Neden eşini reddediyorsunki hemde yeni evliykenIyi geceler hanımlar, esim genel anlamda bana karsi istekli ama sorun su ki , ben ona kirilinca düzgün bi dille reddediyorum. Bu gece aramizda tattszlik oldu, ona kirildm. Daha sonra bana yaklasmak istedi fakat ben istemedigimi söyledimm. Kendisi ise: onu asla ne olursa olsun reddetmemem gerektigi i söyledi. Bende bana saygi duyman gerek istemiyorum dedim. Ve uyuyacagimi söyleyip ayrildim. Sorum su, yeni evli oldugum icin pek bilemiyorum. Esim istekli oldugu zaman onu reddetmem normal birsey mi? Yoksa cok yanlis bi tavır mı?
Ya. E bilemiyorum ki pek de burayi. Tasiyabilir miyim?Konuyu yanlış yere açmışsın canım
Kırgın oldugum zaman icimden gelmiyor :/Neden eşini reddediyorsunki hemde yeni evliyken
Ne alaka ya niye reddedemiyormussunuz? Öyle bi hakkınız yok mu yani? Canınızın istememesi çok normal. Reddedilmek istemiyorsa hareketlerine dikkat etsin eğer sucluysaIyi geceler hanımlar, esim genel anlamda bana karsi istekli ama sorun su ki , ben ona kirilinca düzgün bi dille reddediyorum. Bu gece aramizda tattszlik oldu, ona kirildm. Daha sonra bana yaklasmak istedi fakat ben istemedigimi söyledimm. Kendisi ise: onu asla ne olursa olsun reddetmemem gerektigi i söyledi. Bende bana saygi duyman gerek istemiyorum dedim. Ve uyuyacagimi söyleyip ayrildim. Sorum su, yeni evli oldugum icin pek bilemiyorum. Esim istekli oldugu zaman onu reddetmem normal birsey mi? Yoksa cok yanlis bi tavır mı?
İçinden gelmiyorsa gayet normalKırgın oldugum zaman icimden gelmiyor :/
Yeni evli olmak robot gibi duygusuz olmayı gerektirmiyor. Kadın eşine kırgın tepkisi gayet insani ve normal.Neden eşini reddediyorsunki hemde yeni evliyken
Bunun bir görev vs olduğunu ve böyle bir zorunluluk olduğunu kim çıkardı? Gönlünüzü alsın, sarılın yatın. Yatağa küs girmeme derken söylenen bu. Kalbimi kır ama gel seviş benimle, var mı böyle bir mantık? Sadece bir materyal misiniz?onu asla ne olursa olsun reddetmemem gerektigi i söyledi
bunun da dalgasını yapmışlar ya hiç hoş olmamış
aklıma bu geldi böyle bir şeyden dolayı mı reddedemezsin diyor
Iste bende öyle düşünüyorum bundan dolayi reddettim ama kafami kurcalayan sey su, ya bubdan dolayi benden uzaklasirsa. E ne yapabilirim icimden gelmiyorNiye yanlış olsun ya hu? Sırf o istekli diye sizin isteksiz olduğunuz bir şeyi yapmanız ne kadar mantıklı olur?