Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Allah kendi ismiyle nick alacak kadar salak olamaz ya.. gerçi kocası dışında 2 kişi daha biliyormuş olabilir şimdi bilemedim

Yine seks hikayesi mi yaziyorsun feridun abi

O zaman bu konuda niye eşime itiraf ettim diyor?Belki eşi haricindekiler bilmiyordur.

O zaman bu konuda niye eşime itiraf ettim diyor?Belki eşi haricindekiler bilmiyordur.

Bilemiyorum eşi bilmiyor bence çünkü bilse hiç sakin bir insan olmadığını duydum en azından ailesine rezil eder. Ama eğer çocuk kendinden çıkmazsa daha kotu rezil olacak keşke hiç beklemeden kaçsa gitse

Acaba bu konuyu yazan konu sahibi değilde bu olayı ortaya dökmek isteyen biri olabilir mi?Yani insan niye kendi adını soyadını kullanıcı adı olarak alır ki?

Tahmininizdeki kişi kendi aile evinde mi şu an?
Ay etkiledi bu konu beni ya. N'olacak o bebe?
Ne seviştiği adam sahip çıkar ne babası annesiyle iyi olabilecek.. Neden en günahsızlar bütün günahı sırtlanmak zorunda

Acaba bu konuyu yazan konu sahibi değilde bu olayı ortaya dökmek isteyen biri olabilir mi?Yani insan niye kendi adını soyadını kullanıcı adı olarak alır ki?
Ya hasedi olan biri uydurdu ya da bu boyutta veya değil isimdeki kişi bi dolap çevirdiyse onu ifşalama amaçlı da olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…