Ön koltuk olayını bende yazayım, eksik kalmayayım.
Arabada ön koltuk, yemek masasında eşin yanı, yatak odasında yatağın bir ucu vs. eşe aittir. Bunları birine vererek saygı yapılmaz. Ön koltuğu veriyorsanız, diğer hepsini de verin o zaman, saygı olsun. Ben bu adetleri gerçekten anlamıyorum. Tabii ki eşi oturacak, aferin kadına, naif bir insanmış.
Bir arkadaş çok doğru bir şey yazmış. Eşiniz bu tavırları ile sizi birbirinize düşman edebilir. Çok yanlış haller içerisinde. Annesi siz evlendiğinizde yapabileceğiniz en mahrem şeyin ne olduğunu bilerek evlendirdi ve yüreğine inmedi değil mi? Buna üzülmeyen kadın, gezmenize mi üzülecek, anlayamıyorum. Bir çok erkekte var bu. Benim eşimde de vardı. Hala biraz tökezliyor da. Tam kurtulamıyor insan bundan. Ama biz konuşarak bayağı hafiflettik. Sandığı gibi yüreğine de inmedi kadının. Konuşarak halledemiyorsanız eğer terapi ile halledilebilir. İlk zamanlar belki karakter olarak kıskanma gerçekleşebilir ama zaman içerisinde oğlunun mutluluğu ile mutlu olmayı öğrenecektir. Zaten buna da alışması lazım. Neden evlilik terapisi denemiyorsunuz? Çok sert bir karar değil bu. İnanın faydalı olacak.. 3. bir göz tarafından uygun adımlarla ikna edilmeye ihtiyacı var. Tam değişim olmasa da, sizi rahatlatacak denge kurulacaktır.
Siz daha iyisini bilirsiniz,