Arkadaslar bir süredir esimin bana ilgisiz davranislarindan ve sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimizdan dolayi onun "gözünün" disarilarda oldugunu düsünmeye basladim,
ve onu test etmek icin msn de yeni bir adres yaptim ve onu ekledim.
Iste msn adresini facebooktan aldim, orda resmini gördüm etkilendim, tanisalim felan yazdim beklemye basladim. Birden ne göreyim slm, bende tanismak isterim benim tel numaram :xxxx diye yazmisss inanabiliyormusunuz? Acik acik cep telefonunu vermis.
Bir kac gün sonra benim tel no mu istedi, izinli gününde bulusalimmi felan yazdi ama ben konuyu uzatmak icin erteledim. Bu arada yazismalarimizida hep kayit altinda tutuyorum.
Simdi kizlar ben emin adimlarla ilerlemek istiyorumki inkar edemesin (yani arkadaslarim beni isletiyordu bende onlari isletmek icin devam ettim diyemesin). Sizce ben nasil devam edeyim kizlar aklim durdu yardim edin lütfen...
Eğer bu evliliği bitirecekseniz oyuna devam edip tüm pisliklerini ortaya çıkarın..
Ancak eğer evliliğinizi bozmaya niyetiniz yoksa vazgeçin bu işten,daha çok midenizi bulandırmayın..
Elinize ne geçecek ki,daha çok yıpranırsınız,üzülürsünüz.
ben güya evli degilim ya cnm ama onun evli oldugunu sordugumda konuyu gecistirdi yani kesin bir sey yazmadi, yarin yazacagim tekrar bakalim.
Esimi seviyordum, ama son zamanlarda bu kavgalarimizda süekli
beni assagilayici tavirlari, bir kücük görmeler iyice soguttu kendinden
arzuca9432
Bencede üzülürsünüz.Her erkek gibi oda yapmış bence...............................
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...miyor-davranmaliyiz-onu-kaybetmemek-icin.html
al bakalııım, bir başlık vardı buna uygun...
bana kalırsa eşin seni aldatıyor ama ortaya cıkarınca ben de biliyordum ve seni sınadım yaa sen benle alay eder misin bak gör tarzında konuşmak adına yaptım diyecek gene suclu sen olacaksın.
sen bilirsin.
şok oldum okuyuncaa bencede buluşma ayarlaa vee gelmesini istee tanımadığı bi arkadaşın varsa onunla buluşma yerine gitt ve arkadaşını yolla merhaba desin kız oda bişe yokmuş gibi merhaba falan derse bi atla olaya ve patlat olayı orda onu rezil ett .. Bide tokat att ..defolsun gitsin ondan sonraa
şok oldum okuyuncaa bencede buluşma ayarlaa vee gelmesini istee tanımadığı bi arkadaşın varsa onunla buluşma yerine gitt ve arkadaşını yolla merhaba desin kız oda bişe yokmuş gibi merhaba falan derse bi atla olaya ve patlat olayı orda onu rezil ett .. bide tokat att ..defolsun gitsin ondan sonraa
ben güya evli degilim ya cnm ama onun evli oldugunu sordugumda konuyu gecistirdi yani kesin bir sey yazmadi, yarin yazacagim tekrar bakalim.
Esimi seviyordum, ama son zamanlarda bu kavgalarimizda süekli
beni assagilayici tavirlari, bir kücük görmeler iyice soguttu kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?