Eşimi boğmak istiyorum :(

"Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor" bu cumle hastaneye geldigi icin kaldigini ve gecici sure oldugunu anlatiyor.
21 sayfayida okuyup yorum yapanayacagimiza gore, konu sahibi "artik bizimle yasayacak" diye eklemeli.
Aksi halde cogu kisi ona yardimci olamayacak.

Genel olarak her konuda en azından konu sahibinin tüm mesajlarının okunmaya çalışılmasının gerektiğini düşünüyorum, ama haklısınız.

Ben de bunu belirttim zaten.

Benim kv de çok kıskançtır. Nişanlıyken biz dışarıdan bir yerden gelince oğluna naz yapardı, benide gezdir hep nişanlını götüyorsun derdi, imalı imalı. Yani nişanlıyız gezmemiz çok normal. Nişanlı olan oğlu yerine, evde oturan çalışmayan bekar oğlundan bunu istemesi daha normal. Kısaca kıskançlık oluyor maalesef. Eşiniz aşırı hassasiyet gösteriyor, her konuda annem üzülür diyerek. Üzülmez niye üzülsün ki. Üzecek şeyler değil ki bunlar. Bence annesinin huyunu biliyor, o yüzden böyle yapıyor eşiniz. Bence boğmadan önce bir konuşun desem... Kolaylıklar ve sevgiler.

Herkese iyi günler.
Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor. Ben çalışıyorum, eve geldiğimde yemekleri falan hazırlamaya çalışıyor elinden geldiğince biraz faydası var Allah razı olsun. Neyse, benim sorunum eşimle. Annesinin yanında bana 87346734 km uzak davranıyor. Bir şey dersem "sus annem duyarsa üzülür"diyor. Üzüleceği olayda bizim tee ne zaman önce bir yere gezmeye gitmiştik ondan bahsediyordum. Neymiş annesi üzülürmüş. Biz arkadaş değiliz ki evliyiz tabi ki gezip tozucaz arkadaşlar haksız mıyım?
Dışarı çıkıyoruz mesela o sırada annesi arıyor ya bu dışarı çıkıyor geldiğinde ne oldu diyorum. Dışarda olduğumuzu söylemiyor,üzülür diye. Hay allahım inanılmaz sinir oluyorum.
Bu sabahta hastane randevuları erkendi beni de işe bırakacaklardı.ben kapıyı kapatıyordum eşimle Kv de aşağı iniyorlardı. "anne dün oturduğun yere otur" dedi ona sessiz bir şekilde ve ben duydum. Öne otur yani diyor. Ay merdivenleri inene kadar sinir oldum. Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum. Ama dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan..

Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor
Canim k.validenin hasta oldugu halde yemegini yapmasi,esinin one otur dedigi halde arkaya oturmasi,bunlar ince davranislar.benim k.v.ben isten gelene kadar tv izler.isten yorgun argin gelirim.evde oturan kadina ben yemek yapip onune koyarim.sapasaglamdir enerjiktir bide dusun.....benim esimde seninkine benzer.oda anasinin yaninda benden uzak durur..sanirim erkeklerin genel yapisi...ama şu ayrintiyi düsunmelisin.annesi hasta ve bu kadin size yemek yapiyor.ama eşin bu duruma itiraz etmiyor.eşin seni ezdirse emin ol anneni mutfaga sokmaz.benim esim annesini oturdugu yerden asssla kaldirmaz kaldiki mutfaga sokucak.kadina sadece tuvalet ve namaz kilma izni var.

Bence abartiyorsun. Ben olsam gülerdim esim gezmeye gittik diye annem üzülür deseydi:)) Kadinin umrunda bile degil belkide :))) ama iste evlat öyle düsünüyor. Annesi cok fazla disari cikamiyor mu ki? Belki o yüzden üzülüyordur.

Ben olsam saygidan "anne ön koltuga sen gec" derdim. Simdi saygiyla ne alakasi var diyeceksiniz, dogru aslinda yok bizm kafa yapimiza göre, ama yaslilarda var bu. Kadin zaten arka koltuga gecmis kendiliginden, belli ki cadoloz biride degil öyle.

Bence abartmayin, böyle ufak seylerle dünyayi kendinize dar etmeyin. Esiniz cok hassas bir insan belli ki.

Ön koltuk olayını bende yazayım, eksik kalmayayım.
Arabada ön koltuk, yemek masasında eşin yanı, yatak odasında yatağın bir ucu vs. eşe aittir. Bunları birine vererek saygı yapılmaz. Ön koltuğu veriyorsanız, diğer hepsini de verin o zaman, saygı olsun. Ben bu adetleri gerçekten anlamıyorum. Tabii ki eşi oturacak, aferin kadına, naif bir insanmış.
Bir arkadaş çok doğru bir şey yazmış. Eşiniz bu tavırları ile sizi birbirinize düşman edebilir. Çok yanlış haller içerisinde. Annesi siz evlendiğinizde yapabileceğiniz en mahrem şeyin ne olduğunu bilerek evlendirdi ve yüreğine inmedi değil mi? Buna üzülmeyen kadın, gezmenize mi üzülecek, anlayamıyorum. Bir çok erkekte var bu. Benim eşimde de vardı. Hala biraz tökezliyor da. Tam kurtulamıyor insan bundan. Ama biz konuşarak bayağı hafiflettik. Sandığı gibi yüreğine de inmedi kadının. Konuşarak halledemiyorsanız eğer terapi ile halledilebilir. İlk zamanlar belki karakter olarak kıskanma gerçekleşebilir ama zaman içerisinde oğlunun mutluluğu ile mutlu olmayı öğrenecektir. Zaten buna da alışması lazım. Neden evlilik terapisi denemiyorsunuz? Çok sert bir karar değil bu. İnanın faydalı olacak.. 3. bir göz tarafından uygun adımlarla ikna edilmeye ihtiyacı var. Tam değişim olmasa da, sizi rahatlatacak denge kurulacaktır.
Siz daha iyisini bilirsiniz,

Herkese iyi günler.
Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor. Ben çalışıyorum, eve geldiğimde yemekleri falan hazırlamaya çalışıyor elinden geldiğince biraz faydası var Allah razı olsun. Neyse, benim sorunum eşimle. Annesinin yanında bana 87346734 km uzak davranıyor. Bir şey dersem "sus annem duyarsa üzülür"diyor. Üzüleceği olayda bizim tee ne zaman önce bir yere gezmeye gitmiştik ondan bahsediyordum. Neymiş annesi üzülürmüş. Biz arkadaş değiliz ki evliyiz tabi ki gezip tozucaz arkadaşlar haksız mıyım?
Dışarı çıkıyoruz mesela o sırada annesi arıyor ya bu dışarı çıkıyor geldiğinde ne oldu diyorum. Dışarda olduğumuzu söylemiyor,üzülür diye. Hay allahım inanılmaz sinir oluyorum.
Bu sabahta hastane randevuları erkendi beni de işe bırakacaklardı.ben kapıyı kapatıyordum eşimle Kv de aşağı iniyorlardı. "anne dün oturduğun yere otur" dedi ona sessiz bir şekilde ve ben duydum. Öne otur yani diyor. Ay merdivenleri inene kadar sinir oldum. Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum. Ama dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan..

Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor
böyle ufak şeyleri dert etmeyin ya dünyanın türlü türlü sorunları varken.
kayınvalideniz anlayışlıymış arkaya geçmiş oturmuş, bence önede oturabilirdi, sinirlenmeyin böyle şeylere,
eşinizde annesinin gönlünü hoş tutmak için öyle yapıyordur, belkide ciddi bir hastalığı vardır kadının, daha fazla ilgi göstermesi gerekiyordur.

11123906_939341802777479_681980293_n.jpg

Bu hatayi benim esim de yapiyor, ben de kayinvalidem de uyumlu insanlariz.
Kayinvalidem sagolsun anlayislidir, ama esimin sizin esiniz gibi tavirlari sayesinde neredeyse sucsuz oldugu halde kadindan soguyacagim.
Neyse ki sagduyulu bir insanim da, sinirimi annesinden degil yine hatali olan esimden cikariyorum her seferinde.

Nedenmi on planda tutuyo cunki annesi ve misafir. Bahane ariyosunuz kv ye kocaya sinir olmaya

Ne sacma olay tamam anliyorum seni canin aciyor ama bunu buraya yazana kadar kocanla konussan problem kalmayacak kit akilli salak diyorlar kocan o senin farkina var laf getirtme esine

Herkese iyi günler.

Valla beninde canım sıkıldı dışarı cikmaniza demekki kayınvaliden kizacak ki böyle şekilden şekile giriyo. Ben olsam onun sus diyecej konuyu direkt kayinvalideme derdim mesela anne biz bir yere gittik cok güzeldi iyileşinc seni de goturelim. Bu arada kocan sacmaladigini anlar sende kayinvalidenun tepkisini olcersin aman ne gerek var öyle yerlere gidiyorsunuz derse bilki kaynana kaynanalik yapio esini dolduruyo . Ben herkesin içinde eşime sarılırim yanından da ayrilmak oda utaniyirdu önceden ama simdi kendisi yanina oturtuyo dokunmadaN Duramaz . Sen yakinlasabileceginizi ona inandir. Allah kolaylik versin.

hahaha aklıma ruhsarla menkıbe hanım geldi.onlarda arabanın ön koltuğunu paylaşamazlardı.

Herkese iyi günler.

eşine deki git annenle evlen de... bu ne ya ben böyle bir erkekle bir dakika bile evli kalamam koca diye de adamdan saymam. gider kıymetimi bilenle evlenirim. ben böyle bir ana kuzusu görmedim

Hayatta yalnız başına kalmak zor, gelene de zor, düzeni bozulana zor. Yaşlanınca bizim ne olacağımız belli değil. Allah kimseye muhtaç etmesin, sizi de.... yarın o hasta siz olabilirsiniz.Oğlunuz sizin gönlünüzü hoş tutmaya çalışınca da hoşunuza gider, büyük konuşmamak lazım:110:

tabi yaşlı hasta diye gönlünü yapmaya çalışıyor ama sonuçta evlisiniz bi güven olmalı gizli gizli söylemesi çok yanlış sanki siz aşağı inince ön koltuğa oturtmazmışsınız gibi olmuş..ama burdaki asıl mesele bence buna takmış olmanızdaki neden yani size daha fazla ilgi gösterse annesine gösterdiği ilgiyi kıskanmamış yada takmamış olurdunuz bence ilgi eksikliği asıl sebep..erkeklerin hepsi aynı sanırım canım

kayınvaliden çok iyiymiş bence oğluyla bir olup neler yaparlardı .

Maalesef kp vefat etmiş seneler önce. Şimdi kızıyla kendi evlerinde yaşıyorlar. Kızı seneye evlenince annesini direkt bize alacakmış. Yakında ev tutalım dedim kabul etmedi.Kafamı salladım sen ne düşünürsen düşün ben istedikten sonra dedi..
Şimdi anlayabildin mi beni..
Ozaman annenle mutlu mesut yaşa ben yokum diyeceksin resti cekecen

X