Canım Allah yardımcın olsun
Bana tek bir sebep söyle onun yanında durman için, sadece tek bir sebep ?
Adam seni dövüyor, aldatıyor, çocuk yapıp evinde oturmanı istiyor... Neden hala yanındasın neden ? Sevmiyorum diyorsun, nedir seni yanında tutan ?
Sen okurken malesef kendini tam anlamıyla geliştirememişsin. Eğitimli kadın kendine güvenir ve kendini ezdirmez. Seni annen, baban, elin herifi gelsin dövsün, aldatsın, haklarını sınırlasın diye mi büyüttü ? Annenin evinde çalışırsın diyormuş, iyi keyfin bilir, ben gidiyorum diyemiyor musun?
Demediğin için böyle yapıyor o adam da zaten, neden haklarını savunmuyorsun arkadaşım. Nasıl okuma bu?
Adam zaten baştan söylemiş sana, çalıştırmam demiş. Sen de bile bile lades demişsin.
Sakın tek suçlu seni gördüğümü sanma, o kocan olacak insan müsfettesine içimden geçenleri yazsam siteden atılırım direkt. Türkiye'de herkes aç mı geziyor? Hangi ülkedesin bilmiyorum, ama oradaki insanlar da güllük gülistanlık yaşamıyorlar eminim. Bu ne parazitlik, bu nasıl erkeklik ya. Pes doğrusu pes ! İnsan kendine saygı duymazsa, başkasının duymasını hiç beklememeli bence.
Allah yardımcın olsun. Akıl fikir versin, doğru yolda güç versin sana a.s.