Eşimi çekici bulamıyorum

Burdan bakınca haksız görünen taraf sizsiniz. Sanki kilo aldı, kendine bakmıyor, işten çıktı vs diye eşinizden sıkıldınız gibi bir durum var. Okuyunca insanin "yazık adama" diyesi geliyor. Her şeyi tam anlamıyla anlatmamissiniz sanki.

Keşke sevmeden, asamadiginiz sorunlar mevcutken evlilik işine kalkismasaydiniz. Dilerim çocuk yapmayi düşünmüyorsunuzdur. Çünkü bu şekilde düzelecek bir şey değil. Yanlis bir evlilik yapmışsınız ve eşinizin her haraketi batar olmuş size bence. Çünkü kilo alıp vermekle ya da diğer anlattiklarinizla bitebilen bir şey değildir saygı, sevgi.

Kadının tüm soyunu gelmişini geçmişini dökmüşsün maşallah kıaz .

Evlenmeden önce hic birbirinizi mıncıklamadınız mı? Merak ediyorum da yani karpuz kavun falan alırken bile tokatlayıp elleyip secerek alırız neticede. Yani güzelim evlilik öncesi hiç şöyle ufak bi dokunmada mı olmadı elektriklenme cok önemli malum. 4 sene kuru kuru konuştunuz mu?

Erkeksi olmayan tavırlarını merak ettim pasif mi?nasıl geciyosunuz?

Eşinizi küçümsüyorsunuz gibi hissettim. Beklentiniz, istediğiniz erkek tipi sizin kafanızda bu değil çünkü. Niye bilmiyorum adama üzüldüm istenmediğini düşündürecek bilecek kadar farkında ve desteğe bile gitmeye razı. Sizi kazanmaya çalışıyor belli ki. Eşimde evde paspaldır dizi çıkmış pijamayla dolaşır özenmez ama ben onun gözlerine baktığımda sevildiğimi görüyorum bu bana yetiyor artıyor bile. Ya bilmiyorum ben mi çok yufka yürekliyim ama üzüldüm eşinize.

Ay şu klasik şeylere inanmıyorum . Mesela sifonu çekmese yine size hoş gelecek mi ?
Gelmez hayatım. Ben çabuk soğuyanlardanım. Ağzını şapırdatsa, ter koksa, ağzı koksa hiç de sevimli gelmez. Bu birkaç defa tekrarlanırsa tiksinirim. Ezik tiplerden de hoşlanmam, haklı olduğu halde bir mekanda başka biri tarafından ezilirse karizması sıfıra iner gözümde mesela. Daha da hoşlanamam o erkekten. Her daim havalı olmak zorunda, evet. Ben de böyleyim.

Ne gibi bir erkeksi tavır bekliyorsunuz bunu sormaya geldim açıkçası. Erkeksi tavır nedir?
Her an ilhi beklemesi… Terapiye gidiyoruz dediğim gibi, psikoloğumuz bile böyle bir çıkarımda bulundu. Beni annesi yerine koyduğu, beklentisi karşılamadığında değersiz hissettiği gibi

Ay yok kedili ya. Kocayı da 7/24 dibinde gormek istemezsin. Tapıyor olsan da gina gelir. Yalniz kalmak istemek sevmemek degil. Ben isterim yalniz kalmak. Kendime ait zamanlar istemek cok normal.
Çok doğru söylemişsiniz gerçekten sevgiyle ilgisi yok sevgi başka özel alan başka

Yav bir de durduk yere niye 300 kilo oluyor herifler? Mazeret nedir? Yiyip yiyip g.t büyütmesine neden saygı duyacakmışım?
Hastalık olur, kaza bela olur, o ayrı. Ama boğazını tutamıyor diye de yağ tulumlarını sevimli bulacak halim yok. Sonuçta o şekilde görüp beğenmedim.

Her an ilhi beklemesi… Terapiye gidiyoruz dediğim gibi, psikoloğumuz bile böyle bir çıkarımda bulundu. Beni annesi yerine koyduğu, beklentisi karşılamadığında değersiz hissettiği gibi
5 senelik evliyim, ilk gün ki gibi ilgi bekler trip atar eşim.
huy bu zor değişir . Ben bilerek evlendim. siz hiç bu durumu farketmediniz mi evlenmeden ?

Bence cok normal. Siyam ikizleri degiliz bireyiz.
kesinlikle kızlar katılıyorum. pandemi de uçuşlar durduğunda fenalık geçirmiştim. Allah’tan bitti o günler ayyyyhhhhh neydi oyle 7/24 dipdibe hergün hergünün kopyası. fazlası ıyı değil bence de.

o değilde irkiksi tavır nedir? ne bekliyorsunuz ve yapmıyor? bunu net bi şekılde söyleyin bence hiç açık değilsiniz. kocanıza açık çek verin yani. ben bunu bunu istemiyorum şöyle olmanı istiyorum dediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…