- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
Iyide kardesin kapatmamisken kapilarini sen esine neden kiziyorsun? ?Camlı değil kapıları açık ve ışık da yanıyor
Tam karşısındaKardeşinizin odasının kapısı bu olayın neresinde ?
Kardesinizimi yoksa esinimi gozetliyordu ay ben anlamadimkiKardeşim kapatmamış ayrı onu da tasvip etmiyorum ama eşim de bir fırsat kolluyormuş.aileyiz sonuçta.bir daha nasıl biraraya gelebiliriz.nasıl rahat olsun içim..
Bi evde iki aile varsa onların da kapılarını kapatmaları gerek. Eşinin yaptığı da yanlış bunu sana nasıl açıkladı bilemiyorumKardeşim kapatmamış ayrı onu da tasvip etmiyorum ama eşim de bir fırsat kolluyormuş.aileyiz sonuçta.bir daha nasıl biraraya gelebiliriz.nasıl rahat olsun içim..
Tam karşısında
Gercekten omu acti kapiyi yoksa kardesin veya yengen acmis olabilirmi, su almak icin mesela?Üstelik rahatsız olmuşum kapıyı kapatmışıö gidip kapıyı açmış ve tam karşıdan seyrediyor.ben salona girince telaşla kalktı oturduğu yerden. .
Bence eşim ne görmeyi bekliyordu asıl soru bu.üzerini değiştirmesini vs mi...midem bulanıyorYa valla. Kapı açık da içerde ne yapıyorlardı diye sormak istşyorum ve soruyorum ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?