Eşimi çekici bulamıyorum

Siz neden çalışmıyorsunuz? Böylece tüm gün aynı evde durmamış ve böylece daha az sinir olmuş olursunuz

Sizin bence biraz kafanız karışmış, sevmeseydiniz evlenmezdiniz diye düşünüyorum. Biraz sogumus olabilirsiniz evliligin ilk aylarinda bazi insanlar birliktelik yasamaya alisma surecinde zorlanıyor, sizin yaşadığınız böyle bir durum bence. Ama kendi kafanızda eşinizi seviyesiz diye görürseniz gerçekten bir süre sonra sevginiz tükenir. Cinsellikte aynı sekilde henuz oturmamis olabilir, diger konunuzda vajinismustan bahsetmissiniz hala böyle bir sorun varsa terapide bunun üzerine yogunlasmanizi öneririm. Cinsellik eksik kalınca evlilikte diger seyler yürümüyor çünkü, onu hallederseniz diğerleri de duzelir diye düşünüyorum

Ben katılıyorum. Bu adamın beğenilecek bir yanı yok zaten, bana kalırsa adam bile değil basbayağı çocuk. İş yok, evi geçindirme yok, hayatı için hiçbir çaba yok böyle birini kim beğensin

Konu sahibesi de yetişkin birine annelik yapmak istemiyor, haklı gayet. Burdaki tek falso sevmediğin biriyle 4 yıl geçirmek, üstüne evlenmek. Konu sahibesi aile sevgisi görmemiş o yüzden acıdığım için evlendim yazmış acımaya şunla bunla evlilik olmaz.

Acıdım öyle evlendim demiş birkaç sayfa önce. Konu sahibinin hatası bu zaten.
Ama buradaki hanımlar işsiz güçsüz, yedi yirmi dört evde; her daim yılışan, ilgi bekleyen adamların aşık olunca "sevimli" bulunması gerektiğini söylemişler. Ama yok öyle bir dünya. Aşk her şeyi tolere etmez bence.
Dişini fırçala diye ben bir defa söylerim, sonra usanırım mesela. Bu mudur yani, aşığım diye öz bakım becerisiz adamı mı sevimli bulacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…