Eşimi nasıl kendime çekerim?

Sizce bu yola getirilecek bir şey mi? Doktorsuz tedavisiz olacak iş mi? Belki cinsel tercihleri farklıdır.

Siz ve eşiniz kaç yaşında? Evlilik öncesinde aranız nasıldı, size karşı ilgisi nasıldı??

Evlendiğinizden beri öyleyse nasıl değiştirebilirsiniz ki? Evliliğin ilk zamanlarında istekli olmayacak da çocuk olduktan sonra birden değişecek mi? Sanmıyorum. Ancak altında yatan tıbbi bir sorun varsa, tedavi ile düzelebilir.

İşte bence bu yüzden evlenmeden önce çiftlerin cinsel yönden birbirlerini tanımaları önemli, yoksa mutsuz evlilikle ya da boşanmalar kaçınılmaz oluyor. Ömrünü birlikte geçireceğin adamın asker arkadaşı gibi yaşamak, bilemiyorum...

Bence önce eşinizi kendinize çekmek yerine sorunun nedenini belirlemek lazım.. Zaten sizde söylüyorsunuz sizle alakalı değilmiş..

Acaba sadece masturbasyonu tercih ediyor??

Hormonal bir problemi mi var???

Pskilojik bir rahatsızlığı mı var??

En kötüsü de cinsel eğilimi farklı olabilir mi ????

Önce gayet sakince sebebini sormalısınız konuşarak sebebş belirleyebilirsiniz

Doktoru da reddettiğine ve çocuk sahibi olacak kadar zamandır evli olduğunuza göre maalesef ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksiniz. Kk tarihinde yolun bırasından sonra düzelen yok maalesef

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu yanlış başlıkta

Bana bu durum yöneliminin farklı olduğunu düşündürdü. Çünkü doktora gitmeyi istemiyor acaba neden ortaya çıkmasın durum diye mi acaba? Mesela sağlıklı düşünen ve normal yönelimi olan bir erkek eşine " laa benimkisi kalkmıyor hiç içimden gelmiyor hormonlar mı düştü" falan der. Mesela benim eşim bu durumda olsa ona bişi yaptırmayı düşünmem tutar doktora götürürüm doğrudan gitmezse de sanırım ayrılırım cinsellik duygusal bedensel her türlü bağlılıktır bana göre

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok tşk ederim. Onu ikna edip, olmasa da zorla, doktora gideceğim artık. Beni ciddiye alıp cvp verenlere sonsuz tşkler ediyorum. Dalgaya vuran bir kaç kişiyi de görmezden geliyorum. Çok tuhaf insanlarda var gerçekten bilemiyorum...

Uzun seneler evli olmamınız, çocuğunuzun olması eşinizin cinsel yöneliminin heteroseksüel olduğu anlamına gelmez. Dünyaca ünlü kardashian’lar var. Babaları 60 yaşından sonra cinsiyet değiştirdi. Benim tanıdığım bir adam var. Evli ama biseksüel.
Bir de sizin eşinizi kendinize çekmeniz gerekmiyor. Cinsel soğukluğu olan kocanız. Onun tedavi olması gerekiyor. Sizinle ya da hiç bir kadınla yapmıyorsa ve bundan bir eksiklik duymuyorsa problem vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…