviyorum ama eşim bu eve geldıgımzden beri ilgiyi kesti kardeşiyle bekar gıbı gezıyor bana hesap vermiyor aileside kendiside hep küfürlü konusan ınsanlar. Ne aılesı ne esım bana saygı duymuyor. Sabrediyorum ama bırgun canıma tak edecek biliyorum ve daha bır suru sey yasadım ama en onemlisi eşimin bana ilgisizliği kendisine lux yerlerden kıyafet alır bana sadece az para verır zorlarsam oda yetmez zaten. Yanı kısaca ne maddı ne manewı yanımda olmuyor, :( iyi yönleride var tabi ama %85 i hep uzak bana....

Bende bilmiyorum bırakmak istedim kaç kez ama okadar alışmışlık varkı bırde kızım var yapamadım. Sebebı yok onunla olmamın düzelir diye bekliyorum :/

Kendi evimiz degıl kiraydı. Bu evde duzelmez biliyorum yuvamı kurtarmak adına napabilirim bilmiyorum sabrediyorum

Ben de ne için sabrettiğinizi merak ettim. Ne için?

O adamla değil başka ev saraya gitseniz yaşanmaz. Beğenirsen böyle, beğenmezsen git demek nedir?
Bekar hayatıymış, annem bilirmiş... :işsiz: ilginç. Sevginin de bir yerden sonra gururu olsun yahu.

Kızım var daha cok küçük hem onun için hemde belki düzelir die umut ettim. Beni hor görebılrsınız ben hıc boyle degersız hıssetmemıstım kendımı.. Eşim kötü degıl aslında ama sorumsuz sankı cocuk gıbı hep evet desem benden ıyısı olmaz...bende kım neler yazcak mrak ettim cevaplarınızı bekliyorum tesekkurler

Bile bile lades demişsin bacım evini tez elden ayir baktın olmuyor kocan dan ayrıl ondan bi cacık olmaz :KK4:

Kesin ve net birşekilde tepkini belirt eşine ve ailesine karşı , zira artık seni eve kapatılmış kuş gibi kalmak zorunda görmesinler...
Şuan için ayrı eve çıkmayı dene diyeceğim ama maddi anlamda zorlanıyorum diye ailesinin yanına giden koca , lüx yerlerden pahalı giyinmeyi biliyor ise evinin sorumluluğunuda bilmeliydi...

Bende onu anlamıyorum arkadaslar 200tl ye pantolon alan ınsan nedem evı ayıramıycak kadar zorda olsunkı. Eşim sonucta bılyorm ısterse yapar ama yapmıyor hem guzelce denedım kavgayla denedım. Ayrı ev ıstedgmı bana ev alıp o sekılde cıkabılırım sabret bekle dıyor mecbursun cekmeye dıyor sevıyorsan falan dıyor. Evlilik cok zormus belkı bana gore..ben 23e yenı gırdım. Ne arkadsm ne bı dostum var. Kızımla gece gunduz cabalıyorum. En azından ben yanındayım sonuna kadar dıyen bır eşim yok artk kendisi istedi evlenmeyı ben erken dedıkce. Sımdı neden boyle bılemedm.. Yoruldum artık :(

Bebeğin 5 aylık olmuş. Hemen bir iş bul ve evini ayır bebeğede annen bir süre idareten bakamazmı ?
Yoksa bu işin sonu yok

Back