• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMİ KENDİME BÖYLE AŞIK ETTİM

Nesenese17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
17
2
1
32
Öncelikle hikayemden önceki beni tanıtayım. 169 boyunda 85 kilo poposu göğüsleri burnu kocaman lise mezunu bir kızdım esimin ailesinin gözünde. Eşim ise özel bir şirkette müdür,uzun boylu yakışıklı bilgili oyun delisi cinsel anlamda soğuk ilgisiz soğuk ve bana asık olmadığını söyleyen bir adamdı
Peki Nasıl kendime aşık ettim
1 yılda 4 ayında 85 kilodan 50 kiloya düştüm 8 ayda squat ve ağırlık kaldırarak sıkılaştım
1 yılda yüz ve saç bakım maskeleri yaptım
1 yılda kendimi yemek,eğitim gibi her konuda geliştirdim futbol ve oyunlar Hakkı'nda bile bilgi sahibi oldum
1 yıl para biriktirdim
1 yılın sonunda sarkık göğüslerime ve kemikli burnuma estetik yaptırdım
Saçlarımı kahve rengi saçlarımı sarıya boyattım mavi doğal duran Bi lens taktım siyah kısa dekolteli bir elbise kırmızı ruj bakır bronz göz makyajı ile Karsısına çıktım.
Sonuç ?
O ilgisiz Adam günde defalarca seni seviyorum demeye başaladı haftada 5 kere beraber olmak istedi. Beni çok seksi ve zarif ılımlı ve kendinden emin bulduğunu söyleyerek hayran olduğunu dile getirdi.
Evde beraber pc oyunları oynamamız hafta sonları çitos kola beraber maç izlememiz okadR hoşuna gittiki arkadaşlarıyla çıkmıyor dışarı benimle her konuda sohpet ediyor değişik yemek tariflerime bayılıyor
Onu Mutlu ettikçe oda beni Mutlu ediyor
Ben eşimi kendine böyle aşık ettim. Peki siz Nasıl ettiniz hadi herkese yardımcı olalım :)

Peki bir soru gözlerinizin gercek rengini biliyormu veya saclarinizin? öyle asik olmusya hani :) simdi sürekli squat mi yapcaksiniz sacinizimi boyuyacaksiniz lensmi takcaksiniz isi gücü birakip oyun oynicaksinizki buu adam sizi sevsin dursun

Öncelikle hikayemden önceki beni tanıtayım. 169 boyunda 85 kilo poposu göğüsleri burnu kocaman lise mezunu bir kızdım esimin ailesinin gözünde. Eşim ise özel bir şirkette müdür,uzun boylu yakışıklı bilgili oyun delisi cinsel anlamda soğuk ilgisiz soğuk ve bana asık olmadığını söyleyen bir adamdı
1 yılda 4 ayında 85 kilodan 50 kiloya düştüm 8 ayda squat ve ağırlık kaldırarak sıkılaştım
1 yılda kendimi yemek,eğitim gibi her konuda geliştirdim futbol ve oyunlar Hakkı'nda bile bilgi sahibi oldum
1 yıl para biriktirdim
Saçlarımı kahve rengi saçlarımı sarıya boyattım mavi doğal duran Bi lens taktım siyah kısa dekolteli bir elbise kırmızı ruj bakır bronz göz makyajı ile Karsısına çıktım.
Sonuç ?
O ilgisiz Adam günde defalarca seni seviyorum demeye başaladı haftada 5 kere beraber olmak istedi. Beni çok seksi ve zarif ılımlı ve kendinden emin bulduğunu söyleyerek hayran olduğunu dile getirdi.
Evde beraber pc oyunları oynamamız hafta sonları çitos kola beraber maç izlememiz okadR hoşuna gittiki arkadaşlarıyla çıkmıyor dışarı benimle her konuda sohpet ediyor değişik yemek tariflerime bayılıyor
Ben eşimi kendine böyle aşık ettim. Peki siz Nasıl ettiniz hadi herkese yardımcı olalım :)

Evlenirken size aşık olmayan adam nasıl evlendi?

1 yıl para biriktirdim
Sonuç ?
Bu azmınız takdıre şayan. Ask işte:) fakaaat sızı oldugunuz gıbı seven bır adam degılde gorsel anlamda yaptıgınız degısıklıklerle sıze farklı davranan bırı olmuş. Yanı hayat tek duze gıtmıyor hastalık var. Dogum var . Artısı eksısı ile getırdıklerı var. Benım ve esım aramda yurek bagı var. Ben bunun için emek vermeyı daha kalıcı buluyorum. Bedenınıze yaptogınız yatırımda hoş bırazda karıyer ve psikolojınıze egılın. Uzun donemli bır yatırım oluyor ruhunuzu guzellestırmelk. Tekrar tebrık ederım daım olsun mutlulugunuz

Sürekli spor yapcam tabi :) özel günlerde takıyorum lensi. Aslında en cok kendimi geliştirmeme sevindi etkilendi. Bide her erkek bakımlı güzel eş ister ikisi bir olunca baya ilğili :)

Bakmıyordum pek kendime. Benim gibi kız az bulunurmuş melek gibiymişim hep öyle derdi sevgililik dönemimizde o yüzdem herhalde :) bende cok asıktım hiç aldırış etmiyordum

Hic bisey....

Kaldi ki bu anlatiklarini yapmaya karar verirsem (ki kesinlikle estetige karsi degilim) kendi keyfim icin yaparim....

denizde balik , disarda erkek cok....

senin icin onemli olan bunu devam ettirmek...
ayol insaniz yahu ...belki salmak istersin kendini aylarca
ama anlasilan oyle bir luksun pek yok gibi....
saldin an kacacak yaninda ki....zor isin....

Hic bisey....

Kaldi ki bu anlatiklarini yapmaya karar verirsem (ki kesinlikle estetige karsi degilim) kendi keyfim icin yaparim....

denizde balik , disarda erkek cok....

senin icin onemli olan bunu devam ettirmek...
ayol insaniz yahu ...belki salmak istersin kendini aylarca
ama anlasilan oyle bir luksun pek yok gibi....
saldin an kacacak yaninda ki....zor isin....
Esim zaten seviyordu beni yani bana hiç Bi kötülüğü yoktu her dediğimi yapardı değişmeden öncede beğenmiyordu ama belliydi yani söylüyorduda ama hiç değiş demedi ben değişmek istedim

cogu insanin ISTEYIP te yapamadigi seyleri yapmissin, tebrik ederim.

Esim zaten seviyordu beni yani bana hiç Bi kötülüğü yoktu her dediğimi yapardı değişmeden öncede beğenmiyordu ama belliydi yani söylüyorduda ama hiç değiş demedi ben değişmek istedim
Tamam da hadi burnu memeyi yaptirdin...bu guzel bisey...
Zaten en cok seni olumlu yonde etkilemistir
kendini gelistirmen de yine seni olumlu etkilemistir...
spor makyaj giyim vs vs vs ...ama bu adam sen level atlamisken goz hapsine aldi....gozu senden kimseyi gormedi anladin ????

Diyorum ki sen bu denli donanimli iken butun erkekler zaten pervane olurdu istesen...onemli olan sen , sen iken o sendemiydi ?

Tamam da hadi burnu memeyi yaptirdin...bu guzel bisey...
Zaten en cok seni olumlu yonde etkilemistir
kendini gelistirmen de yine seni olumlu etkilemistir...
spor makyaj giyim vs vs vs ...ama bu adam sen level atlamisken goz hapsine aldi....gozu senden kimseyi gormedi anladin ????

Diyorum ki sen bu denli donanimli iken butun erkekler zaten pervane olurdu istesen...onemli olan sen , sen iken o sendemiydi ?
Ben yemek yapmadığımda bile kalkar yapardı bir kere sesini bile yükseltmedi o yüzden beni onu Mutlu etmek istedim her konuda yani yapmasamda hep saygılıydı ama ilgisizdi

zayıflaman ve kendine bakman güzel bişey kendin için sağlığın için ama diğerlerine katılmıyorum .
sizi siz olduğunuz için sevmeli ..siz başkası olmaya çalışmışsınız ..
bende evlenince kilo aldım baya bir ara 85i görmüştüm tartıda şu an 75im ama eşim hiçbirzaman şikayetçi olmadı hep ben rahatsız olduğumu söylerim ..
çünkü beni sevdi görüntümü değil buda aşk oluyo işte
:KK68:

zayıflaman ve kendine bakman güzel bişey kendin için sağlığın için ama diğerlerine katılmıyorum .
sizi siz olduğunuz için sevmeli ..siz başkası olmaya çalışmışsınız ..
bende evlenince kilo aldım baya bir ara 85i görmüştüm tartıda şu an 75im ama eşim hiçbirzaman şikayetçi olmadı hep ben rahatsız olduğumu söylerim ..
çünkü beni sevdi görüntümü değil buda aşk oluyo işte
:KK68:
Banada değiş zayıfla demesini çünkü sevgiliyken de öyleydim. En çok kendimi geliştirmeme sevindi her konuda sohbet edebilmemize zaten onun haricinde fiziksel ve cinsel yönden çekici buluyor artık

Back
X