Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokkkkkk geçmiş olsun gülsemincim şimdi okudum mesajı rabbimden umut kesilmez bebişinde olur inşallah,eşinin tahlillerini temiz çıkmasına çok sevindim,bende diyodum hatta didse bu kız nerelerde diye gel topige özledik seni canımm..hem ikrar la gurbaaa ne bu sevgiiii biz neciyiz kız ..gel topige kesicem seniiiiiii.....
güzel allahım eşini sana bağışlamış çok geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun canım Allah birbirinizden ayırmasın siziiiiiii
canım benim, Allah sevenlerine bağışlamış geçmiş olsun iyilikler diliyorum sana da bol bol sabır diliyorum onun sana şimdi çok ihtiyacı vardır. Sevgiler
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inş bebeğin olurr yaa
Gülsemin çok geçmiş olsun.Rabbim ayırmasın.Çocuk niçin olmasın olur inşallah,böyle tedaviden sonra çocuk sahibi olanlar var.Gülseminciğim bi ömür boyu mutluluklar sizinle olsun.
esimin kanser hastaligi bir sene icinde ortaya cikti ve erken tani oldugu icin hemen tedavi edildi cocugumuz olmayacak belki ama yinede Rabbime sonsuz sukurler ve tesekkurler ediyorum onu benden almadigi icin.......
cok sagoll canimm arkadasimm artii ablammçok geçmiş olsun canım. Allah sizi birbirinize bağışlasın.
aminn aysecimmm allah kimsenin basina vermesinnçok geçmiş olsun tatlımm
Allah başka acılarda sınamasın inşallah bizleri
beterin beteride vardır,allah onlardan korusun bizleri
sanada cok tesekkur ederimm canimsinizz yaaCok zor bir sinavdan gecmissiniz,cok cok gecmis olsun cANIM...
Allah daha beterlerinden saklasin insallah.. Allah herkese hayat arkadasini yaslanasiya dek bagislasin,BERABERCE ölmeyi nasip etsin insallah...
aminn mavisimmm ya esim iyi oldu ve kötü bir sey olmadi ya suan o beni mutlu ediyor gerisi yalann bos benim icinçok büyük geçmiş olsun.
inşallah allah bir evlatta nasip eder merak etme allahın gücü kudreti doktorlar herzaman haklı çıkmaz.
ne güzel yenmişsiniz allah bundan sonra sağlık sıhhat versin..
mutlu olun hep.
temennileriniz icinhepinize tek tek tesekkur ayrica kucak dolusu sevgi öpücük gönderiyorummgeçmiş olsun gülsemin umarım herşey gönlünüzce olur.
canimsin yaa cok sagoll hastaligina direndikk ama yendik yani insallah yenmisizdir ben gülmeyi eglenmeyi eglendirmeyi cok severimm neseli insan derler yaa aha o benim=))gulsemın sen cok guclu bır kadınsın hıc bellı etmedın buraya hep guldun Allah ta senın yuzunu guldursun Allah esınle senı hıc ayırmasın her zaman mutlu olun ınsallah hakedıosun
Canım benim daha yeni gördüm ve nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldusenağlama Allah bir ömür boyu sağlık versin inşallaah iyi düşünmeye devam o zaman a.s.