- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
- Konu Sahibi Sevimlikedi
Size bir adet afkat bir adet de Katya kostümü önerebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce bu yola getirilecek bir şey mi? Doktorsuz tedavisiz olacak iş mi? Belki cinsel tercihleri farklıdır.Merhabalar... Benim sorunum cinsellik. Eşim benimle birlikte olmuyor. İstemiyor. Ama benimle alakası yok genel olarak cinsellik istemiyor. Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Her yanaştığımda geri çeviriyor. Artık masturbasyona bağımlı biri haline getirdi beni. Gerçekten çok üzgünüm. Boşanmakta istemiyorum ama böyle de gitmiyor. Adam resmen cinselliği sevmiyor. Evlendiğimden beri böyle. Ne önerirsiniz bana? Sizce eşimi nasıl yola getirebilirim. Gerçekten çok üzgünüm
Siz ve eşiniz kaç yaşında? Evlilik öncesinde aranız nasıldı, size karşı ilgisi nasıldı??Merhabalar... Benim sorunum cinsellik. Eşim benimle birlikte olmuyor. İstemiyor. Ama benimle alakası yok genel olarak cinsellik istemiyor. Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Her yanaştığımda geri çeviriyor. Artık masturbasyona bağımlı biri haline getirdi beni. Gerçekten çok üzgünüm. Boşanmakta istemiyorum ama böyle de gitmiyor. Adam resmen cinselliği sevmiyor. Evlendiğimden beri böyle. Ne önerirsiniz bana? Sizce eşimi nasıl yola getirebilirim. Gerçekten çok üzgünüm
Ha gayret niloşi, çok az kaldıSize bir adet afkat bir adet de Katya kostümü önerebilirim.
Doktoru da reddettiğine ve çocuk sahibi olacak kadar zamandır evli olduğunuza göre maalesef ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksiniz. Kk tarihinde yolun bırasından sonra düzelen yok maalesefMerhabalar... Benim sorunum cinsellik. Eşim benimle birlikte olmuyor. İstemiyor. Ama benimle alakası yok genel olarak cinsellik istemiyor. Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Her yanaştığımda geri çeviriyor. Artık masturbasyona bağımlı biri haline getirdi beni. Gerçekten çok üzgünüm. Boşanmakta istemiyorum ama böyle de gitmiyor. Adam resmen cinselliği sevmiyor. Evlendiğimden beri böyle. Ne önerirsiniz bana? Sizce eşimi nasıl yola getirebilirim. Gerçekten çok üzgünüm