Eşimi başkasıyla gözlerimle gördüm 😭

Sevimlikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2020
254
744
18
32
Günaydın arkadaşlar. Bana gün aydı mı onu bile bilmiyorum. Gece mi, gündüz mü, yerde miyim, gökte mi? Bilmiyorum... Bir haftadır ne yediğim belli, ne uyuduğum...
Buraya daha önce konu açmıştım. Eşim benimle birlikte olmuyor diye. Başkası yok eminim, hastalık mı demiştin. Doktora götürmek istemiştim...
Geçen hafta annemler ev taşıdı. Bende yardım için anneme gittim. Dolaba yemekler atıp en az üç, dört gün kalmayı düşündüm. Gittiğimin ertesi günü felaket bir böbrek ağrısı tuttu beni. Zaten böbreklerimde taş var. Annem kıyamadı eve git dinlen dedi. Keşke gelmeseydim... Eşimin işte olması gerekiyordu. Anahtarımla kapıyı açtım ki kapıda ayakkabılar. Eşime sonsuz güveniyordum inanın. Ablası, kardeşi mi geldi diye düşündüm yemin ederim. Hiç aklıma kötü bişey gelmedi. Sonra kapı sesi duyulmuş olacakki eşim girişe koştu. Lanet olası si..ni eliyle kapatmış bana bakıyor şok içinde. Çok aptalım inanın algılayamıyorum ne oldugunu. Ne oluyor dedim. Durmuş yüzüme bakıyor. Sonra odaya doğru ilerledim beni tutmuş gitmeme izin vermiyor. Onu itip odaya gittim ki kadın giyinmeye çalışıyor. Ne yaptım nasıl bağırdım ne bitti bilmiyorum. Kadın yarı cıplak dışarı gitti. Kimdi sevgilisi mi, ücretli mi tutmuş bilmiyorum. Sinir krizleri geçirip onu evden attım. Üstünü giyip siktir olup gitti. Ve ben o gün bugündür evdeym. Yataktayım. Kimseye hiçbişey anlatmadım. Anlatamayacağım da. Sadece boşanacağım... Lütfen bana moral verin
Fake diyenler lütfen konumdan cıkıp direkt şikayet etsinler. Bide onlarla uğraşmak istemiyorum
Çok kötüyüm, ölmek istiyorum. Nasıl yaptı bunu bana. Yaa yanıma gelmiyor benimle ilişkiye girmiyordu. Bende Bi sorun var sanıyordum sağlıkla ilgili. Demekki beni istemiyormuş

Söylenecek çok şey var ama kendimi tutmak zorundayım.
Allah size sabır versin ve asla kararınızdan dönmeyin.
Bunun gibi pislikler affedilmeye layık değil.
Sizin konduramadığınız haltları yapmaktan hiç çekinmiyorlar. Sırf bunun için bile affetmeyin.

Böyle bir mikrop için kendinizi öldürmek kendinize yapabileceğiniz en büyük saygısızlık olur.
Sadece çekip gidip davayla da süründüreceksiniz.
Sonra da çok daha güzel ve temiz bir hayata başlayacaksınız inşallah.

Tşk ederim... Onun için değil aslında, kendimi aptal gibi görmeyi kaldıramadığım için.

Neyse ağzımı bozmak istemiyorum böyle pis bi insanla devam etmenin çok da bi anlamı yok bence tavuk g**ü tövbe tutmaz derler. Affetsen dahi aklında hep acaba olucak yıpratma kendini böyle insan için

Allah cezasını versin ya.
Evde gül gibi karin varken aklım almıyor.
Donuna kadar alın acımayın.
Üzülmeyin sakın bir pislikten kurtulacaksınız hayatınız daha güzel olacak.

mahkemeye ver sürüm sürüm sürünsün pislik

7 sülalesine de rezil et

Ondan sonra ne bi daha sevgili bulur ne de evlenebilir.

Böyle adamla kim evlenmek ister.

Ama maddi manevi tazminat iste ve haklarını alarak ayrıl.

Psikolojik destekte al.

Çok geçmiş olsun

Umarım bundan sonraki hayatın çok güzel olur

şunu artık anlayın
erkekler 27 saniyede bir sex düşünen varlıklar
bir erkeğin beraber olmaması gibi bir şey düşünülemez bile
90 yaşındaki dedeler sokaklarda eli şeyinde geziyor görmüyor musunuz
ancak gerçekten hastaysa bu olur ki o zaman sizden önce kendi koşa koşa gider hastaneye
çünkü bu onun için hayat metat ERKEKLİK meselesi
çünkü sadece öyle erkek olabiliyorlar
bunu her bu içerikte konuya yazdım ama malum bizim türk KEMALLERİ asla yapmaz böyle bir şey
lütfen lütfen bu şerefsize dönmeyin
aldatmak ayrı bunu evinde yapmak apayrı bir şerefsizlik
hele bir de sizi yetersiz hissettirip başkalarıyla gönül eğlemesi şerefsizliğin son haddi

Hastaneye mi gidiyorlar? Hani nerde? Kollarından tutup sürükledim adamı be. Prostat sorunu olmadıkça hastaneye falan gitmez onlar, ona da ağrı acıya dayanamazlar, oondan. Bi de tamamen kaybetme korkusu var tabi fkkfkfkf.

Çok üzüldüm canım….Mutlaka boşan asla affetme, umarım çocuk yoktur, pislik herif…Lütfen ölmek gibi şeyler düşünmeyin, sizin ne günahınız var, o gebersin… umarım çabuk atlatırsınız…

Hastaneye mi gidiyorlar? Hani nerde? Kollarından tutup sürükledim adamı be. Prostat sorunu olmadıkça hastaneye falan gitmez onlar, ona da ağrı acıya dayanamazlar, oondan. Bi de tamamen kaybetme korkusu var tabi fkkfkfkf.
yav istisna kaideyi bozmasın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…