Eşimi başkasıyla gözlerimle gördüm 😭

Yok ya, aç cinsellik topiğini, kaç tanesi gidiyor hastaneye gör. Gidince de devlet sırrı gibi saklıyorlar, işyerine diyorlar ki '' Çocuğu götürüyom. ''
inan ki %90 aldatıyordur
bizim insanımız dürüstçe istemiyorum ayrılalım demez çünkü
gidip aldatır evdekinden de olmak istemez

Ne demek kimseye anlatamıcam ya?!
Tabii ki herkese yayın. Keşke o anda fotoğraflarını çekseydiniz ahhh o kadar işe yarardı ki... Tabii o anda o şok ile nasıl düşüncektiniz ki. Sakın affetmeyin sakın. Deliller vs ne buluyorsanız avukatınızla görüşün tazminatınızı alın. Böyle sessiz kalıp kendi kendime boşanıcam demeyin sonra üzülen siz olursunuz!

Sizin evinizde başkasıyla cinsel ilişkiye girebilecek kadar midesiz bir adam neden hala evli kalmak için diretir bende bunu anlamıyorum. Açıkca ben başkasıylayım diye söylese siz hayır boşanmam mı diyeceksiniz? Ben bu erkeklerin iki yüzlülüğünden ve yalanlarından gerçekten iğreniyorum.
illa gözlerinizle o iğrenç tabloyu görmek zorunda mıydınız?
bana bunu yaşatan adama mümkün mertebe maddi yara vermek isterdim.

Tüylerim diken diken oldu, büyük bir hayal kırıklığı, büyük bir şok o kadar iyi anlıyorum ki seni... Ama hayat şimdi başlıyor işte senin için, bu bir dönüm noktası... Öyle güzel geç ki bu noktadan, o pislikten arın, ruhunu temizle, yeniden inşaa et her şeyi. Ve o “bana dokunmuyor.” diye üzüldüğün adamın seninle olabilmek için çırpınışlarını izle. :) Olacak çünkü bu, kaybettiği için seni o kadar değerli olacaksın ki gözünde...

Ama affetme, kendi yatağında sana bunu yapabilen bir adama hayatın boyunca tekrar gücenemezsin. Bu dönüm noktanı iyi değerlendir, önceliğin “sen” ol, kendine iyi bak

Burada şu çok önemli; bu onursuz yaratık senin yatağına sevgilisini mi yoksa paralı bir kadın mı getirdi. İkisi de aldatma evet ama eğer sevgilisi ise, gönül iliskisi de var demektir ki, bu dava da sana daha fazla puan kazandırır. Sevgilisi ise seninle beraber olmadığına göre onunla oluyordu demek ki. Bu da ilk değildi muhtemelen.

Ya aklım almıyor. Hiç mi güzel bir anınız olmadı, hiç mi için sizlamadi da eşinin yatağına başka bir kadın getirip sevişiyorsun. Bu nasıl gözü donmusluk, bu nasıl vicdansizlik. Çocuğunuz yoktur inşallah. Herkese söyleyin, rezil edin, neden susuyorsunuz?

Çok yıkıcı bir durum, ne desem bilemedim...
Güçlü olma zamanı şimdi, delillerinizi toplayıp davanızı açın, bu adam süründürülmeyi sonuna kadar hak ediyor, boşanmadan ziyade yüklü bir tazminat davası da açın, Rabbim yardımcınız olsun

Yok ya, aç cinsellik topiğini, kaç tanesi gidiyor hastaneye gör. Gidince de devlet sırrı gibi saklıyorlar, işyerine diyorlar ki '' Çocuğu götürüyom. ''
Eşim aşılama icin spermiogram verecekti, erkekler yukarda bekliyor, kadinlar assagida sira bekliyoruz.
Esim kosa kosa indi assagi noldu ya dedim cevap bile vermedi firladi gitti.
25 30 dk sonra geldi bana ne bagiriyosun arkamdan insanlara belli ediyosun diyo
Bunu dedigi yerde tüp bebek merkezi bizler aylarca gunlerce gidip catala yatiyoruz gurur yapmiyoruz, islemin mudahalenin bini bin para adam bir ornek verdi diye yerin dibine girmis.
Gidermi boyle insanlar bir sorun olsa dr a gitmez.

Boşanmayı düşünüyorsunuz zaten. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama geçmeyen acı yok. Bu da geçecektir sonunda.

Konunuzda yapılan genellemeler beni şaşırtıyor. Tahmin edemezdiniz. Aptal değilsiniz o yüzden. Erkekler Eli şeyinde dolaşan, sürekli seks düşünen varlıklar değil sanıldığı gibi çünkü. 25 yaşa kadar süren ergenlik döneminde evet mümkün ama sonrası için tüm erkekler böyledir demek dünyanın en saçma genellemesi. Terminatör değil bu adamlar. Stres, Üzüntü, yorgunluk, tütün kullanımı bile etkiliyor libidoyu. Gayet de aldatılmıyor olabilirdiniz, eşiniz bir dönemden geçiyor olabilirdi. Bu yüzden de aptal değilsiniz.

Sözün bittiği nokta Bir an şöyle bir düşündüm, (Tabiki bu karaktersizlikte değilim) kendi yatağımda bir başkası ile yapmak! Ş...zliği, karaktersizliği geçtim vicdan adamı ipe götürür. Normal bir insan yapamaz ya!

O odada, o yatakta eşimin bana güvenerek sarılması, uyumamız vs. İnsanın vicdanına öküz oturur ya hu! Düşünürken bile gözüm doldu. Bu aldatmadanda öte birşey!

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Sizin de Allah yardımcınız olsun.

O görüntüyü aklınızdan silmenizin imkanı yok, net boşanın! Saklamakta neyin nesi? 7 düvele duyurun,yerin dibine sokun.

Tövbe estağfirullah ben okurken delirim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…