Eşimi aldatmıştım

Arada görüşürz sevişiriz diyo neyi zoruna gitti ki adam isi bitince by by diyo bu kadar basit nefsine hakim ol gitme de zoruna gitmesin...

Adamın bashsetiği fuckbuddylik açık açık demiş işte daha ne desin kendinize bunu yakıştırıyorsanız devam edin

İlk konunuzda alkolün etkisiyle aşırı pişmanlık yaşayan biri gibi anlatıyordunuz kendinizi.
Meğerse olay farklıymış siz bilerek aynı şeylere devam ediyorsunuz.
Konu başlığı yanlış aldatmıştım değil aldatmaya devam ediyorum olacak.
Adamın size dediğine niye alındınız onu anlamadım, siz zaten profesyonel gibi eşinizi de o adamı da idare ediyorsunuz. Yanlış bir şey dememiş ki.

Tam 3 günlük ilişki olmuş.
Adamin yakistirdigi sifat hosunuza gitmemis ama icinde bulundugunuz durum ortada. Kendinizi kandirmayin. Kocaniza yazik. 3 gün nerede kaldi saniyor sizi?

Oda evlimi?

Kendi yaptığın hainlik ve ihaneti hafife alıp adamın konuşmalarınımı ağıra aldın ne bekliyordun yada zannediyordun sana ne gözle bakabileceği ni tahmin edmen lazım dı hayatında premmsessss olmayacağını kesin...

Evet adam seni çok profesyonelce kullanmış. Profesyonellik namına ders olarak okutulacak bi adam

Evet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.

Ya bir kadın olarak şu yazdığınız şeylere üzülüyorum.
Böyle bir duruma düşmüş olmanıza

Hayır kızıp saydırmam gerekiyor belki ama, gerçekten üzülüyorum.

Lütfen biraz gurur..
Eşiniz bu işin neresinde.
Nasıl böyle işlerin içine girdiniz.
Ayrılın sonra ne yapacaksanız yapın.

Adamin lafı ağır gelmesin, zira yaşadıklarıniz ağır

V
Konu sahibi hiç cevap vermiyor, neden?
Verecek cevabi olmadigin
Adam sana yapman gerekeni soylemis zaten.Ne diye soyledigini yedirmeye calisiyosun biseg yapma kimse sana zorla bi zrar vermemis cnini yakmamis intikam almak neden sen aramissin arama sorma seni kullanmis hala intikam pesindesin kendinizi neden bu duruma dusuruyorsunuzki

Alan memnun veren memnun, zorla birlikte olmadın ki onunla.
Adam doğruları söylemiş yedirecek bir laf yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…