• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimi cok seviyorum ama cok deyisdi

karasizkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
35
7
1
34
selam arkadaslar,

derdimi acmak icin akil almak icin buraya kayit oldum. yeni gelinim, ben istanbulda yetisdim ve esimle orda tanisdim, ama esimin memleketine batmana geldik . esimi gercekten cok cok seviyorum ama istanbulda iki ay yasadik hic bir sorun yasamadik. oysa batmana geldikden sora benim disariya cikmami istemiyor , evden cikma dior milletde laf verme azina diyor. evet batman cok tutcu biyer ve bizim oturdumuz yer cok muhafazakar. üstelik kapanmami istiyor ama ben cok karrarsizim. kendim yiyip yiyip bitriyorum ya :-(

Kapanma konusunu batmana gitmeden önce konuştunuz mu? İçinden kapanmak gelmiyorsa güzelce konuş anlat eşine.

Asıl önemlisi batmana niye gittiniz istanbulda huzurlu yaşarken?

Ah ah bu erkekler neden açık yürekli olamazlar. Eşin ailesini, yaşadığı yeri, seni, senin görüşlerini bilmiyor muydu da şimdi yan çiziyor. Yazık ne emek veriliyor bir yuva kurarken, ne hayaller kuruluyor. Allah eşinizin aklını başına getirsin ihşallah. Ama bu durumda çok da sağlıklı yürümez bu evlilik.

Ah ah bu erkekler neden açık yürekli olamazlar. Eşin ailesini, yaşadığı yeri, seni, senin görüşlerini bilmiyor muydu da şimdi yan çiziyor. Yazık ne emek veriliyor bir yuva kurarken, ne hayaller kuruluyor. Allah eşinizin aklını başına getirsin ihşallah. Ama bu durumda çok da sağlıklı yürümez bu evlilik.
ama onu gercekten kayip etmek istemiyorum ayrica kayinvalidemde cok üstüme geliyor

sizi böyle kabullenip evlendiyse HİÇBİR ŞEYİNİZİ! değiştirmek zorunda değilsiniz
zamanla kendi içinizden gelirse bulunduğunuz çevreye ayak uydurmak adına yaparsınız zaten.

sizi böyle kabullenip evlendiyse HİÇBİR ŞEYİNİZİ! değiştirmek zorunda değilsiniz
zamanla kendi içinizden gelirse bulunduğunuz çevreye ayak uydurmak adına yaparsınız zaten.
evet kapanmaya asla karsi deylim ama nasil yapcagimida kimse göstermiyor, sadece konusuyorlar

ama onu gercekten kayip etmek istemiyorum ayrica kayinvalidemde cok üstüme geliyor
Onu kaybetmemek için istediklerini yapınca da kesin yaşanacak 2 sorun var.
1. Sen çok taviz verdiğin için mutsuz olacaksın.
2. Değiştiğin için O'nun sevdiği siz olmayacaksınız artık.

Çaba ver bunları anlatmaya çalış eşine, mümkünse geri dönün Istanbul'a. Evliliğin için elinden geleni yap ama lütfen ve lütfen bu süreçte hamile kalma. Sonra işler daha saçma sapan bir hale dönüyor, olan çocuklara oluyor.

ya itaatlerin en uç noktası yada isyan edecek gibi gördüm

niye onun ki ailede seninki balkabağı mı ?
sen kırıl o kırılmasınla nereye kadar bak istemediğin şeyler yaptırmaya çalışıyor şimdi de sana..
ya ama cok defa konusmaya calisdim, burasi böyle, millet yarin konuscak, adimiz neye cikcak diyor

Back