- 29 Şubat 2020
- 364
- 425
- 53
- Konu Sahibi justicewarrier
-
Kadının tüm soyunu gelmişini geçmişini dökmüşsünDiğer konuyuda okudum siz eşinizi sevmiyorsunuz kılıf uyduruyorsunuz. Adam ders çalışıyor dibinde olması normal merak ediyorum nasıl geçiniyorsunuz çalışmıyorsunuz dip dibeyiz dediğinize göre e o zaman sizde çalışıp sosyalleşebilirsiniz. Atanmak için çabalıyor hiç yoktan boş durmuyor evde sizede yardımcı oluyormuş. Evlenmek için mi evlendiniz? Cinsellik yok diyorsunuz nasıl olacak ki vajinusmus olduğunu belirttiniz tedavi yok bir şey yok bunun için çabalamadan cinsellik yok demenizde abes
Hayir bakın özellikle belirttim kaba hareketleri varsa o ayri yazdım dikkat edersenizAy şu klasik şeylere inanmıyorum . Mesela sifonu çekmese yine size hoş gelecek mi ?
Kilo alması değil de Hani kişisel bakımına dikkat etmez çoğu erkek aksirir ıksırırkaba hareketleri olur bunlar huylandirir insanıHayir bakın özellikle belirttim kaba hareketleri varsa o ayri yazdım dikkat ederseniz
+1 haber gelince bana da deyiverin yaGeçim konusunu çok merak ettim .
bir ses verseniz
Siz de bana .+1 haber gelince bana da deyiverin ya
Ahahahaha aynennn yaSiz de bana .
geçim derdi bizi gerdi nedense
İkimizin de üzerimize evler var onların kirası geliyor iyi kötü idare ediyoruzEşinizle konuşmayı denediniz mi hiç açık Açık söyleyin kendini düzeltir belki biraz
Bide nasıl geçiniyorsnz acaba siz evde o evde
Cevap beklemediğim yerden geldiAhahahaha aynennn ya
Gelmez hayatım. Ben çabuk soğuyanlardanım. Ağzını şapırdatsa, ter koksa, ağzı koksa hiç de sevimli gelmez. Bu birkaç defa tekrarlanırsa tiksinirim.Ay şu klasik şeylere inanmıyorum . Mesela sifonu çekmese yine size hoş gelecek mi ?
Her an ilhi beklemesi… Terapiye gidiyoruz dediğim gibi, psikoloğumuz bile böyle bir çıkarımda bulundu. Beni annesi yerine koyduğu, beklentisi karşılamadığında değersiz hissettiği gibiNe gibi bir erkeksi tavır bekliyorsunuz bunu sormaya geldim açıkçası. Erkeksi tavır nedir?
Çok doğru söylemişsiniz gerçekten sevgiyle ilgisi yok sevgi başka özel alan başkaAy yok kedili ya. Kocayı da 7/24 dibinde gormek istemezsin. Tapıyor olsan da gina gelir. Yalniz kalmak istemek sevmemek degil. Ben isterim yalniz kalmak. Kendime ait zamanlar istemek cok normal.
Döşünde gol olmalı erkeaaannNe gibi bir erkeksi tavır bekliyorsunuz bunu sormaya geldim açıkçası. Erkeksi tavır nedir?
5 senelik evliyim, ilk gün ki gibi ilgi bekler trip atar eşim.Her an ilhi beklemesi… Terapiye gidiyoruz dediğim gibi, psikoloğumuz bile böyle bir çıkarımda bulundu. Beni annesi yerine koyduğu, beklentisi karşılamadığında değersiz hissettiği gibi
kesinlikle kızlar katılıyorum. pandemi de uçuşlar durduğunda fenalık geçirmiştim. Allah’tan bitti o günler ayyyyhhhhh neydi oyle 7/24 dipdibe hergün hergünün kopyası. fazlası ıyı değil bence de.Bence cok normal. Siyam ikizleri degiliz bireyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?