• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çekici bulamıyorum

Siz neden çalışmıyorsunuz? Böylece tüm gün aynı evde durmamış ve böylece daha az sinir olmuş olursunuz

Herkese merhaba, konu çok yanlış anlaşıldığı için yeniden açıklık getirmek istedim. Başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Sevdiğim değer verdiğim bir insandı ki evlenmeyi tercih ettim. Aslında çok iyi bir kalbi vardır. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı ki bu fizikselden öte, kendine saygı duymadığı için beni rahatsız ediyor. Hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Her izlediğimiz filmin dizinin haberin üzerine mutlaka olumsuz bir yorum yapıyor. Ortalık negatiflik doluyor. Olgun bir erkek tavrı göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık çok zor geliyor. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla. Azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir? Aranızda böyle şeyler yaşayanınız var mı?
Sizin bence biraz kafanız karışmış, sevmeseydiniz evlenmezdiniz diye düşünüyorum. Biraz sogumus olabilirsiniz evliligin ilk aylarinda bazi insanlar birliktelik yasamaya alisma surecinde zorlanıyor, sizin yaşadığınız böyle bir durum bence. Ama kendi kafanızda eşinizi seviyesiz diye görürseniz gerçekten bir süre sonra sevginiz tükenir. Cinsellikte aynı sekilde henuz oturmamis olabilir, diger konunuzda vajinismustan bahsetmissiniz hala böyle bir sorun varsa terapide bunun üzerine yogunlasmanizi öneririm. Cinsellik eksik kalınca evlilikte diger seyler yürümüyor çünkü, onu hallederseniz diğerleri de duzelir diye düşünüyorum

Yav bir tutturmuşsunuz sevmiyorsun diye.
Adam söylemeden diş fırçalamıyormuş. Allah bilir tuvaletten sonra elini yıka diye uyarı da bekliyordur. Devamlı karısının gözü üstünde olsun istiyor anladığım kadarıyla. Yarım saatte bir atıştırmalık yiyormuş, haliyle kilo da almış başını gitmiş. E bu yetişkin bir erkeğin davranışları değil ki. Gayet de bir oğlan çocuğu. Ben olsam benim de canım burnuma gelirdi. Çocuk istesem kendim doğururum herhalde. Kocaman adama annelik yapmak niye? :deli:
Hanımlar, sizin yapınız anaç olabilir. Ama bazılarımızda bu yok. Bende yok mesela. Her dakika mıç mıç içim kıyılır. Anneme bile yılışmam, yılıştırmam. Sevmiyorum arkadaş, olamaz mı? Yok dişini fırçala, çişin bittikten sonra poponu yıka, banyodan sonra çamaşırını değiş falan demek... Ay fenalık gelir. :olamaz:

Ben katılıyorum. Bu adamın beğenilecek bir yanı yok zaten, bana kalırsa adam bile değil basbayağı çocuk. İş yok, evi geçindirme yok, hayatı için hiçbir çaba yok böyle birini kim beğensin😶

Konu sahibesi de yetişkin birine annelik yapmak istemiyor, haklı gayet. Burdaki tek falso sevmediğin biriyle 4 yıl geçirmek, üstüne evlenmek. Konu sahibesi aile sevgisi görmemiş o yüzden acıdığım için evlendim yazmış acımaya şunla bunla evlilik olmaz.

Ben katılıyorum. Bu adamın beğenilecek bir yanı yok zaten, bana kalırsa adam bile değil basbayağı çocuk. İş yok, evi geçindirme yok, hayatı için hiçbir çaba yok böyle birini kim beğensin😶

Konu sahibesi de yetişkin birine annelik yapmak istemiyor, haklı gayet. Burdaki tek falso sevmediğin biriyle 4 yıl geçirmek, üstüne evlenmek. Konu sahibesi aile sevgisi görmemiş o yüzden acıdığım için evlendim yazmış acımaya şunla bunla evlilik olmaz.
Acıdım öyle evlendim demiş birkaç sayfa önce. Konu sahibinin hatası bu zaten.
Ama buradaki hanımlar işsiz güçsüz, yedi yirmi dört evde; her daim yılışan, ilgi bekleyen adamların aşık olunca "sevimli" bulunması gerektiğini söylemişler. Ama yok öyle bir dünya. Aşk her şeyi tolere etmez bence.
Dişini fırçala diye ben bir defa söylerim, sonra usanırım mesela. Bu mudur yani, aşığım diye öz bakım becerisiz adamı mı sevimli bulacağım? :olamaz:

Back