- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
- Konu Sahibi ferihagltkn
Bir anda gidiyorsun konu dışı olunca.Bende çok ceza yedimde hiç goygoydan dolayı yemek nasip olmadı. Benim varsa yoksa madilik,kaos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir anda gidiyorsun konu dışı olunca.Bende çok ceza yedimde hiç goygoydan dolayı yemek nasip olmadı. Benim varsa yoksa madilik,kaos.
Hemde çok ..Hadi ya ciddi misin, gerçekten mi canım
Hahahaha yapmayın şöyle şeyler yaBurayı boynuz parlatanlar kulubü sandı heralde
Öylede konuda bir insanın başına gelebilecek ne kadar sıradışı olay varsa konu sahibinin başına gelmiş. Bu nasıl bir bedbahlık zinciridir yani?Yaa
Bende gercek oldugunu düşünmedim önce düşünmek istemedim.
yeni üye olsaydı neyse ama ne bileyim kaç yıllık üye eğlence için açarmı bilemedim
Ben hala inanmıyorum ya gerçek olduğuna. Kanka 1 kere belini elliyim,kanka bi kere memeni elliyim diye aldatma mı olur allasen?
Kanka içine boşaldım ama sorun olmaz dimi?
Yok knk nolacak ya abartmaBen hala inanmıyorum ya gerçek olduğuna. Kanka 1 kere belini elliyim,kanka bi kere memeni elliyim diye aldatma mı olur allasen?
Kanka içine boşaldım ama sorun olmaz dimi?
Eski üye ama çok yorumu yok. Bir de 2019 Eylül'de kimse yokmuş. Bu konu da 2019 da evlendim diyor. 3-4 ay içinde görücü usulü evlenmiş. Bilemedim.Yaa
Bende gercek oldugunu düşünmedim önce düşünmek istemedim.
yeni üye olsaydı neyse ama ne bileyim kaç yıllık üye eğlence için açarmı bilemedim
Evet var orası öyle inşallah can sıkıntısından yazılan bişeydir inanmak istemiyorumÖylede konuda bir insanın başına gelebilecek ne kadar sıradışı olay varsa konu sahibinin başına gelmiş. Bu nasıl bir bedbahlık zinciridir yani?
Aldatılma,birlikte olmaya zorlanmak,tehdit,babası belli olmayan bebek,büyü,hoca her şey var.
ozaman Canı sıkılınca gelip giden bi mahmut abi vakasıdırEski üye ama çok yorumu yok. Bir de 2019 Eylül'de kimse yokmuş. Bu konu da 2019 da evlendim diyor. 3-4 ay içinde görücü usulü evlenmiş. Bilemedim.
Bir de aldatma kısmında gereksiz detaylar şüphe uyandırıyor.
Bi anal yapmamışlar cok detay veremiyom dedi ama gııızzz yoksa onu da mı yapmıslarrÖylede konuda bir insanın başına gelebilecek ne kadar sıradışı olay varsa konu sahibinin başına gelmiş. Bu nasıl bir bedbahlık zinciridir yani?
Aldatılma,birlikte olmaya zorlanmak,tehdit,babası belli olmayan bebek,büyü,hoca her şey var.
Kız iyiki bi uçurulmuşsun sende korkma bu kadar yaa. Başta soğuk ama suya alışıyosun girinceBi anal yapmamışlar cok detay veremiyom dedi ama gııızzz yoksa onu da mı yapmıslarr
( aldatma ayıp bişi konudsı olmaması acısından)
Hiç beklemediğin bir anda oluyor kuzumBir anda gidiyorsun konu dışı olunca.
Bir anda gidiyorsun konu dışı olunca.
Kurallara uymayı severimKız iyiki bi uçurulmuşsun sende korkma bu kadar yaa. Başta soğuk ama suya alışıyosun girince
Anal konusu benim konumdu ben açmisdimBi anal yapmamışlar cok detay veremiyom dedi ama gııızzz yoksa onu da mı yapmıslarr
( aldatma ayıp bişi konudsı olmaması acısından)
Kaptanım öyle valla