Eşimi boğmak istiyorum :(

Bu tip erkeklere sinir oluyorum.
Aslinda kv ve gelinin anlasip anlasmamasi onlarin elinde biraz..
Ama yüzlerine gözlerine bulastiriyorlar.
En iyisi annesi yaninizda olunca acacaksin bu konuyu..anne sen üzülürmüssün biz gezince vs diye..
Belki kadinin öyle düsündügü bile yoktur.

Umarım düşünmüyordur. ama gerçekten düşündüğünü hissetmedim bugüne kadar. suratından davranışlarından falan olsa bir şey anlar insan dimi

Annesi çok mu hasta. Yani o hasta gezemiyor siz geziyotsunuz diye eşin kendini kötü hissediyor olabilir mi?
Ayrıca demişsin ki
' dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan.. '
yani sen yokken de öne oturmasindan rahatsız oluyorsun. Ne var ki bunda.

Eminim ki haklısındır ama büyüklük sende kalsın ve bu tür şeyleri sorun etme hatta sen kayınvalidene daha yakın davran bakalım nasıl bir sonuç alacaksınız
AMAN bu tarz erkeklere anasının ayağınıda yıkasan yaranamazsın en ufak bişeyde yine sen kötü olursun annesi iyi ....

ön koltuk arka koltuk önemli bi şey değil de istediği yere otursun kaç yaşında kadın sonuçta o da onun annesi amaaa birlikte gezmenize niye bozuluyor anlamadım.eşine iyi bi konuşma yap bence.o annesiyse sen de eşisin...

Eşiniz fazla duygusal yaklaşıyor ve hatta mantıktan çok uzak..

Bekarken bir yere gittiğinde " aman dur annem üzülmesin onuda götüreyim" mi deyip duruyordu?

Bu sizin hayatınız. Çekirdek ailesiniz.

Annesinin hakkını koruyup , gönlünü alacak diye sizi yormaya hiç hakkı yok ..

Ayrıca mesele" aman bir koltuk hepi topu , otursun öne " değil. Burada yanlış olan eşiyle annesinin arasına girmesi.
Eşine ait bir yer. İsterse annesini oturtur istiyorsa yine kendi oturur . Bunun terbiyeyle ilgisi yok.

Bir omur sizle kalmayacagi icin sorun etmeyin.Esiniz annesini sizden iyi taniyordur tada gonlunu hos tutmak istiyordur. Bence idare edin.Gittiginiz gezdiginizi bilse ne olur bilmese ne olur.Bu arada su on koltugun ne ozelleigi var anlamam:-) sizin icin demiyorum.Kendi annemde k.validemde arka koltugu oturacak olsun hemen "aaa lutfen one oturun" derim ama niye derim bilmiyorum.

Eşine ben bile sinir oldum seni düşünemiyorum.
Allah sabır versin.
Annesinin yanında bozardım valla:KK14:

Bence kv eşini dolduruyor seninle ilgilenmesini kiskaniyor olabilir dışarı ciktiginizda annnesine soylemedigine göre kadin gitmeyin etmeyin diye soyleniyor muhtemelen eşinde hem seni hem annesini idare etmeye calisirken batiriyor dibe en guzeli sen eşine yardimci ol sende gizli yaşa hem eşin zor duruma düşmez annesinin yaninda hemde arti puan alirsin gözünde

Su ise bak.
Kadin cagizda zaten kendi istegiyle arkaya oturmus gelinim onde otursun diye.
Galiba bi sorun yok gelin-kaynana olrak ama oglu bi sorun var saniyor.
Garip.

Bir omur sizle kalmayacagi icin sorun etmeyin.Esiniz annesini sizden iyi taniyordur tada gonlunu hos tutmak istiyordur. Bence idare edin.Gittiginiz gezdiginizi bilse ne olur bilmese ne olur.Bu arada su on koltugun ne ozelleigi var anlamam:-) sizin icin demiyorum.Kendi annemde k.validemde arka koltugu oturacak olsun hemen "aaa lutfen one oturun" derim ama niye derim bilmiyorum.

Bir ömür kalacakmış.

Konu sahibi rica ediyorum ilk mesaja bu durumu ekler misiniz?

Bu şekilde sadece ilk mesajınızı okuyanlar sürekli yanlış şeyler yazmak zorunda kalıyor.

hey Allahım ya yorum yapanlarda bi garip kayınvalideyi ve oğlunu haklı çıkarmak için uğraşmışlar sanki. Sonuna kadar haklısınız. Bi erkek eşi ve annesi arasında denge kurmayı başaramazsa ne yazık ki o evlilikten hayır gelmez.

oğlumun evliliği iyi gidiyo ne güzel çıkıp gezip eğleniyolar iyi geçiniyolar diye sevinir aklı başında bi kadınsa oğlunun düşünceside tuhaf

kv nin sana sıkıntısı yokmuş madem neden gıcık oluyorsun....
bak kadına öne otur dediği halde oturmamış....
ben eğer bunu duymuş olsaydım ve kadın oturmasaydı elimle oturturdum.....
eşimin ilgilenmesini de isterdim....

keşke hastayken benim evimde yemek yapacak eşim öne otur dediği halde oturmayacak bir kvdem olsaydı da eşim de düşkün olsaydı....

Nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum artık. Kendimi önemsiz hissediyorum çünkü..
Önemsiz değilsiniz. Ama o annesinin küçük oğlu. Annesine kıyak yapmaya çalışıyor. Ama sizden çekiniyor. Korku ie yapıldığı için yüzüne gözüne bulaşıyor. Seyredip eğlenin.

Bir ömür kalacakmış.

Konu sahibi rica ediyorum ilk mesaja bu durumu ekler misiniz?

Bu şekilde sadece ilk mesajınızı okuyanlar sürekli yanlış şeyler yazmak zorunda kalıyor.

"Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor" bu cumle hastaneye geldigi icin kaldigini ve gecici sure oldugunu anlatiyor.
21 sayfayida okuyup yorum yapanayacagimiza gore, konu sahibi "artik bizimle yasayacak" diye eklemeli.
Aksi halde cogu kisi ona yardimci olamayacak.

X