Ayrılmak için neyi öne surebilirim peki inanın sevgi olmayınca evlilikte çekilmez geliyorSevmediginiz biriyle evliligi sürdürmeyin derim ben..
Neyi mi ? Tabi ki sevgiyi.. Sevgi olmadan hiçbirşey yürüyecegini sanmıyorum. Eşinizde anlayısla karsılıyacaktır.Konusmayı denedınızmı ?Ayrılmak için neyi öne surebilirim peki inanın sevgi olmayınca evlilikte çekilmez geliyor
Nişanlılık süremiz oldu ondada hiç flört etmedikAdamın yapısı böyle soğukta değiştirmek zor.
Hiö Flört etmeden mi evlendiniz ?
Evet tanıştırılıp nişan oldu hemen üzgünüm ama çok pişmanım şuan hiç kafalarımız uyuşmuyor ama rahat bi hayatım var diye sabrediyorumNasil evlendiniz? Tanistirilip direkt nisanlandiniz mi? Nisanlilik doneminde nasildi bu adam?
Evlilikte mutluluk demek ihanet veya siddetin olmamasi degil. Kafalarin uyusmasi gerekir ki sizde o uyum da yok anladigim kadariyla. Hicbir paylasiminiz yok cunku.
Uzgunum ama degismez.
Eşinizle bu konuyu konusun, hani nişanlı olsanız ayrılın demek kolay olurdu madem evlendiniz birbirinize biraz emek verin, beraber vakit geçirin, birbirinizin sevgi dilini öğrenin.Evet tanıştırılıp nişan oldu hemen üzgünüm ama çok pişmanım şuan hiç kafalarımız uyuşmuyor ama rahat bi hayatım var diye sabrediyorum
Evet tanıştırılıp nişan oldu hemen üzgünüm ama çok pişmanım şuan hiç kafalarımız uyuşmuyor ama rahat bi hayatım var diye sabrediyorum
Tanımadan evlendiniz sonuçtaNişanlılık süremiz oldu ondada hiç flört etmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?