E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
gecmis olsun canim allahim bi daha yasatmaz insallah esini sana bagislasin allahim hersey gonlunce olsun canim sekerim hersey guzellikle dolsun
çok geçmiş olsun canım rabbim sizi birbirinize bağışlamış,kimbilir -belki olmayacak diyorsun ama-bir yavruylada sevginizi taçlandırır.rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.............
esimin kanser hastaligi bir sene icinde ortaya cikti ve erken tani oldugu icin hemen tedavi edildi cocugumuz olmayacak belki ama yinede Rabbime sonsuz sukurler ve tesekkurler ediyorum onu benden almadigi icin.......
offf ,şükürler olsun ki atlatmışsınız..
kendimi senin yerine eşini de sevgilimin yerine koydum da Aman Allah 'ım ..
geçmişler olsun canım..
hep huzurlu,mutlu ,sağlıklı olun.. cicek
Cok büyük gecmis olsun canim. Allah daha büyük aci vermesin, Insallah
cok gecmıs olsun yavuklum allah bıdaha boyle seyler yasatmasınŞeniz
esimin kanser hastaligi bir sene icinde ortaya cikti ve erken tani oldugu icin hemen tedavi edildi cocugumuz olmayacak belki ama yinede Rabbime sonsuz sukurler ve tesekkurler ediyorum onu benden almadigi icin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?