Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşinin saçları ne durumdaydı gittiğinde boyanmış mıydı? ormanda saç boyamak bana hiç mi hiç inandırıcı gelmedi sex karavanı yakını vs...sanki herşey kurgulanmış gibi kuaföre gidiyorsa kendi havlusu neden yanında?
Almanyadayiz banada saka gibi geliyor zaten orman dedigimde yol kenarinin az üst tarafi agaclarin alti yani bizim arabanin hemen ust tarafi. Asitli suyun iyi geldigini duymus gitmis asitli su almis onlarla yikamak istemisAllahım gece gece öldüm gülmekten ya:) sanırım türkiyede değilsiniz siz çünkü burda seks karavanıymış saç boyayan erkekmiş ormanda saç boyamakmış hiç duymadım valla birde saçını boyayıp hazır su şişeleriyle yıkayacak sizede suya para harcıyor diye kızarsınız diyemi söylememiş:)))) hepsi çok komikti ya
ya şu konuştuğun kadının saçında bi ıslaklık ya da böyle boyanacak gibii bi taranmış görüntü var mıydı. böyle konularda gaza getirmeyi sevmem kimseyi ama tuhaf fanteziler vs. çeşit çeşit insan olduğundan sordum
saç boyama fantazısımı ay daha neler duyacağız çok zararsız bı fanteziymiş oyaa çok boyarsan saçlar yanabılır tabı
denemek istiyorsa evde denerdi çok saçma bi hikaye hamilesin üzülmeni istemem ama eşin planlı bi şekilde o karavana gitmiş belki kadına önceden de gitti hoş beş aralarında bi muhabbet oldu randevulaştılar seninki malzemelerini aldı kuaföre gitmeden oraya geçti saçını da kadın boyayacaktı büyük ihtimalEvet biraz vardi, o kuaförden cikinca kendisi denemek istemis ondan güyya onceden hazirlikli gitmis havlu sampuan felan
Haklısın canım hatta kaç sefer haberlerde izledim polisler mobil genelevine baskın düzenledi diye göstermişlerdi yurt dışında karavan türkiyede mobil genelevi diye geçiyor.Arkadaşlar Türkiye'de sex karavanı yok diyorsunuz ama ,
fuhuş otobüsleri/minibüsleri/dolmuşları var.
Aynı işlevi görüyor.
Polisler sürekli baskın düzenliyor bu otobüslere.
Neden Türkiye'de böyle şeyler yok diyorsunuz?
Haklısın canım hatta kaç sefer haberlerde izledim polisler mobil genelevine baskın düzenledi diye göstermişlerdi yurt dışında karavan türkiyede mobil genelevi diye geçiyor.Arkadaşlar Türkiye'de sex karavanı yok diyorsunuz ama ,
fuhuş otobüsleri/minibüsleri/dolmuşları var.
Aynı işlevi görüyor.
Polisler sürekli baskın düzenliyor bu otobüslere.
Neden Türkiye'de böyle şeyler yok diyorsunuz?