- 31 Temmuz 2020
- 254
- 744
- 18
- 32
- Konu Sahibi Sevimlikedi
-
Tedavi olmasi gerek. Bunun altinda illaki bisey vardir.Merhabalar... Benim sorunum cinsellik. Eşim benimle birlikte olmuyor. İstemiyor. Ama benimle alakası yok genel olarak cinsellik istemiyor. Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Her yanaştığımda geri çeviriyor. Artık masturbasyona bağımlı biri haline getirdi beni. Gerçekten çok üzgünüm. Boşanmakta istemiyorum ama böyle de gitmiyor. Adam resmen cinselliği sevmiyor. Evlendiğimden beri böyle. Ne önerirsiniz bana? Sizce eşimi nasıl yola getirebilirim. Gerçekten çok üzgünüm
Diyabetik olabilir.Guatr'i var mi ?Merhabalar... Benim sorunum cinsellik. Eşim benimle birlikte olmuyor. İstemiyor. Ama benimle alakası yok genel olarak cinsellik istemiyor. Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Her yanaştığımda geri çeviriyor. Artık masturbasyona bağımlı biri haline getirdi beni. Gerçekten çok üzgünüm. Boşanmakta istemiyorum ama böyle de gitmiyor. Adam resmen cinselliği sevmiyor. Evlendiğimden beri böyle. Ne önerirsiniz bana? Sizce eşimi nasıl yola getirebilirim. Gerçekten çok üzgünüm
çakşır suyu gerçekten işe yarıyor. biz sperm sayısı artırmak için kullanıyoruz .isteksizlik açısından da tüketiliyor cinsel isteği baya arttırıyor . bi doktora da gitmenizi tavsiye ederim.Merhabalar... Benim sorunum cinsellik. Eşim benimle birlikte olmuyor. İstemiyor. Ama benimle alakası yok genel olarak cinsellik istemiyor. Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Her yanaştığımda geri çeviriyor. Artık masturbasyona bağımlı biri haline getirdi beni. Gerçekten çok üzgünüm. Boşanmakta istemiyorum ama böyle de gitmiyor. Adam resmen cinselliği sevmiyor. Evlendiğimden beri böyle. Ne önerirsiniz bana? Sizce eşimi nasıl yola getirebilirim. Gerçekten çok üzgünüm
Tmm tşk ederim deneyeceğim...çakşır suyu gerçekten işe yarıyor. biz sperm sayısı artırmak için kullanıyoruz .isteksizlik açısından da tüketiliyor cinsel isteği baya arttırıyor . bi doktora da gitmenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?