.Kabul etmiyo beni kandırdı bi süre bıraktıgına dair ama yalanmış şuanda yine evde yok kullaniyo . Kafasi normalken guzel konuşuyo ama iş son noktaya geldimi beyni algılamıyo .dagiliyoruz ev cehennem oldu bunu görüyo ama devam ediyoTedavi merkezlerine gittiniz mi. Madde bağımlısı sanırım. Ne zamandır bağımlı, destek olsanız ve tedaviye ikna etseniz... Allah yardımcınız olsun
Yaptım onuda yalvardım kendi istedi bu çocukları ısrarla bide . Beni boşver bu çocuklar seni örnek alıcak ister misin onların elinde maddeyle dolaşmasını dedim kim bakıcak onlarda mı babasız kalsın dedim susuyo sadece eşimde bende yetim büyüdük buarada cocuklarda mi öyle olsun dedim yani dediklerim konustuklarim yazmakla bitmez ama ben bittim tükendimSiz vazgeçiremezsiniz. Siz ancak tedaviye ikna edebilirsiniz. Çocuklarınız varmış onları öne sürerek ikna edebilirsiniz belki.
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Madde bağımlısı olup sonradan bırakanların röportajları vardı bi ara okumuştum. Içim sızlamıştı gerçekten onlar çok zor durumdalar ve isteseler de bırakamıyorlar. Bırakanların yazılarını okutursaniz işe yarar belki, nasıl karar verdiklerini falan anlatıyorlar. Hem onlar aynı durumu yaşadığı için örnek olur kendisinin yalnız olmadığını görür cesaret alır.Yaptım onuda yalvardım kendi istedi bu çocukları ısrarla bide . Beni boşver bu çocuklar seni örnek alıcak ister misin onların elinde maddeyle dolaşmasını dedim kim bakıcak onlarda mı babasız kalsın dedim susuyo sadece eşimde bende yetim büyüdük buarada cocuklarda mi öyle olsun dedim yani dediklerim konustuklarim yazmakla bitmez ama ben bittim tükendim
Tamamen bırakanlar var ama kararlı olması gerekiyor tabi ki. 3 hafta tedavi oldu yazmışsınız hastanede yattı mı? Ve sonrasında psikolojik destek almaya devam etmesi de gerekiyor uzun bir süreTedavi olursa tamamen bitiyo mu bağımlılık
Benimle tanişmadan iki yıl önce tedavi olmuş benimle evliyken denetimli serbestligi vardı piskolog görüşmeleri oluyodu birebir nasıl yaptı bunu aklim almiyo iki cocuk varken ki biz kavga bile etmiyoduk cok uyumluyduk borc harc yoktu onu buna iten bişe yoktuTamamen bırakanlar var ama kararlı olması gerekiyor tabi ki. 3 hafta tedavi oldu yazmışsınız hastanede yattı mı? Ve sonrasında psikolojik destek almaya devam etmesi de gerekiyor uzun bir süre
Amin insaAllah biter bu günler çok yıprandım sürekli ağliyorum gücüm yok ailesi aile degil .Fiziksel bağımlılık olduğu için mutlaka tedavi almalı. Çok zor durum. Allah yardımcınız olsun ama önce ona güvendiğinizi gösterin. Defalarca deneyip başaramamış olsa bile bir gün başarabileceğini gösterin. Olumsuz şeyler anlatıp korkutmak daha da kendisini çaresiz hissettirir ve ümidini kırar diye düşünüyorum. Bu defa olacağını söyleyip ikna edin ve bu sefer tedavilere birlikte gidin. Hastanedekilerden de siz destek alın, ona nasıl yardım edebileceğinizi gösterin. İki küçük çocukla çok zor ama sonu iyi olursa her şeye değer diyip başlayın. Allah yardımcınız olsun.
Bir kere başarabilmiş. Demek ki yine başarabilir üstelik bu seferinde çocuklarınızın sevgisi de destek olarak gelir. Demesi kolay yaşaması çok zor belki ama siz bir annesiniz ve dolayısıyla çok güçlüsünüz. Özünde iyi ve anlaşabildiğiniz birisiymiş hem. Yaşadığınız yerde tedavi merkezi varsa çocuklarınızı da alıp siz gidin hatta. Ayrılsanız da bağımlı bir babaları olmasın çocuklarınızın. En azından deneyin gücünüz yettiğince, tedaviye başlasın ve sürdürün. Siz elinizden geleni yapın sonrasını sonra düşünürsünüz. Dernekler varsa bu tür araştırın, motive eder eşinizi tedaviye uyum anlamında.Amin insaAllah biter bu günler çok yıprandım sürekli ağliyorum gücüm yok ailesi aile degil .
Cok farkliydi bu adam cok inancliydi sabah namaznda kalkardi derneklerden cikmazdi takva yaşamaya çalişirdi sanki o gitti merhametsiz kalpsiz zalimin teki geldi . Iyi davranasim gelmiyo bazen diyorum alma eve sıfıra sıfır kalsin yapayanliz ölsün
Teşekkür ederim . Erenköye gidicez sanırım gun boyu aradim şimdide konuştum tedavi olmayı kabul etti ama yine ufak tehditlerde yapıyorum hemten yüzüne gülunce beni kandiriyo . Duzelir mi bilmiyorum ama dedginiz gbi denicem elimden geleni yapicam ne kadar kendime yediremesemde herşey yavrularım içinBir kere başarabilmiş. Demek ki yine başarabilir üstelik bu seferinde çocuklarınızın sevgisi de destek olarak gelir. Demesi kolay yaşaması çok zor belki ama siz bir annesiniz ve dolayısıyla çok güçlüsünüz. Özünde iyi ve anlaşabildiğiniz birisiymiş hem. Yaşadığınız yerde tedavi merkezi varsa çocuklarınızı da alıp siz gidin hatta. Ayrılsanız da bağımlı bir babaları olmasın çocuklarınızın. En azından deneyin gücünüz yettiğince, tedaviye başlasın ve sürdürün. Siz elinizden geleni yapın sonrasını sonra düşünürsünüz. Dernekler varsa bu tür araştırın, motive eder eşinizi tedaviye uyum anlamında.
Tüm umudunuzla deneyin. İnanın ve inandığınızı eşinize hissettirin. Sırf denemek için denemeyin. Madem deniyosunuz gerçekten deneyin. Allah çocuklarınızın yüzüne baksın, her şey zamanla düzelsin dilerim ki.Teşekkür ederim . Erenköye gidicez sanırım gun boyu aradim şimdide konuştum tedavi olmayı kabul etti ama yine ufak tehditlerde yapıyorum hemten yüzüne gülunce beni kandiriyo . Duzelir mi bilmiyorum ama dedginiz gbi denicem elimden geleni yapicam ne kadar kendime yediremesemde herşey yavrularım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?