Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(

Daha önce hiç bu kadar absürd bir hikaye duymamıştım.
Sex karavanı, boyalar, saç boyayan koca.
Eşiniz fantezi mi yapıyordu acaba.
Hangi aklı başında insan ormanda saç boyamaya kalkar yav:KK31:

eşinin saçları ne durumdaydı gittiğinde boyanmış mıydı? ormanda saç boyamak bana hiç mi hiç inandırıcı gelmedi sex karavanı yakını vs...sanki herşey kurgulanmış gibi kuaföre gidiyorsa kendi havlusu neden yanında?

Evet biraz vardi, o kuaförden cikinca kendisi denemek istemis ondan güyya onceden hazirlikli gitmis havlu sampuan felan

Arkadaşlar Türkiye'de sex karavanı yok diyorsunuz ama ,
fuhuş otobüsleri/minibüsleri/dolmuşları var.

Aynı işlevi görüyor.
Polisler sürekli baskın düzenliyor bu otobüslere.

Neden Türkiye'de böyle şeyler yok diyorsunuz? :KK1:

Allahım gece gece öldüm gülmekten ya:) sanırım türkiyede değilsiniz siz çünkü burda seks karavanıymış saç boyayan erkekmiş ormanda saç boyamakmış hiç duymadım valla birde saçını boyayıp hazır su şişeleriyle yıkayacak sizede suya para harcıyor diye kızarsınız diyemi söylememiş:)))) hepsi çok komikti ya
Almanyadayiz banada saka gibi geliyor zaten :KK43: orman dedigimde yol kenarinin az üst tarafi agaclarin alti yani bizim arabanin hemen ust tarafi. Asitli suyun iyi geldigini duymus gitmis asitli su almis onlarla yikamak istemis
Bende sacma diyip kizarim diye laf yemek istememis

ya şu konuştuğun kadının saçında bi ıslaklık ya da böyle boyanacak gibii bi taranmış görüntü var mıydı. böyle konularda gaza getirmeyi sevmem kimseyi ama tuhaf fanteziler vs. çeşit çeşit insan olduğundan sordum

Ya canım eğer bu hikaye doğruysa emin ol eşin seni aldatmamıştır niye dersen aldatacak insan saç boyası havlu saç boyamak gibi absürt şeylerle abuk bir hikaye hazırlayacağına bambaşka bir yol bulur illah karavan ormanmı olması lazım 7-24 peşinde değilsin ya sen bu adamın aldatmadığına emin olda ben bambaşka birşeyi merak ettim siz yabancı bir ülkedemi yaşıyorsunuz bu birinci sorum ikincide eşin saçını evde boyasa niye kızacaksınki sizin evde çeşmeden su akmıyormuda suya bir ton para verdin diye kızasın ben hiç anlayamadım bunları kuaförün madem işi vardı eve gelseydi ormanda nasıl saç boyanır gören tuhaf karşılamazmı ben onu anlamadım vallahi saçlarımı boyayacakdım gidip yarın ormanda boyayıp bir bakacağım duruma

ya şu konuştuğun kadının saçında bi ıslaklık ya da böyle boyanacak gibii bi taranmış görüntü var mıydı. böyle konularda gaza getirmeyi sevmem kimseyi ama tuhaf fanteziler vs. çeşit çeşit insan olduğundan sordum

:KK1::KK1::KK1::KK1: saç boyama fantazısımı :KK9::KK9::KK9: ay daha neler duyacağız çok zararsız bı fanteziymiş oyaa çok boyarsan saçlar yanabılır tabı:KK53:

:KK1::KK1::KK1::KK1: saç boyama fantazısımı :KK9::KK9::KK9: ay daha neler duyacağız çok zararsız bı fanteziymiş oyaa çok boyarsan saçlar yanabılır tabı:KK53:

valla ne bilim olur mu olur adamlar boyunlarına tasma takıp dört ayak üstünde kadınların peşlerinden gidiyor köpek talidi bile yapıyolar saç boyası fantezisini duymadım ben de hiç ama olur mu olur

Arkadaşım siz eşinizi aradıgınızda önce inkar etmiş daha sonra gel arabanın yanındayım demiş yani size direk adres mi verdi yoksa gel arabanın yanındamıyım dedi sizin orada oldugunuzu eşiniz biliyormuydu.

şunu merak ettim eşiniz sizi orda görünce nerden biliyorsun burda olduğumu demedi mi

Son düzenleme:
iyi de adam kuafore gidiyorum diye evde çıktığı için öyle bi yalan uydurmuş
yoksa tabii ki o da daha inanılır bir yalan uydururdu

Evet biraz vardi, o kuaförden cikinca kendisi denemek istemis ondan güyya onceden hazirlikli gitmis havlu sampuan felan
denemek istiyorsa evde denerdi çok saçma bi hikaye hamilesin üzülmeni istemem ama eşin planlı bi şekilde o karavana gitmiş belki kadına önceden de gitti hoş beş aralarında bi muhabbet oldu randevulaştılar seninki malzemelerini aldı kuaföre gitmeden oraya geçti saçını da kadın boyayacaktı büyük ihtimal

bu arada konu sahibi nerde gelişmeler nedir?? gerçekten hala çok merak ediyorum eşinizin orda ne aradığını ve saç boyamak için neden ormanı seçtiğini.. lütfen işin aslını öğrendiyseniz çoğumuz hayatında ilk defa böyle bir hikaye duymuş ve bi o kadar şoka uğramış biz bayanlara bildirebilirmisiniz?? :KK31: :44:

Aynı işlevi görüyor.

Haklısın canım hatta kaç sefer haberlerde izledim polisler mobil genelevine baskın düzenledi diye göstermişlerdi yurt dışında karavan türkiyede mobil genelevi diye geçiyor.:KK9:

bence sen nerdesin diye aradığın zaman uydurdu o yalanı çünkü gps ile onun nerde olduğunu görebileceğini oda biliyor saç boyasınıda almıstır boyıycam evde diye sonradan da aklı oralara gitmiş olabilir günahı boynuna benim anlamadığım bunun sacını kadın mı boyuyoordu bu orda tek basına falanmıydı ne gerip insanlar var valla kötü olmus

Aynı işlevi görüyor.

Haklısın canım hatta kaç sefer haberlerde izledim polisler mobil genelevine baskın düzenledi diye göstermişlerdi yurt dışında karavan türkiyede mobil genelevi diye geçiyor.:KK9::KK9:

arkadaşlar seks karavan ve minibüsleri var hatta uğur dündar bu konuyu işledi (hatta seneler önce)

her neyse var ya da yok... acaba işletiliyormuyuz arkadaşlar?? hayır yani seks karavanına lafım yok ama hayatımda hiç ormanda saç boyayan adama da rastlamadımki.. hiçbirimiz rastlamamışızdır :) bu hikayenin ilginçliği nedir yani böyle? konu sahibi de yok??

Noluyo burda:)) 7 Senelik evliyim adamı daha bukadar korkutamadım yazıklar olsun bana ya :))))

X