- 26 Aralık 2016
- 302
- 53
- 98
- Konu Sahibi justicewarrier
-
Eşinizle konuşmayı denediniz mi hiç açık Açık söyleyin kendini düzeltir belki birazHerkese merhaba, başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı kendine dikkat etmiyor hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Erkeksi tavırlar göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık gına geldi. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir?
Seviyor olsaydınız sürekli dibinizde olması sizin sukrettiginiz sevindiginiz bişey olurdu gına getiren birşey değil .Herkese merhaba, başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı kendine dikkat etmiyor hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Erkeksi tavırlar göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık gına geldi. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir?
Ay yok kedili ya. Kocayı da 7/24 dibinde gormek istemezsin. Tapıyor olsan da gina gelir. Yalniz kalmak istemek sevmemek degil. Ben isterim yalniz kalmak. Kendime ait zamanlar istemek cok normal.Seviyor olsaydınız sürekli dibinizde olması sizin sukrettiginiz sevindiginiz bişey olurdu gına getiren birşey değil .
Bence esinizde sorun yok
Siz sevmiyorsunuz diye herşey eksik
Ay vallahi böyle düşündüğüm için kendimi sorguladım acaba sevgilimi sevmiyor muyum diyeAy yok kedili ya. Kocayı da 7/24 dibinde gormek istemezsin. Tapıyor olsan da gina gelir. Yalniz kalmak istemek sevmemek degil. Ben isterim yalniz kalmak. Kendime ait zamanlar istemek cok normal.
Hay ağzın bal yesin kızSürekli şikayet ediyorsunuz farkında mısınız ?
Sürekli bir bahane. Sevmeden evlendiniz bence. Mantık evliliğine karşı değilim , bende öyle yaptım. Ama mantık evliliğinin en kötü yanı cinsellik mantıkla olmuyor.
Eş çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz ? Onu da epey meral ettim.
Kalitesi seviyesi yerlerde, hareketlerine dikkat etmiyor, erkeksi tavırlar göremiyorum demişsiniz. Nasıl hareketleri ve tavırları var? Nasıl seviyesizlik mesela??? Konuyu net anlatrsanız daha iyi yorum yapalım.Herkese merhaba, başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı kendine dikkat etmiyor hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Erkeksi tavırlar göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık gına geldi. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir?
Kedi kocam 5 ay evde kaldı boşuyordumSeviyor olsaydınız sürekli dibinizde olması sizin sukrettiginiz sevindiginiz bişey olurdu gına getiren birşey değil .
Bence esinizde sorun yok
Siz sevmiyorsunuz diye herşey eksik
Bence cok normal. Siyam ikizleri degiliz bireyiz.Ay vallahi böyle düşündüğüm için kendimi sorguladım acaba sevgilimi sevmiyor muyum diyeben de katlanamıyorum çok dip dibe olduğumuzda.
Dua hakkını buna kullanmaHay ağzın bal yesin kız
Yerim seniKedi kocam 5 ay evde kaldı boşuyordum
Oturduğun yer çökmüş diye bağırmışlığım varöyle kıç kıça olanlara sinir oluyorum hxhshhd
Kızın uyursa ağzının bal yemeyede fırsatı olur,buraya yazmayada fırsatın olur işte sjsjsjsDua hakkını buna kullanmakızın uyusun inşallah sende kk da takıl de hxhshdhhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?