Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa🤭
Bende gercek oldugunu düşünmedim önce düşünmek istemedim.
yeni üye olsaydı neyse ama ne bileyim kaç yıllık üye eğlence için açarmı bilemedim 🤷🏼‍♀️
Öylede konuda bir insanın başına gelebilecek ne kadar sıradışı olay varsa konu sahibinin başına gelmiş. Bu nasıl bir bedbahlık zinciridir yani?
Aldatılma,birlikte olmaya zorlanmak,tehdit,babası belli olmayan bebek,büyü,hoca her şey var.

Ben hala inanmıyorum ya gerçek olduğuna. Kanka 1 kere belini elliyim,kanka bi kere memeni elliyim diye aldatma mı olur allasen?
Kanka içine boşaldım ama sorun olmaz dimi? :KK70:

Ayy eklemeye calıstm ama olmadı galiba
Petek dinçöz elimi tutt belimi saaar okşa okşaaa calıyodu muhtemelen gaza geldiler😂

Yaa🤭
Bende gercek oldugunu düşünmedim önce düşünmek istemedim.
yeni üye olsaydı neyse ama ne bileyim kaç yıllık üye eğlence için açarmı bilemedim 🤷🏼‍♀️
Eski üye ama çok yorumu yok. Bir de 2019 Eylül'de kimse yokmuş. Bu konu da 2019 da evlendim diyor. 3-4 ay içinde görücü usulü evlenmiş. Bilemedim.
Bir de aldatma kısmında gereksiz detaylar şüphe uyandırıyor. 🤷‍♀️

Öylede konuda bir insanın başına gelebilecek ne kadar sıradışı olay varsa konu sahibinin başına gelmiş. Bu nasıl bir bedbahlık zinciridir yani?
Aldatılma,birlikte olmaya zorlanmak,tehdit,babası belli olmayan bebek,büyü,hoca her şey var.
Evet var orası öyle inşallah can sıkıntısından yazılan bişeydir inanmak istemiyorum 😒

Bi anal yapmamışlar cok detay veremiyom dedi ama gııızzz yoksa onu da mı yapmıslarr🤣😱
( aldatma ayıp bişi konudsı olmaması acısından)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X