• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çekici bulamıyorum

kesinlikle kızlar katılıyorum. pandemi de uçuşlar durduğunda fenalık geçirmiştim. Allah’tan bitti o günler ayyyyhhhhh neydi oyle 7/24 dipdibe hergün hergünün kopyası. fazlası ıyı değil bence de.
Kararında yakınlık iyidir. 7/24 kocayı çekebilen cindir 😅😅😅

Esini sevmiyorsun bencede.. bazi seyler sevsende zamanla sogutur belki ama bu 4,5 aysa cok erken.. evlilige alismak bile en az 1 sene..evde ayri takilin arada😐 ayrica bencede arada yalniz kalmaz ister insan..yapisik
Gezmek herkesi mutlu edecek bir durum
Degil. Deli
Gibi sevsende insan yalniz kalmak isteyebilir

Buarada kavga sebebiniz nedir?
Bazen ondan önce uykum gelmesi ve uyumak istemem, bazen ondan biraz daha sonra uyanmak istemem, bazen de kahve içip kendime vakit ayırmak istemem. Herkes hemen yargılamış ama inanın üstümde çok baskı kuruyor ben artık ben degilim kendi başıma bir hayatım kalmadı.

Kararında yakınlık iyidir. 7/24 kocayı çekebilen cindir 😅😅😅
tabi canım. ‘eski kadın’ların lafları vardır hani. ‘benim adam evde’ ya da ‘benim adam bi gitmedi zorla kahveye yollayıverdim’ 😂 eskiler iyi biliyomuş bu işi😂

Gelmez hayatım. Ben çabuk soğuyanlardanım. Ağzını şapırdatsa, ter koksa, ağzı koksa hiç de sevimli gelmez. Bu birkaç defa tekrarlanırsa tiksinirim.:KK53: Ezik tiplerden de hoşlanmam, haklı olduğu halde bir mekanda başka biri tarafından ezilirse karizması sıfıra iner gözümde mesela. Daha da hoşlanamam o erkekten. Her daim havalı olmak zorunda, evet. Ben de böyleyim. :KK53:
Bende öyleydim hepsini yaşıyorumhxhshhd
Allasen susss kıazz.

Ay yok kedili ya. Kocayı da 7/24 dibinde gormek istemezsin. Tapıyor olsan da gina gelir. Yalniz kalmak istemek sevmemek degil. Ben isterim yalniz kalmak. Kendime ait zamanlar istemek cok normal.
Yaa yok vallahi buda herkes için geçerli değil Lotus 🙈 benim koca 7/24 evde olsa gına gelmiyor bana 🥰 8 yıllık evliyiz ben kendimi hala balayında gibi hissediyorum 💜 o hep evdeyse paha biçilemez mutluluk :)

Benim şimdi kafam karıştı.Anlayamadım sizi.
Diğer konunuzu biliyorum hatta oraya tavsiye vermek için de yazdım.
Önce evliliğe alışamadım,ailemi,eski hayatımı özledim dediniz.Şimdide eşimi beğenmiyorum diyorsunuz.
Bence sizin boşanasınız var da ne kılıf uydurupta boşanabilirim derdindesiniz.
Aslında ordaki konu ve burdaki konu birbiriyle bağlantılı. Eşimin bu hareketleri de beni evlilikten sogutan bir şeydir yani her sey birbiriyle bağlantılı diye düşünüyorum

Aynılarını bir erkek söylese lincten hayati sönecek tarzda şeyler bunlar, evlenmek icin evlenmis, hevesi kacmis, hala hanfendi kendini haklı buluyor. Iyiymis valla 🤗
Detayları bilmeden yargılayıp kötü bir üslup ike saldırıyorsunuz. Burada hepimiz kadınız birbirimizi anlamamız gerekir diye düşünüyorum

Bende öyleydim hepsini yaşıyorumhxhshhd
Allasen susss kıazz.
Ayyy büyük müyük konuşmayayım o zaman. :olamaz:
Güç hastasıyım ben, güçlü adamlar hoşuma gidiyor. Mevzu para değil. Böyle dağ gibi dersin ya, her şeyden anlar, nereye gidilir, nerede ne yenir vs. hep bilir. Yormaz insanı hani?
Böyle diyorum ya hep nerede ebleh var beni buldu. Mcdonalds mı Burger mı diye karar veremeyen bir malla uğraştım. :deli:

Ayyy büyük müyük konuşmayayım o zaman. :olamaz:
Güç hastasıyım ben, güçlü adamlar hoşuma gidiyor. Mevzu para değil. Böyle dağ gibi dersin ya, her şeyden anlar, nereye gidilir, nerede ne yenir vs. hep bilir. Yormaz insanı hani?
Böyle diyorum ya hep nerede ebleh var beni buldu. Mcdonalds mı Burger mı diye karar veremeyen bir malla uğraştım. :deli:
Senin ki iyi büyük boy mu olsun küçük mü diye 3 kez karar değiştirdi benim eskisi :D
Şimdi ki şükür o konuda kararlı :D
Ay cidden zor durumdayım sanırım, imdaaat :D

ben anladim galiba ve size hak verdim.

esiniz sanki size bagimli gibi, ondan once veya gec yattiginiz icin bile kavga ediyormus. ben de hoslanmam bundan. herkesin biraz kisisel alani olmali. kimsenin cocugunu buyutmeyecegiz sonucta.

erkeksi tavir dediginizi de anladim ama ona yapacak bir sey yok. ben de evde duran insan sevmiyorum ozellikle erkeklerin evde durmasini hic sevmiyorum insanin uzerinde bir uyusukluk oluyor. en azindan benim nisanlim oyle yani butun gun evde oldugunda evin her yerini isgal ediyor sevmiyorum. siz disari cikin diyecegim ama esiniz rahatsiz olur kesin. 🤷🏻‍♀️ bir seyleri duzelteyim derken iyice birbirinize girersiniz.

yine de bunlarin hepsini 4 yil icinde fark etmis olmaniz gerekirdi. evlilik size gore degil anladigim kadariyla ve bu saydiklariniz bosanmak icin yeterli geldi bana bilmiyorum oyle hissettim.

Detayları bilmeden yargılayıp kötü bir üslup ike saldırıyorsunuz. Burada hepimiz kadınız birbirimizi anlamamız gerekir diye düşünüyorum
Dur bi hemen sihirli küremize bakalım🔮. Müneccim miyiz? Evet, o üye çok haklı, bir kadın gelse eşim böyle böyle dese o adam tek parça kalmaz burda. O zaman sorgulanmaz bu adam ne yaşadı bu hale geldi diye.

Back