• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çekici bulamıyorum

Diğer konuyuda okudum siz eşinizi sevmiyorsunuz kılıf uyduruyorsunuz. Adam ders çalışıyor dibinde olması normal merak ediyorum nasıl geçiniyorsunuz çalışmıyorsunuz dip dibeyiz dediğinize göre e o zaman sizde çalışıp sosyalleşebilirsiniz. Atanmak için çabalıyor hiç yoktan boş durmuyor evde sizede yardımcı oluyormuş. Evlenmek için mi evlendiniz? Cinsellik yok diyorsunuz nasıl olacak ki vajinusmus olduğunu belirttiniz tedavi yok bir şey yok bunun için çabalamadan cinsellik yok demenizde abes

4 yıllık ilişki boşa gitmesin diye mi evlendiniz?
Burada öyle örnekler çok, aslında sonu evlilik olmaması gereken ilişkiler sırf uzun süredir ite kakada olsa devam ettiği için evlilik mecburiymis gibi davranılıyor. Sonuç hüsran. Sevgiliyken olan sorunlar nasıl olurda evlenip aynı eve girince hallolur diye düşünülüyor, bilemiyorum.

4 aydır ne yaşıyorsunuz da sıra cinselliğe gelmiyor? Aksine özelikle ilk zamanlar, diğer şeylere sıra gelmemesi lazım. 🥴

Herkese merhaba, başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı kendine dikkat etmiyor hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Erkeksi tavırlar göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık gına geldi. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir?
asil sorununuz cinsellik, o yüzden kavga ediyorsunuz, öncelikle o konuyu duzeltin. eğer zorla evlenmemişseniz, karşıdaki insani sevmissinizdir, sevdiyseniz de cinsel olarak ilginiz var demektir zaten. e o zaman niye sevişmiyorsunuz? siz mi kaçıyorsunuz? frijit misiniz? cinsel uyum mu olmadı? esinizin cinsel problemleri mi var? bunların hepsinin cevabi doktorda. ya fizyolojik ya psikolojik. kavga edeceğinize gidin yardim alin.

Esini sevmiyorsun bencede.. bazi seyler sevsende zamanla sogutur belki ama bu 4,5 aysa cok erken.. evlilige alismak bile en az 1 sene..evde ayri takilin arada😐 ayrica bencede arada yalniz kalmaz ister insan..yapisik
Gezmek herkesi mutlu edecek bir durum
Degil. Deli
Gibi sevsende insan yalniz kalmak isteyebilir

Buarada kavga sebebiniz nedir?

Diğer konuyuda okudum siz eşinizi sevmiyorsunuz kılıf uyduruyorsunuz. Adam ders çalışıyor dibinde olması normal merak ediyorum nasıl geçiniyorsunuz çalışmıyorsunuz dip dibeyiz dediğinize göre e o zaman sizde çalışıp sosyalleşebilirsiniz. Atanmak için çabalıyor hiç yoktan boş durmuyor evde sizede yardımcı oluyormuş. Evlenmek için mi evlendiniz? Cinsellik yok diyorsunuz nasıl olacak ki vajinusmus olduğunu belirttiniz tedavi yok bir şey yok bunun için çabalamadan cinsellik yok demenizde abes
bazı kadinlar evlilik fikrini seviyor, ya da gelinlik, evinin olması, eşyalar, vs ama yakinlik istemiyor. bir insan 4 sene birisiyle görüşüyorsa bunların hepsini konuşur diye düşünüyorum. bir insan cinselliğe yaklasimini da bilir. eğer çok ilgisi yoksa karşı tarafın da bilmeye hakki var bence.

Sevseniz onun her hareketi size hoş gelirdi .evde olması birlikte zaman geçirmeniz mutlu ederdi birlikte içeceğiniz bir kahve bile size keyif verirdi . Ama kaba bazı hareketleri varsa ve bunu evlilikten sonra görüyorsanız o ayri

Herkese merhaba, başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı kendine dikkat etmiyor hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Erkeksi tavırlar göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık gına geldi. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir?
Evliliğin ilk ayları genelde herkes için alışma süreci oluyor. Öncesinde ne kadar sevgili olsanız da aynı evin içinde karı koca ilişkisi sürmek farklı oluyor. Kavgalarınızın sebebi bu olabilir. Yani bizde çok kavga ediyoduk ilk evlendiğimizde. Ama sonra konuşarak sorunları çözdük. İstekler, talepler net şekilde konuşulmalı. Cinsellikten daha önce yapmanız gereken bu bence.

Sevseniz onun her hareketi size hoş gelirdi .evde olması birlikte zaman geçirmeniz mutlu ederdi birlikte içeceğiniz bir kahve bile size keyif verirdi . Ama kaba bazı hareketleri varsa ve bunu evlilikten sonra görüyorsanız o ayri
Ay şu klasik şeylere inanmıyorum . Mesela sifonu çekmese yine size hoş gelecek mi ? :D

Back