- 4 Mayıs 2016
- 2.917
- 7.945
- 158
- 27
Çocuk istemedim bu sebebten dolayı insan sevince herşeyi kaldırır ama sevgi bitince daha zor hiç sevmemişim yeni yeni farkına varıyorum ufak tefek bşyler olduysada onu alıp götürmüş benden şuan ağzıyla kuş tutsa sanki bende yaprak kımıldamaz gibi hissediyorum çünkü artık sevemiyorum .Eşininizin değişeceğini sanmıyorum, bir süre değiştirmeye çalışmışsınız ama beyhude çaba bana göre.
Onunla mutlu değilseniz, çocuk da yokken fazla uzatmayın derim. Eve geldiğinde sizinle ilgilenmek yerine yemek yiyip arkadaşları ile buluşan, oturup iki kelime etmeyen biri ile değil evlilik, arkadaşlık bile yürümez ki?
Ayrıca siz sadakat ve ani misafir durumlarında iki ev işinin ucundan tutmaktan çok fazlasını hakediyorsunuzdur eminim. Şiddet uygulamaması da artı bir yön değil, zaten normali bu.
evliliğe alışamamış belli. hiç bir kötü yanı yok size yardım eder ancak umursamaz ! bu da kabul edilir birşey değil. aynı evde yaşayan karı kocasınız. ev arkadaşı değil. hiç umursamayın yaptıklarını, onu da umursamayın, pazar günü ayrı plan yapın arkadaşınızla, çalışmıyorsanız hafta içi de gezin, şen şakrak olun bakın nasıl burnu sürtüyor peşinizden ayrılmayacak. aslında ne kadar kötü birşey diymi taktik peşinde koşmak, taktikle yola getirmek. bu erkekleri anlamak imkansız !İçimden çıkamadığım sorunlarım var bi çare arıyorum sürekli sürekli burada herkes hayatının her anlamında mükemmelmiş gibi eleştiriler yağdırıyor, eleştirmeyi bilmediği gibi hakaretler savuruyor. Lütfen yapıcı eleştirilere ihtiyacım var ..
5 aylık evliyim yanlız bu evlilik beni sanki çıkmaca sürüklemiş gibi hissediyorum eşimle mutlu değilim ortak hiç bir noktamız yok oturup bi sohbet ortamımız hiç olmadı bazen çok büyük kavgalarımız oldu onu bana karşı düzeltmek için çabaladığım zamanlarda oldu. eşim akşamları yemekten sonra dışarı çıkar arkadaşlarıyla pazar günleri kahvaltı yapınca arkadaşlarıyla beraber çıkar ve bana karşı çok ilgisizdir akşam telefonla gelir TV ile uyur. oturup bi sorununu dahi anlatmaz beş aydır hiç beraber vakit geçirmedik balayı hariç. Plan yaparm o planlarımı hesaba almaz erteler durur. Yapma dediğim herşeyi sürekli tekrarlar inatlaşır hiç gün içernsnde arayıp romantik sözler söylemez özledm demez mesaj atmaz hiç flört aşamamız olmadı. detaya fazla inmek istemiyorum uzun yazmamak için. Yanında iyi huylarıda var mesela eşim romantik değildir kaba bir adam olsada sadakatlidir bana karşı bi ihaneti olmaz şiddet yoktur bazen ben ona küstüğümde umursamadığı gibi bazende gönlümü almaya çalışır mutfakta bşyler yapar. Ve beni sevdiğinide biliyorum ev işlerinde zamansız ani bi misafir gelecek olursa yardım isterim yardım eder...son bi haftadır herşeyden koptum ondan uzaklaştım ve içime kapandım oda bunun farkında ve bi haftadır beni kazanmak için uğraşıyor sankı ama ben bi haftadır herşeyden soğudum eşimi artıksevmiyorum, bana dokunmasına tahammül edemiyorum aynı yatakta bile yatmak istemiyorum geceleri TV izliyorum bahanesiyle oturma odasında yatıyorm sabah uyumuş kalmışım diyorum ona karşı hiç bi sevgi hissetmiyorum yaşadığım hayat tatsız zevksiz geliyor artık.
Bana yardım edin sizce ne yapmalıyım bu hisleri hisseden eşinden soğuyan oldumu geçiyor mu ne yaptnz inanın yardımlarınıza ihtiyacım var . .
Terapiste gitmeyi çok istedim istemiyor sorunun benim düşünce yapımda olduğunu düşünüyor beni suçluyor . zaten bi iki haftadır kitaplara yöneldim o yüzden gerçeği gördükçe bilinçlendikçe sanki dahada uzaklaştım birde insan sevgi olmayınca evliliği için artık pek de birşey yapası gelmiyor desem yeridirNişanlıyken nasıldı?
Ben koşarak ayrılın demeyi mantıklı bulmuyorum açıkçası evlilik bu kadar basit bir şey değil. Ha deyince ayrılınmıyor. Tamam başlangıçta tanımadan evlendiniz bu bir hata ama şuan hemen ayrılın demek değil bu.
Sizin önce kendinize sonra eşinize, ailenize verilmiş bi sözünüz var bence. Hemen arkanızı dönüp gitmek olmaz en basit zorlukta.
Fedakarlık etmeniz, denemeniz lazım bence daha 5 ay olmuş. En kötü bi evlilik terapistine gidin çözmeye çalışın. Gerçekten elinizden gelen her şeyi yaptıktan sonra ayrılığı gündeme getirin yoksa laçkalaşacak.
5 ay birbirinizi tanımak kendinizi tanımak için çok kısa bi süre. Konuşup anlaşmaya çalışın kitaplar okuyun inanın iki tarafın da hatası olduğunu göreceksiniz.
Yalnız her şey içinize sinmeden çocuk düşünmeyin..
Sanırım yaşınız çok genç hatta eğitim hayatına devam etmeniz gerektiği bir yaşta çok da tanımadan evlendiniz, aşık olmadan evlendiyseniz neden acele ettiniz önce bir meslek edinip ondan sonra evlilik düşünseydiniz, koşullarınız mı böyle gerektirdi?İçimden çıkamadığım sorunlarım var bi çare arıyorum sürekli sürekli burada herkes hayatının her anlamında mükemmelmiş gibi eleştiriler yağdırıyor, eleştirmeyi bilmediği gibi hakaretler savuruyor. Lütfen yapıcı eleştirilere ihtiyacım var ..
5 aylık evliyim yanlız bu evlilik beni sanki çıkmaca sürüklemiş gibi hissediyorum eşimle mutlu değilim ortak hiç bir noktamız yok oturup bi sohbet ortamımız hiç olmadı bazen çok büyük kavgalarımız oldu onu bana karşı düzeltmek için çabaladığım zamanlarda oldu. eşim akşamları yemekten sonra dışarı çıkar arkadaşlarıyla pazar günleri kahvaltı yapınca arkadaşlarıyla beraber çıkar ve bana karşı çok ilgisizdir akşam telefonla gelir TV ile uyur. oturup bi sorununu dahi anlatmaz beş aydır hiç beraber vakit geçirmedik balayı hariç. Plan yaparm o planlarımı hesaba almaz erteler durur. Yapma dediğim herşeyi sürekli tekrarlar inatlaşır hiç gün içernsnde arayıp romantik sözler söylemez özledm demez mesaj atmaz hiç flört aşamamız olmadı. detaya fazla inmek istemiyorum uzun yazmamak için. Yanında iyi huylarıda var mesela eşim romantik değildir kaba bir adam olsada sadakatlidir bana karşı bi ihaneti olmaz şiddet yoktur bazen ben ona küstüğümde umursamadığı gibi bazende gönlümü almaya çalışır mutfakta bşyler yapar. Ve beni sevdiğinide biliyorum ev işlerinde zamansız ani bi misafir gelecek olursa yardım isterim yardım eder...son bi haftadır herşeyden koptum ondan uzaklaştım ve içime kapandım oda bunun farkında ve bi haftadır beni kazanmak için uğraşıyor sankı ama ben bi haftadır herşeyden soğudum eşimi artıksevmiyorum, bana dokunmasına tahammül edemiyorum aynı yatakta bile yatmak istemiyorum geceleri TV izliyorum bahanesiyle oturma odasında yatıyorm sabah uyumuş kalmışım diyorum ona karşı hiç bi sevgi hissetmiyorum yaşadığım hayat tatsız zevksiz geliyor artık.
Bana yardım edin sizce ne yapmalıyım bu hisleri hisseden eşinden soğuyan oldumu geçiyor mu ne yaptnz inanın yardımlarınıza ihtiyacım var . .
Zaten şimdiye kadar düzeltmek için çabaladım evliliğini kurtarmak için son bir iki haftadır herşeyi boşverdim eve geç geliyor nerdesin diye aramıyorum gidiyor nereye demiyordemiyorum açıkcası kaçar oldum ister istemez pazar günleri arkadaşlarımla beraber bşyler planlıyorum oda bunun farkında ve bşyler için çabalamaya çalışıyor ama ben artık ona karşı birşey hissedemiyorum bunlarıda onun yaptığının aynısını yapmak için yapmıyorum aslında artık içimden gelmiyor onun üzerine düşmek merak etmekevliliğe alışamamış belli. hiç bir kötü yanı yok size yardım eder ancak umursamaz ! bu da kabul edilir birşey değil. aynı evde yaşayan karı kocasınız. ev arkadaşı değil. hiç umursamayın yaptıklarını, onu da umursamayın, pazar günü ayrı plan yapın arkadaşınızla, çalışmıyorsanız hafta içi de gezin, şen şakrak olun bakın nasıl burnu sürtüyor peşinizden ayrılmayacak. aslında ne kadar kötü birşey diymi taktik peşinde koşmak, taktikle yola getirmek. bu erkekleri anlamak imkansız !
Hayat şartları koşullarım diyelim bi ailem olmadı aile sıcaklığına ihtiyac duydum hep ve yanlış bi evlilik kararı aldım annem var ama annemde beni bu evliliğe en çok zorlayan kişilerden biriSanırım yaşınız çok genç hatta eğitim hayatına devam etmeniz gerektiği bir yaşta çok da tanımadan evlendiniz, aşık olmadan evlendiyseniz neden acele ettiniz önce bir meslek edinip ondan sonra evlilik düşünseydiniz, koşullarınız mı böyle gerektirdi?
EvetGörücü usulü mü evlendin?
Daha ne olabilir ki ?Ayrılmak için neyi öne surebilirim peki inanın sevgi olmayınca evlilikte çekilmez geliyor
Haklısınız neden kırılayım hangi cesaretle evlendim bilmiyorum bende bu soruyu kendime son zamanlarda çok sorar oldum. hangi cesaretle?Ya lutfen bana kirilmayin ama tanimadiginiz adamla hangi cesaretle evlendiniz? Kafa yapilariniz cok farkli mesela siz evlenirken hangi kriteri baz aldiniz? Evlilik karari bu kadar kolay da zor olan evlilik mi?
Anladım, boşanmanız çok da doğru olmaz çünkü koşullarınız müsait değil, aldatma, şiddet gibi unsurlar yoksa eşinizden çok da soğutmayın kendinizi ve eğer şu an imkanlarınız uygunsa eğitiminize devam edin, eşinizle konuşun size yardımcı olabilecek biriyse üniversite okuyun, meslek edinin çünkü çok gençsiniz ve hayatın ne göstereceği belli olmaz.Hayat şartları koşullarım diyelim bi ailem olmadı aile sıcaklığına ihtiyac duydum hep ve yanlış bi evlilik kararı aldım annem var ama annemde beni bu evliliğe en çok zorlayan kişilerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?