- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
- Konu Sahibi justicewarrier
Evliliği evcilik sanmışsınız siz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kararında yakınlık iyidir. 7/24 kocayı çekebilen cindirkesinlikle kızlar katılıyorum. pandemi de uçuşlar durduğunda fenalık geçirmiştim. Allah’tan bitti o günler ayyyyhhhhh neydi oyle 7/24 dipdibe hergün hergünün kopyası. fazlası ıyı değil bence de.
Bazen ondan önce uykum gelmesi ve uyumak istemem, bazen ondan biraz daha sonra uyanmak istemem, bazen de kahve içip kendime vakit ayırmak istemem. Herkes hemen yargılamış ama inanın üstümde çok baskı kuruyor ben artık ben degilim kendi başıma bir hayatım kalmadı.Esini sevmiyorsun bencede.. bazi seyler sevsende zamanla sogutur belki ama bu 4,5 aysa cok erken.. evlilige alismak bile en az 1 sene..evde ayri takilin arada ayrica bencede arada yalniz kalmaz ister insan..yapisik
Gezmek herkesi mutlu edecek bir durum
Degil. Deli
Gibi sevsende insan yalniz kalmak isteyebilir
Buarada kavga sebebiniz nedir?
tabi canım. ‘eski kadın’ların lafları vardır hani. ‘benim adam evde’ ya da ‘benim adam bi gitmedi zorla kahveye yollayıverdim’ eskiler iyi biliyomuş bu işiKararında yakınlık iyidir. 7/24 kocayı çekebilen cindir
Aslında sırayla herkese cevap veriyorumO kadar yoruma rağmen konu sahibinin hiç kimseye cevap vermemesi peki
Şu an evde mi az erkeksi bulduğunuz adam?Aslında sırayla herkese cevap veriyorum
Bende öyleydim hepsini yaşıyorumhxhshhdGelmez hayatım. Ben çabuk soğuyanlardanım. Ağzını şapırdatsa, ter koksa, ağzı koksa hiç de sevimli gelmez. Bu birkaç defa tekrarlanırsa tiksinirim. Ezik tiplerden de hoşlanmam, haklı olduğu halde bir mekanda başka biri tarafından ezilirse karizması sıfıra iner gözümde mesela. Daha da hoşlanamam o erkekten. Her daim havalı olmak zorunda, evet. Ben de böyleyim.
Yok balkonda ulan kedi mi bu hxhshdhhsŞu an evde mi az erkeksi bulduğunuz adam?
Yaa yok vallahi buda herkes için geçerli değil Lotus benim koca 7/24 evde olsa gına gelmiyor bana 8 yıllık evliyiz ben kendimi hala balayında gibi hissediyorum o hep evdeyse paha biçilemez mutluluk :)Ay yok kedili ya. Kocayı da 7/24 dibinde gormek istemezsin. Tapıyor olsan da gina gelir. Yalniz kalmak istemek sevmemek degil. Ben isterim yalniz kalmak. Kendime ait zamanlar istemek cok normal.
Aslında ordaki konu ve burdaki konu birbiriyle bağlantılı. Eşimin bu hareketleri de beni evlilikten sogutan bir şeydir yani her sey birbiriyle bağlantılı diye düşünüyorumBenim şimdi kafam karıştı.Anlayamadım sizi.
Diğer konunuzu biliyorum hatta oraya tavsiye vermek için de yazdım.
Önce evliliğe alışamadım,ailemi,eski hayatımı özledim dediniz.Şimdide eşimi beğenmiyorum diyorsunuz.
Bence sizin boşanasınız var da ne kılıf uydurupta boşanabilirim derdindesiniz.
Detayları bilmeden yargılayıp kötü bir üslup ike saldırıyorsunuz. Burada hepimiz kadınız birbirimizi anlamamız gerekir diye düşünüyorumAynılarını bir erkek söylese lincten hayati sönecek tarzda şeyler bunlar, evlenmek icin evlenmis, hevesi kacmis, hala hanfendi kendini haklı buluyor. Iyiymis valla
adamla konuşsun diye sordum ayoll.hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa demişler.Yok balkonda ulan kedi mi bu hxhshdhhs
Nasıl soru ?
Ayyy büyük müyük konuşmayayım o zaman.Bende öyleydim hepsini yaşıyorumhxhshhd
Allasen susss kıazz.
Senin ki iyi büyük boy mu olsun küçük mü diye 3 kez karar değiştirdi benim eskisiAyyy büyük müyük konuşmayayım o zaman.
Güç hastasıyım ben, güçlü adamlar hoşuma gidiyor. Mevzu para değil. Böyle dağ gibi dersin ya, her şeyden anlar, nereye gidilir, nerede ne yenir vs. hep bilir. Yormaz insanı hani?
Böyle diyorum ya hep nerede ebleh var beni buldu. Mcdonalds mı Burger mı diye karar veremeyen bir malla uğraştım.
Dur bi hemen sihirli küremize bakalım. Müneccim miyiz? Evet, o üye çok haklı, bir kadın gelse eşim böyle böyle dese o adam tek parça kalmaz burda. O zaman sorgulanmaz bu adam ne yaşadı bu hale geldi diye.Detayları bilmeden yargılayıp kötü bir üslup ike saldırıyorsunuz. Burada hepimiz kadınız birbirimizi anlamamız gerekir diye düşünüyorum