• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çekici bulamıyorum

Evliliğin ilk ayları genelde herkes için alışma süreci oluyor. Öncesinde ne kadar sevgili olsanız da aynı evin içinde karı koca ilişkisi sürmek farklı oluyor. Kavgalarınızın sebebi bu olabilir. Yani bizde çok kavga ediyoduk ilk evlendiğimizde. Ama sonra konuşarak sorunları çözdük. İstekler, talepler net şekilde konuşulmalı. Cinsellikten daha önce yapmanız gereken bu bence.
Size çok teşekkür ederim gerçekten. Herkes vajinismus profesörü olmuş ama gerçekten terapilerde de önce iletişim düzeltilip sonra cinsel terapi başlıyor. Bu güzel ve kibar yaklaşımınız ve anlayışınız tamamen duygularıma tercüman oldu 💓

Senin ki iyi büyük boy mu olsun küçük mü diye 3 kez karar değiştirdi benim eskisi :KK70:
Şimdi ki şükür o konuda kararlı :KK70:
Ay cidden zor durumdayım sanırım, imdaaat :KK70:
Kız Şahika erkeksi gelmeme mevzusunu ben anlıyorum galiba.
Bir flörtüm vardı. Ailevi ne kadar sorunu var, anlatır anlatır dertlenirdi. Sanırsın Küçük Emrah, öyle bir kendine acıma, benden medet umma. Ulan hiç mi güzel bir şey olmaz bir insanın hayatında? Yoktu valla. Hemşire de değilim ki yara sarayım yani. Bezmiştim ve hiç erkeksi gelmiyordu.

Ayyy büyük müyük konuşmayayım o zaman. :olamaz:
Güç hastasıyım ben, güçlü adamlar hoşuma gidiyor. Mevzu para değil. Böyle dağ gibi dersin ya, her şeyden anlar, nereye gidilir, nerede ne yenir vs. hep bilir. Yormaz insanı hani?
Böyle diyorum ya hep nerede ebleh var beni buldu. Mcdonalds mı Burger mı diye karar veremeyen bir malla uğraştım. :deli:
O büyük adamların güccük sürprizleri olabiliyor Rosa. :D

ben anladim galiba ve size hak verdim.

esiniz sanki size bagimli gibi, ondan once veya gec yattiginiz icin bile kavga ediyormus. ben de hoslanmam bundan. herkesin biraz kisisel alani olmali. kimsenin cocugunu buyutmeyecegiz sonucta.

erkeksi tavir dediginizi de anladim ama ona yapacak bir sey yok. ben de evde duran insan sevmiyorum ozellikle erkeklerin evde durmasini hic sevmiyorum insanin uzerinde bir uyusukluk oluyor. en azindan benim nisanlim oyle yani butun gun evde oldugunda evin her yerini isgal ediyor sevmiyorum. siz disari cikin diyecegim ama esiniz rahatsiz olur kesin. 🤷🏻‍♀️ bir seyleri duzelteyim derken iyice birbirinize girersiniz.

yine de bunlarin hepsini 4 yil icinde fark etmis olmaniz gerekirdi. evlilik size gore degil anladigim kadariyla ve bu saydiklariniz bosanmak icin yeterli geldi bana bilmiyorum oyle hissettim.
Size de anlayışınız için teşekkür ederim. Yargılamadan beni bir kadın olarak anlayabildiğiniz için. Durum tam da dediğiniz gibi olur. Ama bilmiyorum sanırım biraz acıma duygusu ile evlendim. Annesiyle ilgili sorunları vardı onu bırakmak istemedim 🤷🏻‍♀️

Kalitesi seviyesi yerlerde, hareketlerine dikkat etmiyor, erkeksi tavırlar göremiyorum demişsiniz. Nasıl hareketleri ve tavırları var? Nasıl seviyesizlik mesela??? Konuyu net anlatrsanız daha iyi yorum yapalım.
Örnegin dişlerini fırçalaması gerektiğini bile ben söylememeliyim. Yarım saatte bir sürekli tıkınmamalı. İnsanın önce kendisine saygısı olacak. Böyle giderse sağlığı da elden gidecek çünkü. Herkes görsel olarak beğenmiyorum aşagılıyorum sanmış ama gayet de hoş boyu posu yerinde biri. Ben kendini en ufak sıkıntıda salmasını sevmiyorum. Kocaman adamsın yarın bir gün baba olacaksın. Kastettiklerim bunlar aslnda

Eşinizle konuşmayı denediniz mi hiç açık Açık söyleyin kendini düzeltir belki biraz
Bide nasıl geçiniyorsnz acaba siz evde o evde
Çok çabalıyorum inanın. Terapiden başka bir şansımız yoktu ve gidiyoruz çok şükür. Sadece insan daha güçlü durabilen birini istiyor bazen yanında. Geçinme konusuna gelince kirasını aldığımız evlerimiz var onlar şimdilik idare ediyor bizi🤷🏻‍♀️

Hayir bakın özellikle belirttim kaba hareketleri varsa o ayri yazdım dikkat ederseniz
Niye ?sizin zihniyette biri gülü seven dikenine katlanır cevabını hak ediyor.
Böyle yorum yapınca maalesef kaba hareket falan bırakmıyorsunuz. Herkesin kabalık anlayışı da farklıdır.

Nasıl bir evlilik bu dört buçuk ayda kavganiz bitmedi hatta cinsellige sıra gelmemiş.
Eşimin annesi ve babası o daha bebekken ayrılmışlar dolayısıyla evliliğe ve karı koca ilişkisine yüklediği anlam çok yoğun. Ben onun adeta dadısı olmalıyım ancak öyle mutlu hissediyor

Tüm gün evde kpss çalışıyorsa kapatır odanın kapisini çalışır neden dip dibe olasınız hep. Bence iş bulmaya çalışın evden uzaklaşın terapiye de devam edin. Sıkıntılarınizi paylaşın. Düzelir belki
Ders çalışırken bile yanında olmamı istiyor. Benim de ders çalışmamı istiyor belki iyiliğimi istiyor evet ama benim KPSS isteğim yok ki bu bile önemli degil onun için

Size de anlayışınız için teşekkür ederim. Yargılamadan beni bir kadın olarak anlayabildiğiniz için. Durum tam da dediğiniz gibi olur. Ama bilmiyorum sanırım biraz acıma duygusu ile evlendim. Annesiyle ilgili sorunları vardı onu bırakmak istemedim 🤷🏻‍♀️

Ama güzel ablacım acımayla şunla bunla aşk olmaz, evlilik hiç olmaz. Basbayağı beğenmiyorsun. ben de evde duran erkek sevmem, ben de maskülen erkek severim ee anlattığın profilde sünepe birini ben almazdım. Baştan almayacaktın sen de.

Eşimin annesi ve babası o daha bebekken ayrılmışlar dolayısıyla evliliğe ve karı koca ilişkisine yüklediği anlam çok yoğun. Ben onun adeta dadısı olmalıyım ancak öyle mutlu hissediyor
Daha güçlü bir erkek figürü istiyorsunuz

Daha güçlü bir erkek figürü istiyorsunuz
Ve işin ilginç tarafı ben onun evlenmeden önceki mücadeleci halinden etkilenmiştim… şimdi neden böyle oldu bilemiyorum. Ben ailemden ve ailemdeki erkeklerden hep mücadele gördüm ama sanki bana hemen pes ediyor gibi geliyor eşim

Seviyor olsaydınız sürekli dibinizde olması sizin sukrettiginiz sevindiginiz bişey olurdu gına getiren birşey değil .

Bence esinizde sorun yok
Siz sevmiyorsunuz diye herşey eksik
Ben buna o kadar katılıyorum ki. Kapanma zamanında falan nasıl iyiydi🙈 En azından 4 gün kalsa evde yeterdi🤪
Neyse duam yanlış anlaşılmasın şimdi, işsiz güçsüz kalmayalım😂

Sizin evde roller değişmiş sanki . Ayrıca ders çalışırken kilo alması normal bence . Yeter ki iyi çalışsın ve atansın derdim ben .
Erkeksi tavır derken ???? Ne yapmıyor ki ? Sabah akşam sevişemiyorsunuz diye mi erkeksi tavır yok dediniz ?
Ayrıca biraz sakin olun , çok üst notalarda yaşamayın bazı duyguları . Yarın bir gün boşanmaz , devam ederseniz ve hamile kalırsanız aynısı sizin de başınıza gelecek .
Kilo alacaksınız , belki dr cinselliği yasaklayacak , ayakkabınızı bile giymek için yardıma ihtiyacınız olacak .
Ayrıca sevmiyorsanız kesinlikle uzatmayacaksınız evliliği . Devam edecekseniz de merhametli olun .
Bence evlilikte cinsellik olmayınca karşındakini eş olarak göremez insan. Yani ne bileyim 4,5 ay olmuş daha cicim ayları. Bir dokunuş falan kocası olduğunu hissetmesi gerekiyor. Hem bir yandan kendini istenmiyor gibi görüyor hem de ona kızıyor, saygı da bitiyor bu şekilde. Tüm gün yatıp devriliyorsa böyle hissetmesi normal.

Back